2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289

Cok gecmis olsun canim. Rabbim bir daha yaşatmasın..

Çok geçmiş olsun Rabbim bi daha göstermesin canım
Sağolun kızlar Allah razı olsun.bu olaydan sonra strese bağlı mideme kramp girdi bişey yiyip içemedim başım resmen kazan gibi.hastanede diken üstündeydim zaten uyku uyuyamadım sürekli çocuğum nefes alıyomu diye kontrol etmekten.hala kendimde değilim rahat uyuyamıyorum.Allah ım kimseyi evladıyla sınamasın,Rabbim dermansız dert vermesin inşallah

Çok geçmiş olsun canım.

amiiinnnnnnn

Çok geçmiş olsun canım ayy çocuklar hasta olunca insanin gerçekten omrunden omur gidiyor bizde tatildeyken kızım hastalandı çok zor yaa kusması isalı o ilaçtan sanirim bizede verdi ama.cok kötü bir tadı var şeffaf birşey su ile içirin dedi 6 damla ilaç yarim.bardak kadar su tekrardan geçmiş olsun rabbim şifa versin

Merhabalar canım iyiyim çok sağol düşünüp yazdigin icin bizde durumlar aynı kızım büyüyor tatile gittik hastalıkla geçirdik kusma isal baya yıprandı çocuğum cok zor birsey rabbim bir daha yasatmasin karnimdaki bebesimde buyuyor çok şükür 14 haftalık olduk ikili test verdik cinsiyet tahmini yaptı doktorumuz erkek gibi dedi bakalom hayırlısı sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur insallah

Buradayız canım ara ara bakıyorum ama hep bölük bölük okuyorum çamaşırları katladim oturdum bir bakayım foruma dedim teşekkür ederim canım bebiş bugün düştü ama şimdi iyi. Ek gıda hayatı bana zindan etti önce ne yapacağım düşünmesi sonra hazırlığı sonra yedirmesi(yedirememesi) sonra yerlerde duvarlardaki pislikler çamaşır bulaşık her yer her yerde yuvarlanıp gidiyoruz

Ahh canım benim neler olmuş böyle cook geçmiş olsun Rabbim yavruna şifa versin en kısa sürede toparlar inşallah çok çok üzüldüm

Kizz mincir sende mi hamilesin ay hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kavuşun zamanlıca canım çok sevindim

Ahh canım benim neler olmuş böyle cook geçmiş olsun Rabbim yavruna şifa versin en kısa sürede toparlar inşallah çok çok üzüldüm
Sağolun kızlar Allah razı olsun insanın evladıyla sınanması çok zor Rabbim çocuklarımızı korusun inşallah,dermansız dert vermesin

Kizz mincir sende mi hamilesin ay hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kavuşun zamanlıca canım çok sevindim
Ivet sekerim kendi bacağıma sıktım bakalim nasil olacak kim kimi büyütecek kim kafayı sıyiracak yaşayıp göreceğiz benimde kızımda yeme problemi var insallah duzelir yaa seni en çok ben anlarim

çok geçmiş olsun cnm
aaaaaaa bir kız bir erkek olacak desene
temmuz annelerin ikinci bebeleri genelde erkek sanırım
anlaştınızmı ne yaptınız

geçmiş olsun womencim... bişeyi yoktur inşallah
yemiyormu ek gıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…