bizde de damakta beyazlik var bugun gordum ve dis gibi sert umarim dis cikmamistir oradan yavrum cok kucuk nasil olur Allah korusunBenimkindede damakta beyazlık vardı bogaz iltihabı olmuş dedi doktor inşallah sizde bisey yoktur canim
iltihap gecince beyazlik gecti mi bugun butun gun bogazina tutup aciyor anne dedi saka yapiyor diye ustunde durmadim hic cunku gunde 10000 kere bir yeri acir operiz gecerBenimkindede damakta beyazlık vardı bogaz iltihabı olmuş dedi doktor inşallah sizde bisey yoktur canim
inşallah önemli bişey değildir çözümü vardırÇocuk durmuyordu ağlıyordu aceleye geldi canım soramadım doktora bende anlamadım ama en yakın zamanda çocuk doktoruna soracağım bakalım. Gerçekten dikkatli bakınca sapsarı dişleri özellikle azı dişler
Canım oğlum iyi şükür de kızım nasıl bilmiyorum. Vücudumda döküntüler çıktı. Gebelik kolestazı geçiriyor olabilirsin dedi doktor. Kaç gündür doktor doktor geziyorum. Şimdi de oğlanı doyurayım, hastaneye gideceğimShe-Raa kızzz beybilerin nasıl
aaa cok geçmiş olsun cnmCanım oğlum iyi şükür de kızım nasıl bilmiyorum. Vücudumda döküntüler çıktı. Gebelik kolestazı geçiriyor olabilirsin dedi doktor. Kaç gündür doktor doktor geziyorum. Şimdi de oğlanı doyurayım, hastaneye gideceğim
Teşekkür ederim canım. Gittim bütün. Atopik dermatit dedi. Egzama olmuşum. Şükrettim egzama olduğuna vallaaaa cok geçmiş olsun cnm
gecmis olsun canim. egzamada cok fena ama dedigin gibi daha iyidir.Teşekkür ederim canım. Gittim bütün. Atopik dermatit dedi. Egzama olmuşum. Şükrettim egzama olduğuna valla
Gecmis olsun canim zor oluyor dimi hem ev hem cocuk hem is vallaha ben zorlandim ya cabuk yoruldum bakalim nasip olurda dogum sonrasi ne olacalCanım oğlum iyi şükür de kızım nasıl bilmiyorum. Vücudumda döküntüler çıktı. Gebelik kolestazı geçiriyor olabilirsin dedi doktor. Kaç gündür doktor doktor geziyorum. Şimdi de oğlanı doyurayım, hastaneye gideceğim
minnoş geçmiş olsun yaaTeşekkür ederim canım. Gittim bütün. Atopik dermatit dedi. Egzama olmuşum. Şükrettim egzama olduğuna valla
aras ismi güzel ya adıyla yaşasın sağlıkla gelsin inşallahben soyle yerden hopluyum malum zipliyamiyorum
Sagol canim iyiyim evdeyim 10 gun rapor aldim dikkat ediyorum bitince 2 haftada yillik izin alacagim.sonra.bir 10 gun daha rapor 32 haftaya geliyorum.insallah doktorum pek calisma taraftari degil ama.ben aktarmak istiyorum 5 hafta baya guzel zaman bakalom nasip kismet bebis iyi olsunda
Sen nasilsin bebis nasill 2 bebis biraz zorliyacak sanirim korkmaya basladim.bende kzg den sonraallahtan masallah kizim cok akilli oglumda boyle olursa degmeyin keyfime isim konusu cok zor ya kizimi esim koydu bunu ben koyacagim ama pek begenemiyorum kizimin adi ASYA oglumunkinide sanki ARAS koyacagim bakalim biraz kulagima hos geliyor
Sen kirayi ode canin aaa kardesssiz olurmuminnoş geçmiş olsun yaa
insan kötüyü duyunca bi altına şükrediyor
bol bol nemli tut vücudunu
aras ismi güzel ya adıyla yaşasın sağlıkla gelsin inşallah
kız 2 zorlayacak felan demeyin
bakın daha dondurmuşlarımın kirasını ödemedim
gidip bozdururum
sende doğur bakim sırayla sorcamSen kirayi ode canin aaa kardesssiz olurmuama her sekilde zorlugu gene biz cekiyoruz bu surecde gelip gececek hayirlisi ile
onumuzde ki ay bende basliyorum calismaya nasipsesende doğur bakim sırayla sorcam
3 kişisiniz çoğunluk ne derse
istemiodun senonumuzde ki ay bende basliyorum calismaya nasipse
bana ne bakiyon sen terazi dengesizligi tuttu esti gecti kizimi yanliz birakmaya gonlum el vermiyor. bebeklerinden birini kardesim diyor digerlerine arkadaşım kiyamadimistemiodun sen
hadi o zaman sevda gelecek ay gol atbana ne bakiyon sen terazi dengesizligi tuttu esti gecti kizimi yanliz birakmaya gonlum el vermiyor. bebeklerinden birini kardesim diyor digerlerine arkadaşım kiyamadim
nasip ınsallah kizim gibi o bebekte bekletmez ilk aydan gelirhadi o zaman sevda gelecek ay gol at
Evet canım geçmişti antibiyotik vermişti doktor. Ama 10 gün sonra tekrarladı şimdi tekrar antibiyotik kullanıyoruz. Icirene kadar kıyametler kopuyor istemiyor içmiyor. Inşallah sizde önemli bir bisey cikmamistiriltihap gecince beyazlik gecti mi bugun butun gun bogazina tutup aciyor anne dedi saka yapiyor diye ustunde durmadim hic cunku gunde 10000 kere bir yeri acir operiz gecer
biz gittik ama asla agzini acmadi inat yapti korkutmayalim bir daha deneriz sonra dedikEvet canım geçmişti antibiyotik vermişti doktor. Ama 10 gün sonra tekrarladı şimdi tekrar antibiyotik kullanıyoruz. Icirene kadar kıyametler kopuyor istemiyor içmiyor. Inşallah sizde önemli bir bisey cikmamistir