2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Allah kolaylık versin canım sen anneni dinle kadın da rahat eder bebiş 2 yaşına girince
Pek bi şey almadım oğluma bi ablasının kıyafetleri yıkayıp bakmam gerek elde ne var diye ona göre de eksikleri alayım diyorum bi de ablası yaz bebesiydi bu nerdeyse kış olacak bakalım ne alırsam ama hastane çıkışları bile 400 den başlıyor gerçekten Nası fiyatlar bu kadar değişti inanamıyorum

unısex olanları ayırırsın aynen ben alışveriş yaparken hep öyle almaya çalıştım ama olmuyor ya
hele kız olunca gerçekten olmuyor
ben kızımdada öyle hastane çıkışı almamıştım özel dikim battaniyeli felan.. 2li takım almıştım cok şık ama onu bile unuttuk giydirememdik başka bişey giydirmiştim
400 nedir ya... gerçekten insan istiyor yani herşeyin iyisini yapalım ama 400 nedir

E bebek falan o kadar pahalanmış ki , burda büyük outlet bi avm var oraya bakarım muhtemelen uygun da olsa ordan alayım ya çok az giyiyorlar bi de insan kıyamıyor

E bebek falan o kadar pahalanmış ki , burda büyük outlet bi avm var oraya bakarım muhtemelen uygun da olsa ordan alayım ya çok az giyiyorlar bi de insan kıyamıyor
off burada outlet yok.. zaten olanlarda hiç diğer şehirlerdeki gibi değil
çok şanslın
oralara bak aynen
burda olsa ben hep oralara bakardım gayette güzel şeyler var

off burada outlet yok.. zaten olanlarda hiç diğer şehirlerdeki gibi değil
çok şanslın
oralara bak aynen
burda olsa ben hep oralara bakardım gayette güzel şeyler var
Haftaya pazartesi bebişlerin odası gelecek bi gelsin temizleyim sonra alışveriş sonra dolap ve çanta yerleştirme
Bebiş nasıl canım yürümeyi ilerletti mi

Haftaya pazartesi bebişlerin odası gelecek bi gelsin temizleyim sonra alışveriş sonra dolap ve çanta yerleştirme
Bebiş nasıl canım yürümeyi ilerletti mi
benmde üst komşum 11 gün önce doğm yaptı gerçi erken doğurdu ama onun eşyalarını vs birlikte hazırlamıştık
şimdide beebk minnacık 2kg baktıkça ah diyorum böylemiydi bizimkiler die..
özeniyor insan bebek için

ay evet 13. ayında yürüdü cok şükür
şimdi ordan oraya ordan oraya
ama saman gribi olmuş... boğazıda tahşriş olmuş çünkü durmadan çığlık atıyor delimi ne
neyse benden normal bişi çıkmazdı zaten

Saman gribi ne nerden bulaştı yavruya , çığlık mı atıyor bizimki de istediği olana kadar ıııı diye inatlaşıyor anam çok fenalar

Canım valla günüm kosturmali geçiyor ne zamandır buraya bakamadm bile düşün yani. Gündüz uykusunu teke düşürdü bizim küçük bey sabahtan akşama beraberiz yani anlayacagin bir ay kadar bı memleket havası aldık geldik tam yaşında yürüdü miniğim. ek gidadn çok emmeye düşkün günde iki kere ancak adam akıllı birşey yedirebiliyorum memeden kesene kadar böyle gidecek galiba. Seninki nasıl? tupbebekten sonra doğal hamile kalan çok duydum inşallah sürpriz yapıp gelir ikinci bebişin. Benim bir kızım vardı bu ikinci tupbebekle oldu daha
düşünmüyorum rabbimin takdiri nedir bilemiyorum tabi hakkimizda hayırlısı. Rabbim isteyen herkese tatdirsin bu güzel duyguyu

Çok çok geçmiş olsun canım nasıl zor bir sınav vermişsiniz rabbim göstermesin tekrar

hanimlar hayırlı geceler bu saatte mi geldi aklina demeyin cok yogunum bugunlerde , bebeklerinizle gun icindr nasil etkinlikler yapıyorsunuz biraz fikirleselim
Canım ben de bir tane de büyük olduğu için genelde ikisini birlikte oynatmak zorunda kalıyorum. Top balon falan oynuyoruz, yakalayip bize atıyor. Köpük balon yapıyorum yakalamaya çalışıyor. Bebek uyutuyoruz beşikte sallıyor kendisi. Legolarla kule yapıyorum ben o çıkartıp bozuyor genelde. Halka geçirmeye başladı yeni, onları takip çıkarıp duruyor bu ara. Küçücük kitaplarımız var desenleri, hayvanları renkleri falan gösteriyorum. Masal okuyorum ama dinlemiyor genelde kaçıyor. Diğeriyle boya yaparken ona da kalem veriyorum karalamaya çalışıyor. Sesli müzikli oyuncaklara basarak onları dinliyor, bunlarlada oyalaniyor epey. Hepsi kısa süreli dikkatini çekiyor ama çünkü yeni yürümeye başladı. O yüzden genelde oda oda dolaşmak istiyor birde eline tişört, örtü yada kırlent falan alıyor onları gezdiriyor evin içinde genelde bu şekilde geçiyor günümüz. Siz neler yapıyorsunuz. Farklı oyunlarıniz varsa bizde oynayalım.

Merhaba anneler, sizlerin bebişler daha büyük olduğu danışmak istedim, bebeğim bakıcısından asla biberon kabul etmiyor. Benden kabul ediyor ama bakıcıya çok sinirleniyor, şu anda bakıcıya alıştırma sürecindeyiz bir süredir birlikte bakıyoruz ama hiç ondan kabul etmedi. Ek gıdayı kabul ediyor sıkıntı yapmıyor ama biberon konusunda çok tepki gösteriyor, çok sinirleniyor. Doktorumuza danıştım zamanla alışır dedi…Aç kalıp fazla ağlamasını istemiyorum zaten bakıcıya alışmak zor bir süreç onun için Başına böyle birşey gelmiş olan var mı acaba, yapabileceğimiz birşey var mı?

hanimlar hayırlı geceler bu saatte mi geldi aklina demeyin cok yogunum bugunlerde , bebeklerinizle gun icindr nasil etkinlikler yapıyorsunuz biraz fikirleselim
Zeka kartlarıyla ve bultaklarla oynamayı cok seviyor benm kızım
Bide ses cıkaran mğzik aletle boyalar vs

Oyyy maşallah kuzuya yaaa
Rabbim eksikliklerini göstermesn.
Benm kız tam bir zilli...
Bu nesil folikasit bebeği ya.. Cok fenalar cok
Ben çalştğm için o kdar bağmlılık yk ama ben evde oldpm süreçte dibimden ayrılmıor.
Babasıyla arası iyi ama babasıda gidiyor
Yaa ben korunmuorm ama keşke olsa
Doğaldan cok isterm ama olmuor :)

Cnm kokundan olabilirmi? Aynı sorunu benm arkadaşm yaşamltı..
Bakıcı üzerine arkadaşımın şalını atıyordu kokusu olan öyle öyle alştı

bizde genel olarak bunlari yapiyoruz ek olarak renk ayirma oyunu yapiyoruz evde renkli ne varsa onunla oynuyoruz mandallar daha cok dikkat cekiyor mesela kirmizi mandali kirmizi kutuya birakalim diyorum genel olarak ana renklere hakim oldu. ebelemece oynuyoruz elide cok ağır masallah. birde en sevdigi saklanbac 10a kadar sayiyorum kapinin onune saklaniyor her defasinda kizin nerde diye bağırınca hic ses vermiyor; ses ver annem seni bulamiyorum dedigimde buda budaa diye cigiryor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…