2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
ay gecmis olsun sanada anneler hasta olmasin yavrusumla ilgilenemedim bile dun

Yıkanabilir kitap olarak nasıl bir şey aldın canim

Arkadaşlar merhaba uzun zaman oldu valla bakamamışım gruba. İlk müsait vakitte bakıcam çok güzel aktivite önerileri vermişsiniz vs.
Benim size bir sorum var. Bebişler 14 aylık oldu. Oğlum bir kaç aydır günde 3 maksimum 4 kez emiyor. Çok mu az ya? Gece hiç emmiyor, genelde uyanınca babası pışpışlayınca uyumaya devam ediyor.
Siz kaç kez emziriyorsunuz? Emince hiç yemediği için sanırım karşılıklı azaltmış mı olduk bilemedim. Bu şekilde 2 yaşa kadar sütüm devam eder mi acaba.
Cevap verenlere şimdiden çok teşekkür ederim :)

aman kizlar o kadar kotuyum ki bagirsak enfeksiyonu olmusum. bütün kemiklerim agriyor. dua edinde yavruma bulasmasin cok beter hastalikmis
Geçmiş olsun canım ins Elife geçmeden atlatrsn salgın var sanırım bu ara herkeste var
Canım az değil büyüdükleri için artık çoğu bebek çok fazla emmek istemiyor ihtiyaçlarını ek gıda ile karşılıyor benim oğlum da gece hic emmiyor gunduz de max 4 kez emiyor gün geliyor 2 kez emiyor hiç zorlamıyorum sütüm de dediğin gibi az emdiği için daha az artık

Canım çok teşekkür ederim cevabın için. Öyle demek ki az emiyorlar ama inşallah sütümüz çekilmez

Yıkanabilir kitap olarak nasıl bir şey aldın canim
Cnm kitap olarak
Şunu almştm set halinde
Gece beslemesi zaten 9 bilemedn 10. Ayda kesilmesi lazm zaten cnm
Ben öyle biliorm

ınsallah canim ya

Bizim bebe gece baya emiyor canım ya gece kaç kez emziriyorum hatırlamıyorum bile.yani bu zamana kadar gece emmediği hiç olmadı.büyük kızda mecburiyetten emzirmeyi 14.ayında kesmiştim ama o emzik emiyordu.geceleri uyandığında emziğini verip pışpışlıyodum yatağında.bu kızcem emzik emmiyo yatağında yatmıyo nasıl yapıcam bilmiyorum

Benimki de emiyor gece. En az 2 kez kalkıyor. Bir derdi varsa 3-4 oluyor. Emmeden geri uyumuyor. Dalinca geri bırakıyorum beşiğine orda uyuyor. Kendi bıraksın diye bekliyorum ama hiç niyeti yok gibi. İlki 4. Aydan itibaren sadece 1 kere kalkardı mama içip yatardı geri. Deliksiz uyuyacagim geceleri iple çekiyorum valla.

Aynen bazen pışpışlıyorum dalsın tekrar diye banamısın demiyor bağırıyor memeyi alıncaya kadar.şimdi birde diş çıkarıyor hep ağzında tutmak istiyor.mahvoldu göğüs uçlarım birde bizimki ne kadar derin uyursa uyusun beşiğine bıraktığım anda saniye demiyor bağırıyor.uykusu açılmasın diye yanıma almak zorunda kalıyorum.yine uykusu açılmasın diye emmek istersede hemen veriyorum.yoksa bizede uyku yok yani.zaten yarım yamalak uyuyorum diye ondan şuan onun istediği gibi gidiyor hayatım.eşimde sürekli emzirmeyi kes artık deyip duruyo.hiç kesmek istemiyorum ama gece emmesi bi azalsaydı iyi olurdu.hayırlısı artık bakalım

hayırlı geceler hanimlar. kizimada bulasmis enfeksiyon kuzucugum kusmaktan bitap düştü. hastaneye gidip geldik. zar zor daldi uykuya yavrum. o kadar kotu durum ki bir anda kilo kaybi yasadi aksamdan beri yedigi yemedigi ne varsa çıkarttı

Canım merhaba. Benim oğlum da gece emmeden asla uyumazdı. Önce emme sayısını azalttım. Yani 3 kez kalkıp emiyorsa, 2 kez emzirip 3. de su verdim, farketmedi. Bir süre sonra 1 e indirdim emme sayısını. 3 kez kalkıyorsa 1 ve 3. kalkışta su verdim. 2. kalkışında meme verdim. 1-2 hafta sonra da tamamen gece emmesini kestim. Yalnız benimki sabah 5 gibi kalkıyor. Mama veriyorum 4 ölçek. Saat 8 de normal kahvaltısını yapıyor. Ben de gündüz emme sayısını azaltacağım artık. Çünkü memenin yerini biliyor, gelip açıp emiyor kayınvalidem yavaş yavaş kes artık , karnındaki bebeğin hakkına girme diyor da bakalım. 3-4 ay sonra tamamen kesebilirim inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Tez zamanda iyileşin inşallah

Tamam canım teşekkür ederim bende bi öyle deneyeyim.biberon kullanmıyoruz ama pipetli suluğu var onu kullanıyoruz.inşallah anlamaz.gündüz emmesi sıkıntı değil ama gece artık uykuya hasret kaldım resmen

Diş dönemi benimki de yatmak istemiyor yerinde o zaman sabaha kadar ya ayağımda yada kucağımda oluyor. Ben diğerini emzirmemiştim o yüzden bunda müdahale etmek istemiyorum. Kendi biraksin istedim o da bırakmıyor. En fazla 1 yıl daha dayanacagim artık

Çok teşekkür ederim canım baktım çok güzelmiş. Hemen attım sepete
Rica ederm cnm
Gerçekten cok kullanşlı
Cnm senin içinde onun içinde zoe olur
Yavaş yavaş gece beslemesini kes bence

Çok geçmiş olsun cnm
Daha iyimisinz

She-Raa .... canım naptin tasidinmi evi
Evet canım Cumartesi taşıdık evi. Kv min evinde kalıyoruz bir haftadır . Yavaş yavaş yerleşiyoruz. Bugün perdeleri ütüledim, astık. Yarın da halıları serip kendi evimize geçeriz inşallah . Bizim asıl oturacağımız evin içi inşaat, sıfırdan yapılacak her şey. Nisan mayısı bulur bitmesi. Geçici olarak kv karşı dairesinde oturuyoruz
Okullarda da görev başı yaptık. Yolu öğrenmek için iki kez gittim geldim. Allahtan yakın. Arabayla 6-7 dk . İlk defa böyle evime yakın bir okulda çalışacağım Allah’a şükür çok iyi denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…