2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Zeka kartlarıyla ve bultaklarla oynamayı cok seviyor benm kızım
Bide ses cıkaran mğzik aletle boyalar vs

Oyyy maşallah kuzuya yaaa
Rabbim eksikliklerini göstermesn.
Benm kız tam bir zilli...
Bu nesil folikasit bebeği ya.. Cok fenalar cok
Ben çalştğm için o kdar bağmlılık yk ama ben evde oldpm süreçte dibimden ayrılmıor.
Babasıyla arası iyi ama babasıda gidiyor
Yaa ben korunmuorm ama keşke olsa
Doğaldan cok isterm ama olmuor :)

Cnm kokundan olabilirmi? Aynı sorunu benm arkadaşm yaşamltı..
Bakıcı üzerine arkadaşımın şalını atıyordu kokusu olan öyle öyle alştı
hangi boyalari kullanıyorsunuz biz pastel boya kullanıyoruz mama masasinin ebatinda bir kagidi bantliyorum ve cok guzel karalamalar yapiyoruz en sevdigi aktivite olabilir

Merhaba anneler, sizlerin bebişler daha büyük olduğu danışmak istedim, bebeğim bakıcısından asla biberon kabul etmiyor. Benden kabul ediyor ama bakıcıya çok sinirleniyor, şu anda bakıcıya alıştırma sürecindeyiz bir süredir birlikte bakıyoruz ama hiç ondan kabul etmedi. Ek gıdayı kabul ediyor sıkıntı yapmıyor ama biberon konusunda çok tepki gösteriyor, çok sinirleniyor. Doktorumuza danıştım zamanla alışır dedi…Aç kalıp fazla ağlamasını istemiyorum zaten bakıcıya alışmak zor bir süreç onun için 😞 Başına böyle birşey gelmiş olan var mı acaba, yapabileceğimiz birşey var mı?
merhabalar bebeginiz biberonla beslenmeyi anneyi emmeyle bagdastirmis olabilir ya da korkuyorda olabilir

bizde genel olarak bunlari yapiyoruz ek olarak renk ayirma oyunu yapiyoruz evde renkli ne varsa onunla oynuyoruz mandallar daha cok dikkat cekiyor mesela kirmizi mandali kirmizi kutuya birakalim diyorum genel olarak ana renklere hakim oldu. ebelemece oynuyoruz elide cok ağır masallah. birde en sevdigi saklanbac 10a kadar sayiyorum kapinin onune saklaniyor her defasinda kizin nerde diye bağırınca hic ses vermiyor; ses ver annem seni bulamiyorum dedigimde buda budaa diye cigiryor.
Maşallah fıstığa🧿 saklambaç bizde oynuyoruz ama genelde kucakta oluyordu şimdiye kadar. Saklaninca gülmeye başlayıp, yerimizi belli ediyor hep🤣 renkleri deneyeyim bende. Birde boncuk dizme deneyebilirsin. Pipete makarna falan dizmeye çalışabilir.

Ben çalştğm için o kdar bağmlılık yk ama ben evde oldpm süreçte dibimden ayrılmıor.

Hiç bilmiyorum ki 🥲 arkadaşın bebeği kaç aylıktı o zaman? Bunun için benimkisi sanki büyük gibi🙄 10 aylık olmak üzere
merhabalar bebeginiz biberonla beslenmeyi anneyi emmeyle bagdastirmis olabilir ya da korkuyorda olabilir
Ben de bağdaştırdığını düşünüyorum ama nasıl aşacağız bilemedim 🤷🏻‍♀️

hangi boyalari kullanıyorsunuz biz pastel boya kullanıyoruz mama masasinin ebatinda bir kagidi bantliyorum ve cok guzel karalamalar yapiyoruz en sevdigi aktivite olabilir
Cnm ben yıkanabilir silinebilit boya aldm
Ve yıkanabilit kitap aldm..
Onunla oynuo böylece herşeyden tasarruf ve temzlik

Hiç bilmiyorum ki 🥲 arkadaşın bebeği kaç aylıktı o zaman? Bunun için benimkisi sanki büyük gibi🙄 10 aylık olmak üzere

7 aylk cnm ama denemektrie fayda var :)

hanimlar hayırlı geceler bu saatte mi geldi aklina demeyin cok yogunum bugunlerde , bebeklerinizle gun icindr nasil etkinlikler yapıyorsunuz biraz fikirleselim
Benim oğlan kule arabalarla oynamaktn hoşlanıyor tabi 5 dk üstü kesinlikle oturmuyor hep yürüme halinde evde. Havalar sıcak olduğu için günde iki kez suda oynatiyorum suyu se

Çok öptüm zilli kızını 😘 hayat sürprizlerle dolu inşallah fazla bekletmeden gelir olmazsada dondurulmuş varmış zaten tedavi süreci daha hızlı ve kolay ilerler bu sefer korkma

Benim oğlan kule arabalarla oynamaktn hoşlanıyor tabi 5 dk üstü kesinlikle oturmuyor hep yürüme halinde evde. Havalar sıcak olduğu için günde iki kez suda oynatiyorum suyu se
Çok öptüm zilli kızını 😘 hayat sürprizlerle dolu inşallah fazla bekletmeden gelir olmazsada dondurulmuş varmış zaten tedavi süreci daha hızlı ve kolay ilerler bu sefer korkma
Benim mesajlar birbirine girmiş biraz 🙈

Maşallah fıstığa🧿 saklambaç bizde oynuyoruz ama genelde kucakta oluyordu şimdiye kadar. Saklaninca gülmeye başlayıp, yerimizi belli ediyor hep🤣 renkleri deneyeyim bende. Birde boncuk dizme deneyebilirsin. Pipete makarna falan dizmeye çalışabilir.
aaa hic denemedim dizmeyi ama kapiliyeti var gibi birseyleri takmayi seviyor

cok zorlamamanizi tavsiye ediyorum izni uzatabiliyorsaniz uzatin bence bir sure sonra guvenirse alir biberonuda

araba oynarken hinn hannn diyor mu 😍😘

Eklentiler

• IMG_20220830_075608.jpg
    IMG_20220830_075608.jpg
    141 KB · Görüntüleme: 26
İnşallah cnm..
Gerçekren tüp gözümde büyüyor
Evet dondurulmş var ama gebeliiim o kdar kötüydü ki o ilaçları kullanmak o stresi yaşamak felan ürkütüyor
Hatta bazen hamile gördüğümde midem frlan kalkıo.. Daha o psik. Atamafığımı düşünüorm ama bir yandan da cok istiyorm
İnşallah doğal olur

aaa yikanabilir kitap aklima dahi gelmemisti bakmak gerek
Cok pratik öneririm

aman kizlar o kadar kotuyum ki bagirsak enfeksiyonu olmusum. bütün kemiklerim agriyor. dua edinde yavruma bulasmasin cok beter hastalikmis
Geçmiş olsn sevdağpp
Benmde boğazm fena
Uyandmki yanıoooo

Bana da senin cadı yapabilir gibi geldi. Benimki takamiyor henüz. Ben takıyorum o çıkartıyor😄

Şunlar güzel oluyor. Bende korkuyorum gözüne falan batacak diye.
Evet bende bu marka aldm boyaları
Şimdilik keçeli aldm cok güzel

X