2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız bebisi olanlara Allah anneli babali büyütsün sağlıkla inşallah
Ben pek takip edemiyorum burayı arada bakıyorum bir şey soracaktım benim oğlumun 14 dışı var bu gün sağlık ocağındaki doktor diş minesi sarı yapisi bozuk dedi dişleri sararmış nden olur acaba çocuk çok ağlıyordu pek anlayamadım doktorun dediğini başına gelen var mı

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız bebisi olanlara Allah anneli babali büyütsün sağlıkla inşallah
Ben pek takip edemiyorum burayı arada bakıyorum bir şey soracaktım benim oğlumun 14 dışı var bu gün sağlık ocağındaki doktor diş minesi sarı yapisi bozuk dedi dişleri sararmış nden olur acaba çocuk çok ağlıyordu pek anlayamadım doktorun dediğini başına gelen var mı
kan damlasi sari yapabiliyormus kirmizi renkli olanlar tabi onunla ilgisi varmi bilmiyorum

Yok yok vazgeçme ama seninkilerin arası biraz daha fazla olacak ya rahat edersin sen
temennim :KK70:

Allah Allah böyle bişeyide ilk duydum.. daha neler duyacaz
ee peki bunları söylerken şunu yapın bunu yapın demedimi cnm

temennim :KK70:

Allah Allah böyle bişeyide ilk duydum.. daha neler duyacaz
ee peki bunları söylerken şunu yapın bunu yapın demedimi cnm
Çocuk durmuyordu ağlıyordu aceleye geldi canım soramadım doktora bende anlamadım ama en yakın zamanda çocuk doktoruna soracağım bakalım. Gerçekten dikkatli bakınca sapsarı dişleri özellikle azı dişler

baktirmak gerek o zaman canim. bende kizimin damaginda dogru beyazlik gordum bugun doktordan randevu aldim ama agzini asla acmicagini bile bile
Benimkindede damakta beyazlık vardı bogaz iltihabı olmuş dedi doktor inşallah sizde bisey yoktur canim

X