2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Oo hayırlı olsun başarılar dilerim şimdiden
Benimki antakya ovakent
Hayırlı uğurlu olsun canım Antakya’ya 15-20 dk sanırım ovakent. Serinyolda oturup gidip gelmek daha mantıklı Eşim de bana 5 yıl sonra Antakya’ya gideceğiz diyip duruyor ama benim puan birazcık düşük, belki 3.bebeyi yapıp büyüttükten sonra gideriz Bal0ncuk koş kız 2.yi doğurmadan 3.ye niyetlendik biz

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
topuklarına sıkarım,
bekleee önce ben 2yi yapcam
sonra sen 3

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
topuklarına sıkarım,
bekleee önce ben 2yi yapcam
sonra sen 3
Bak elini çabuk tut, 2025 şubatta da 3.yü doğuracağım, ona göre hesabını kitabını yap
She-Raa bebeğim bu arada hayırlı olsun gözün aydın
Kuzum çok teşekkür ederim çok istediğim ama yok ya bana yedirmezler dediğim okul geldi , nasıl mutlu oldum anlatamam

sen okulu bırak bebe büyüt bu gidişle

Hayırlı olsun bu arada

Sağol canım allah razı olsun 13 haftada söyledi daha sonra değişir mi bilmiyorum ama darısı sana olsun Insalalh

Geç döllenme kuzum 28 e yeni girdim aslında salı günü randevum var iğne olcam bakalım bu arada bebiş ablasının kopyası kendini gösterdi
şimdi doğum hangisine göre sayılıyordu
30mu 28mi
ben seni hala 20 felan sanıodum
maşallah doğmak üzere

şimdi doğum hangisine göre sayılıyordu
30mu 28mi
ben seni hala 20 felan sanıodum
maşallah doğmak üzere
28 e göre olacak canım muhtemelen 38 de alır az kaldı ve ben hala hiçbir şey hazırlamadım KPSS çalışıyorum sınav bitsin ev temizletilecek bebek çantası hazırlanacak dolaba bi şeyler yapılacak Sen nasılsın okullar açılacak annen bakacak demi bebişe

cinsiyet farklı olunca herşey başa sarıyor demi
bende kızımın eşyalarını bir güzel yıkıyıp hurclara kaldırıyorum kız olursa hazırda dursun die
bide herşey ateş pahası olmuş.. en basit örneği depend geçen şokta gözüme ilişti 89 tl yazıodu inanamadım yani
evet bugün son 1 hafta yıllık izne cıkıyorum hem vakit geçirmek hemde hazırlık yapmak için eşim gidiyor..
ben zaten full çalışıyorum tatil yok :)
annem bakacak bebişe
bende 2. bebeyi bi istiyorum bi istemiyorum
ama istiyorsan bile kızın 2 yaşına girsin sonra düşün dedi annem.. bekliyorum seneye temmuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…