Aybükeyi kaç ay emzirebildin kuzum?hamile kalmadanmı bıraktın yoksa hamileliği öğrenincemi?Sağolun kızlar , aybüşğ sütten kesmiştim zaten çok şükür tekrar geldi sütüm
Hamilelikte de emzirdim kuzum 13 aylıkken bıraktıAybükeyi kaç ay emzirebildin kuzum?hamile kalmadanmı bıraktın yoksa hamileliği öğrenincemi?
Canım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahHamilelikte de emzirdim kuzum 13 aylıkken bıraktı
İyi kesebilmişsin canım biz gece bile kaç defa kalkıyoruz bilmiyorum.gündüz neysede gece emmese çok iyi olacakHamilelikte de emzirdim kuzum 13 aylıkken bıraktı
Al benden de okadar.yok böyle bir keyifCanım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahİyi kesebilmişsin. Benimki hala keyif alarak emiyor
dudak tiryakisi olmusİyi kesebilmişsin canım biz gece bile kaç defa kalkıyoruz bilmiyorum.gündüz neysede gece emmese çok iyi olacak
Al benden de okadar.yok böyle bir keyifemziriyorum arkasından üstümü değiştirecek oluyorum mesela memeyi gördümü deliriyo.meme de meme diye.tekrar emziriyorum sanki az önce emmemiş gibi
hamile degilsen bosver takilsin annesi gerci hamileykende risk yoksa emziriliyor yaAhahahaaynen çok fena valla
Yaa gündüz neyse de gecede çok emiyor.uyku düzenim yok.ekstra yiyip içiyor.belki gece kalkmaz diyorum ama yine kalkıyor.rahat uyuyamamaktan sırtım belim tutuluyor resmenhamile degilsen bosver takilsin annesi gerci hamileykende risk yoksa emziriliyor ya
galiba memede uyumaya alismis bir bebek o yuzdenYaa gündüz neyse de gecede çok emiyor.uyku düzenim yok.ekstra yiyip içiyor.belki gece kalkmaz diyorum ama yine kalkıyor.rahat uyuyamamaktan sırtım belim tutuluyor resmen
Yani istemesemde öyle oldu.çünkü daha çok minikken bile emerken uyuyup kalıyordu.ozmnlardayken uykusunun geldiğini anladığımda memede uyumaya alışmasın diye yatağına götürüp sallıyordum,kucağımda pışpışlıyordum ama nafile uyumazdı,ağlayarak ağzıyla memeyi arardı.şimdi dahada bilinçli tabi uykusu geldimi arıyor memeyi.anne meme diye tutturuyor ağlaya ağlayagaliba memede uyumaya alismis bir bebek o yuzden
biz emmiyoruz canim gece beslenmesinide birakti benim kusum kendi kendine istemeyerek biraktim yine yapiyorim gece mama 60 cc de olsa veriyorumYani istemesemde öyle oldu.çünkü daha çok minikken bile emerken uyuyup kalıyordu.ozmnlardayken uykusunun geldiğini anladığımda memede uyumaya alışmasın diye yatağına götürüp sallıyordum,kucağımda pışpışlıyordum ama nafile uyumazdı,ağlayarak ağzıyla memeyi arardı.şimdi dahada bilinçli tabi uykusu geldimi arıyor memeyi.anne meme diye tutturuyor ağlaya ağlayaçok zor işim anlıycan.bu arada sizde durumlar nasıl canım?kızcen gece kalkıyor mu?emmesi nasıl?çok sık emiyor mu?
Ne zaman bıraktı canım?bende gece kalkmasın diye pirinç unlu mamalardan yapıyorum yatmadan önce.belki uyanması azalır diye ama bu aralar dişte çıkarıyoruz ondanmıdır nedir daha sık uyanıyor.daha doğrusu gözü kapalı ağlıyor hepbiz emmiyoruz canim gece beslenmesinide birakti benim kusum kendi kendine istemeyerek biraktim yine yapiyorim gece mama 60 cc de olsa veriyorum
dedem vefat etmisti gecen ay o zaman biraz ilgilenemedim yalan yok babasindan icmemis o zamandan beriNe zaman bıraktı canım?bende gece kalkmasın diye pirinç unlu mamalardan yapıyorum yatmadan önce.belki uyanması azalır diye ama bu aralar dişte çıkarıyoruz ondanmıdır nedir daha sık uyanıyor.daha doğrusu gözü kapalı ağlıyor hep
zor mu sakinlesiyor canim uyku teroru olmasinNe zaman bıraktı canım?bende gece kalkmasın diye pirinç unlu mamalardan yapıyorum yatmadan önce.belki uyanması azalır diye ama bu aralar dişte çıkarıyoruz ondanmıdır nedir daha sık uyanıyor.daha doğrusu gözü kapalı ağlıyor hep
dedem vefat etmisti gecen ay o zaman biraz ilgilenemedim yalan yok babasindan icmemis o zamandan beri
Başın sağolsun canım.zor mu sakinlesiyor canim uyku teroru olmasin
dis zamani bizde cok fena oluyoruz ya yeme icmeden kesiliyor su dahi icmiyorBaşın sağolsun canım.
sanmıyorum canım geceleri 2 3 defa emmek için kalkıyordu zaten.biz onu bi türlü bitirememiştik.şimdilerde azı dişi geliyor 2si önce çıktı ama daha tamamlanmadı yeni 2si daha geliyor.geceleri ondan huzursuz.gözü kapalı ağlıyor.bende kucağıma alıyorum doğal olarakta emmek istiyor.kucağıma almazsamda yatağının için ağlamaya devam ediyor.ne zmn diş olsa böyleydik hep ordan biliyorum.bakalım nasip artık
Ahh bu dökülecek dişler için nedir bu eziyet böyledis zamani bizde cok fena oluyoruz ya yeme icmeden kesiliyor su dahi icmiyor
Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıcakla büyüsün inşallahKızlar ben çarşamba günü doğum yaptım, ilk doğumumdan çok daha kolay oldu her şey çok şükür ama bebiş biraz küçük Aybüke daha derli toplu bi bebekti , 3. Gün evimizdeyiz birlikte çıktık hastaneden spinal anestezi oldum ama bu sefer baş ağrım falan olmadı çok şükür sadece şimdi dikişin bi tarafında yanma var gayet iyiyim kızımla da oynuyorum iyileşme konusunda her şey beklediğimden iyi şükür bebek de emiyor , aybüke biraz kıskanıyor benden daha çok ilgi istiyor zamanla alışacak inşallah , dua edenlere de soranlara da çok teşekkür ederim kızlar
aynn ya dun dislerini fircalarken(dis fircasini suruyor bizden ozeniyor surekli) bir kanadi alt azi disi patladiAhh bu dökülecek dişler için nedir bu eziyet böyleçocuklar mahvoluyor