bugun yarin eli kulaginda canim
hadi vurduğun gol olsunbugun yarin eli kulaginda canim
ınsallah canim. nasil sevgi dolu bir cocuk komsunun çocuklarının sesi geliyor bazen hemen dis kapimiza vuruyor bende birdayim dercesinehadi vurduğun gol olsun
kızın artık oyuncaklara arkadaş kardeş demesin
kardeşine desin
Tek çocuk ama kök söktürüyor benimki sabahtan akşama kadar koşturmaca içindeyim gece de deliksiz uykumuz olmadığı için doğru düzgün dinlenmeden ayakta durmaya çalışıyorum Allah sana bol bol güç derman versin iki çocukla baş edebilmek için Rabbim evlatlarımıza hayırlı ömürler versin bu günlerimizi aratmasın inşallahTeşekkür ederim kızlar Allah razı olsun, siz nasılsınız bebişler nasıl ben iki çocuklu hayata alışmaya çalışıyorum
Ben varım olur mueee doğuran yokmu
yada hamile kalan
Oo hayırlı olsun kaç haftalık canımBen varım olur mu
Bilmiyorum daha kan vermedim canımOo hayırlı olsun kaç haftalık canım
Hayırlı olsun canım.Rabbim gönlünüze göre sağlıklı sıhhatli versin inşallahBilmiyorum daha kan vermedim canım
Sata göre 4+6 olması lazım ama geç döllenme olabilir
Kız deme deme ödüm kopuyor tekrar ikiz olacak diye zatenHayırlı olsun canım.Rabbim gönlünüze göre sağlıklı sıhhatli versin inşallahkızz bir de bu da ikiz oluyormuş bak sen doğduktan sonra evdeki curcunaya
Hayırlı olsun canımBen varım olur mu
İnşallah değildiryine ikizmi
Yok ağustos bu sefertektir tek
2023 temmuz anası
bence temmuz sonunda bu iş bitcekYok ağustos bu sefer
Ikizler de normalde ağustosta erken doğdular diye temmuz oldular
Aslan olmasın da bu da erken doğabilir 3 4 haftabence temmuz sonunda bu iş bitcek
İnşallah 3 tane getircemAslan olmasın da bu da erken doğabilir 3 4 hafta
Şaka bi yana vaktinde gelsinler sağlıklı olsunlar biz de akıl sağlığımızı koruyalım
Doğum hediyesi olarak huni kabul ediyorum haberin olsun
Anneni bana ver ben sana yeni doğmuş bebe vereyimİnşallah 3 tane getircem