Hayırlı uğurlu olsun canımOo hayırlı olsun başarılar dilerim şimdiden
Benimki antakya ovakent
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhHayırlı uğurlu olsun canımAntakya’ya 15-20 dk sanırım ovakent. Serinyolda oturup gidip gelmek daha mantıklı Eşim de bana 5 yıl sonra Antakya’ya gideceğiz diyip duruyor ama benim puan birazcık düşük, belki 3.bebeyi yapıp büyüttükten sonra gideriz Bal0ncuk koş kız 2.yi doğurmadan 3.ye niyetlendik biz
Bak elini çabuk tut, 2025 şubatta da 3.yü doğuracağım, ona göre hesabını kitabını yapyuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
topuklarına sıkarım,
bekleee önce ben 2yi yapcam
sonra sen 3
Kuzum çok teşekkür ederimShe-Raa bebeğim bu arada hayırlı olsun gözün aydın
Bak elini çabuk tut, 2025 şubatta da 3.yü doğuracağım, ona göre hesabını kitabını yap
Kuzum çok teşekkür ederimçok istediğim ama yok ya bana yedirmezler dediğim okul geldi , nasıl mutlu oldum anlatamam
Hangi okul canım?
Hayırlı olsun bu aradaBak elini çabuk tut, 2025 şubatta da 3.yü doğuracağım, ona göre hesabını kitabını yap
Kuzum çok teşekkür ederimçok istediğim ama yok ya bana yedirmezler dediğim okul geldi , nasıl mutlu oldum anlatamam
Sağol canım allah razı olsun 13 haftada söyledi daha sonra değişir mi bilmiyorum ama darısı sana olsun Insalalhçok geçmiş olsun cnm
aaaaaaa bir kız bir erkek olacak desene
temmuz annelerin ikinci bebeleri genelde erkek sanırım
anlaştınızmı ne yaptınız
geçmiş olsun womencim... bişeyi yoktur inşallah
yemiyormu ek gıda
İnşallah cnm tşk edermSağol canım allah razı olsun 13 haftada söyledi daha sonra değişir mi bilmiyorum ama darısı sana olsun Insalalh
Teşekkür ederim canım, merkez geldiHayırlı olsun bu arada
Benim doktor 14.haftada bile söylemediSağol canım allah razı olsun 13 haftada söyledi daha sonra değişir mi bilmiyorum ama darısı sana olsun Insalalh
Buradayız kız nereye gidiceznirdisiniz
kızzzzzzzzzzzzz 30 hafta yazıor ordaaaaaaaaaaBuradayız kız nereye gidicezÇok sıcak çok zor geçiyor günler
Geç döllenme kuzum 28 e yeni girdim aslındakızzzzzzzzzzzzz 30 hafta yazıor ordaaaaaaaaaa
şimdi doğum hangisine göre sayılıyorduGeç döllenme kuzum 28 e yeni girdim aslındasalı günü randevum var iğne olcam bakalım bu arada bebiş ablasının kopyası kendini gösterdi
28 e göre olacak canım muhtemelen 38 de alır az kaldı ve ben hala hiçbir şey hazırlamadımşimdi doğum hangisine göre sayılıyordu
30mu 28mi
ben seni hala 20 felan sanıodum
maşallah doğmak üzere
cinsiyet farklı olunca herşey başa sarıyor demi28 e göre olacak canım muhtemelen 38 de alır az kaldı ve ben hala hiçbir şey hazırlamadımKPSS çalışıyorum sınav bitsin ev temizletilecek bebek çantası hazırlanacak dolaba bi şeyler yapılacak Sen nasılsın okullar açılacak annen bakacak demi bebişe