2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Oo hayırlı olsun başarılar dilerim şimdiden 🥰
Benimki antakya ovakent🤣
Hayırlı uğurlu olsun canım 💃 Antakya’ya 15-20 dk sanırım ovakent. Serinyolda oturup gidip gelmek daha mantıklı ☺️ Eşim de bana 5 yıl sonra Antakya’ya gideceğiz diyip duruyor ama benim puan birazcık düşük, belki 3.bebeyi yapıp büyüttükten sonra gideriz 😬 Bal0ncuk Bal0ncuk koş kız 2.yi doğurmadan 3.ye niyetlendik biz 🤣🤣🤣

Hayırlı uğurlu olsun canım 💃 Antakya’ya 15-20 dk sanırım ovakent. Serinyolda oturup gidip gelmek daha mantıklı ☺️ Eşim de bana 5 yıl sonra Antakya’ya gideceğiz diyip duruyor ama benim puan birazcık düşük, belki 3.bebeyi yapıp büyüttükten sonra gideriz 😬 Bal0ncuk Bal0ncuk koş kız 2.yi doğurmadan 3.ye niyetlendik biz 🤣🤣🤣
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
topuklarına sıkarım,
bekleee önce ben 2yi yapcam
sonra sen 3 :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
topuklarına sıkarım,
bekleee önce ben 2yi yapcam
sonra sen 3 :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bak elini çabuk tut, 2025 şubatta da 3.yü doğuracağım, ona göre hesabını kitabını yap 🤣🤣
She-Raa She-Raa bebeğim bu arada hayırlı olsun gözün aydın
Kuzum çok teşekkür ederim 🤗 çok istediğim ama yok ya bana yedirmezler dediğim okul geldi , nasıl mutlu oldum anlatamam 💃

Bak elini çabuk tut, 2025 şubatta da 3.yü doğuracağım, ona göre hesabını kitabını yap 🤣🤣

Kuzum çok teşekkür ederim 🤗 çok istediğim ama yok ya bana yedirmezler dediğim okul geldi , nasıl mutlu oldum anlatamam 💃
:KK70: sen okulu bırak bebe büyüt bu gidişle :KK70:

Hayırlı olsun bu arada 😍🙏

çok geçmiş olsun cnm
aaaaaaa bir kız bir erkek olacak desene :KK31::KK31:
temmuz annelerin ikinci bebeleri genelde erkek sanırım
anlaştınızmı ne yaptınız :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

geçmiş olsun womencim... bişeyi yoktur inşallah :KK43:
yemiyormu ek gıda
Sağol canım allah razı olsun 13 haftada söyledi daha sonra değişir mi bilmiyorum ama darısı sana olsun Insalalh 🤲🤲🤲

Geç döllenme kuzum 28 e yeni girdim aslında 😅 salı günü randevum var iğne olcam bakalım bu arada bebiş ablasının kopyası kendini gösterdi 😂
şimdi doğum hangisine göre sayılıyordu
30mu 28mi
ben seni hala 20 felan sanıodum
maşallah doğmak üzere :KK53: :KK53: :KK53:

şimdi doğum hangisine göre sayılıyordu
30mu 28mi
ben seni hala 20 felan sanıodum
maşallah doğmak üzere :KK53: :KK53: :KK53:
28 e göre olacak canım muhtemelen 38 de alır az kaldı ve ben hala hiçbir şey hazırlamadım 😂 KPSS çalışıyorum sınav bitsin ev temizletilecek bebek çantası hazırlanacak dolaba bi şeyler yapılacak 😅 Sen nasılsın okullar açılacak annen bakacak demi bebişe

28 e göre olacak canım muhtemelen 38 de alır az kaldı ve ben hala hiçbir şey hazırlamadım 😂 KPSS çalışıyorum sınav bitsin ev temizletilecek bebek çantası hazırlanacak dolaba bi şeyler yapılacak 😅 Sen nasılsın okullar açılacak annen bakacak demi bebişe
cinsiyet farklı olunca herşey başa sarıyor demi
bende kızımın eşyalarını bir güzel yıkıyıp hurclara kaldırıyorum :KK70: kız olursa hazırda dursun die :KK70:
bide herşey ateş pahası olmuş.. en basit örneği depend geçen şokta gözüme ilişti 89 tl yazıodu inanamadım yani
evet bugün son 1 hafta yıllık izne cıkıyorum hem vakit geçirmek hemde hazırlık yapmak için eşim gidiyor..
ben zaten full çalışıyorum tatil yok :)
annem bakacak bebişe
bende 2. bebeyi bi istiyorum bi istemiyorum :KK70:
ama istiyorsan bile kızın 2 yaşına girsin sonra düşün dedi annem.. bekliyorum seneye temmuzu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

X