2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benimkindede damakta beyazlık vardı bogaz iltihabı olmuş dedi doktor inşallah sizde bisey yoktur canim
iltihap gecince beyazlik gecti mi bugun butun gun bogazina tutup aciyor anne dedi saka yapiyor diye ustunde durmadim hic cunku gunde 10000 kere bir yeri acir operiz gecer

inşallah önemli bişey değildir çözümü vardır
iyi haberlerini bekliyoruz cnm

aaa cok geçmiş olsun cnm

ben soyle yerden hopluyum malum zipliyamiyorum
Sagol canim iyiyim evdeyim 10 gun rapor aldim dikkat ediyorum bitince 2 haftada yillik izin alacagim.sonra.bir 10 gun daha rapor 32 haftaya geliyorum.insallah doktorum pek calisma taraftari degil ama.ben aktarmak istiyorum 5 hafta baya guzel zaman bakalom nasip kismet bebis iyi olsunda
Sen nasilsin bebis nasill 2 bebis biraz zorliyacak sanirim korkmaya basladim.bende kzg den sonra allahtan masallah kizim cok akillioglumda boyle olursa degmeyin keyfime isim konusu cok zor ya kizimi esim koydu bunu ben koyacagim ama pek begenemiyorum kizimin adi ASYA oglumunkinide sanki ARAS koyacagim bakalim biraz kulagima hos geliyor

Gecmis olsun canim zor oluyor dimi hem ev hem cocuk hem is vallaha ben zorlandim ya cabuk yoruldum bakalim nasip olurda dogum sonrasi ne olacal

Teşekkür ederim canım. Gittim bütün. Atopik dermatit dedi. Egzama olmuşum. Şükrettim egzama olduğuna valla
minnoş geçmiş olsun yaa
insan kötüyü duyunca bi altına şükrediyor
bol bol nemli tut vücudunu

aras ismi güzel ya adıyla yaşasın sağlıkla gelsin inşallah
kız 2 zorlayacak felan demeyin
bakın daha dondurmuşlarımın kirasını ödemedim
gidip bozdururum

Sen kirayi ode canin aaa kardesssiz olurmu ama her sekilde zorlugu gene biz cekiyoruz bu surecde gelip gececek hayirlisi ile

iltihap gecince beyazlik gecti mi bugun butun gun bogazina tutup aciyor anne dedi saka yapiyor diye ustunde durmadim hic cunku gunde 10000 kere bir yeri acir operiz gecer
Evet canım geçmişti antibiyotik vermişti doktor. Ama 10 gün sonra tekrarladı şimdi tekrar antibiyotik kullanıyoruz. Icirene kadar kıyametler kopuyor istemiyor içmiyor. Inşallah sizde önemli bir bisey cikmamistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…