Gönlüne göre versin rabbim.❤Valla kız geçiyor ama naasip
Dün benimkinde 16 mm yazıyordu demekki zamanla cm oluyor2.21 cm canım
Bnm 5+4 ken 16.1mm yani 1.6 cm bklm yarin kac olms doktor iii dedi ama kucuk geldi bnaBide canım ultrason kağıdını GS kaç çıktı merak ettim
normal sakın endişe edip kendinizi üzmeyin:) herkesin artışı veya değeri aynı olacak diye birşey yok:) akıntı olmaması daha iyi. dinlenin bol bol.Kızlar tekrar kan verdim... 2 gün önce 350 idi... 654 olmuş... Yine tam katlamamış ama iyi mi acaba... Kahverengi akıntım da kesildi. Sabahtan beri hiç yok... Ama belim çok ağrıyor.
Yok ben az önce bir yazı okudum yazıyor ki kese yani embriyo 5 haftalarda 18 mm kadar olur sonra haftalarda kalp atışı gözükürBnm 5+4 ken 16.1mm yani 1.6 cm bklm yarin kac olms doktor iii dedi ama kucuk geldi bna
Iyi cnm ama yat belin ağrıyorsa dinlenmek lazimKızlar tekrar kan verdim... 2 gün önce 350 idi... 654 olmuş... Yine tam katlamamış ama iyi mi acaba... Kahverengi akıntım da kesildi. Sabahtan beri hiç yok... Ama belim çok ağrıyor.
kızlar merhaba ben dün sağlık ocagında kan testi yaptırdım 2 günde 2031 den 3593 yükselmiş tam iki katı değil sorun olur mu
Beynim allak bullak oldu bazi sitelerdeki yazida su sekilde kese goruldukten 10 gun sonra kalp atsi duyulur dio kalp atsi duyulunca embriyo da goruluyo dioYok ben az önce bir yazı okudum yazıyor ki kese yani embriyo 5 haftalarda 18 mm kadar olur sonra haftalarda kalp atışı gözükür
Çok güzel artmış. Ağrılar hepimizde oluyor canım. Yat dinlenKızlar tekrar kan verdim... 2 gün önce 350 idi... 654 olmuş... Yine tam katlamamış ama iyi mi acaba... Kahverengi akıntım da kesildi. Sabahtan beri hiç yok... Ama belim çok ağrıyor.
benim de ilk gebeliğimde kalbi atmadı aldılar 6buçuk haftalıkkenMaşallah rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah . Bizlerde duyarız kalp atışını benim ilk gebeligim sağlıksızdı kalp atışü yoktu korkuyorum bunda benimde yarın insallah duyarız bizde kalp atışını
Senin sat ne zamandı canım
anca 6. -7. haftalarda duyulabiliyor. yani bence beta hc 40.000 civarı ıken.Beynim allak bullak oldu bazi sitelerdeki yazida su sekilde kese goruldukten 10 gun sonra kalp atsi duyulur dio kalp atsi duyulunca embriyo da goruluyo dio
Beynim allak bullak oldu bazi sitelerdeki yazida su sekilde kese goruldukten 10 gun sonra kalp atsi duyulur dio kalp atsi duyulunca embriyo da goruluyo d
Aynen herşeyin hayırlısıanca 6. -7. haftalarda duyulabiliyor. yani bence beta hc 40.000 civarı ıken.
Çok iyi maşallah cnm darısı bizlerebenim de ilk gebeliğimde kalbi atmadı aldılar 6buçuk haftalıkkenşu an da 6 haftalığım korkuyla geçiyor günlerim. yarın kalo atışını duyabilmek umuduyla doktoruma gidicez. sizin en yakın beta hcg ölçümünüz ne zamandı? benim artışlar şöle:
22.10.2020 --- 878
28.10.2020 --- 5.900
04.11.2020 --- 16.870
10.11.2020 --- 34.900 BUGÜN YANİ normal mi bilemiyorum endişeliyim.
Bnm kesem 4+2de karindan ultrasonla kese cok net gorldu hatta dr suradaki ince cizgi gibi gorunende yolk kesen 15 gun sonra gel kalp atsini dinleyelm dedi devlet hastnesindede bi dr a gttim o zmnda 5+4 günlüktü duyulmadi kalp atsi bklm yarin kendi doktoruma gtcem bklm nolckBeynim allak bullak oldu bazi sitelerdeki yazida su sekilde kese goruldukten 10 gun sonra kalp atsi duyulur dio kalp atsi duyulunca embriyo da goruluyo dio
Olma bende öyleyim ama olunca elimize bişey geçmiyor birbirimizi destek olalimBenim en son 234 çıkmıştı daha gitmedim doktora acaba artmismidir.surekli düşünüyorum valla .karamsar da olmak istemiyorum
Güzel daha ne olsunbenim de ilk gebeliğimde kalbi atmadı aldılar 6buçuk haftalıkkenşu an da 6 haftalığım korkuyla geçiyor günlerim. yarın kalo atışını duyabilmek umuduyla doktoruma gidicez. sizin en yakın beta hcg ölçümünüz ne zamandı? benim artışlar şöle:
22.10.2020 --- 878
28.10.2020 --- 5.900
04.11.2020 --- 16.870
10.11.2020 --- 34.900 BUGÜN YANİ normal mi bilemiyorum endişeliyim.
Inşallah cnm hayırlısı olsun inşallahOlma bende öyleyim ama olunca elimize bişey geçmiyor birbirimizi destek olalim