2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
ek gıdadan snra bende daha fazlasını yaşadım cnm ama bağırsaklar alışana kadar bu durumu sakince karşılamamız gerekecek sanırım
her verdiğin öğünde 1 damla zeytinyağı damlatıyorsun demi ?
minnoşun gözü nisan ayına kadar masaj yapacakmışız cnm..
ondan snra gözlemleyecez... ona göre durum belirlenecek

Evet canım her ögunde bir cay kasigi koyuyorum hatta, mama verdigim zaman da damlatiyorum ama yine de kabiz oldu sanirim alişana kadar illaki olacak bu kabizlik..
cok gecmis olsun kuzum.. benim minnosun da burnu akmaya basladi hafif oksuruk de var. Bebeklerimiz hep saglikli olsalar keske

Saol cnm
Aynen keşke hiç hasta olmasalar

Eşimde yağdan ötürü yemiyor dedi ama bence sıpalığından yemiyor demir damlasına başladık onu bile şapur şupur içti patatesle alıp veremediğin nee dediğin gibi yağı azaltıp deneyeyim

Hay maşallah kızlar napiyonuz yaa ne yediriyoruz benimki en son 6700 du ardaki fark bir çocuk kadar
Canım 4 buçuk doğdu zaten ve hep önde gitti kilosu. sadece anne sütü 4 aydan beride tadım yogurt ve gece yarım çay bardağı kadar pirinç unu yiyor. Benimkin iri olacağı daha 23. haftada belliydi iri bir erkek olacak demişti perinatolog

Ben ilk başta sarılıktan dolayı başladım mama, kilo almasına iyi olunca Dr bırak dedi mamayı. Hızlı kilo almasıda beni korkuttu açıkçasi obez olmasın diye. Kestim mamayı gayette doydu bebeğim ve kilo almasi aynı hız devam etti yine. Benim bebeğim çok hareketli emerken bile bacakları hiç durmaz yerinde bakalım yürüyünce kilosu nasıl olacak. Sağlıklı olsunlar da kilolu zayıf önemli değil

Rahminden et parçası sarkiyo bu ne olabilir korkuttu beni bitmeyen akintim var dönem dönem kokulu oluyo bunla ilgisi var mı

Gece pirinç unu yemesi de kilo aldırıyor olabilir canım. Pirinç ununu ben ilk defa bugün yedirdim , saat 17.30 gibi. Balkabağı muhallebisi yaptım :) mama sandalyemiz de geldi. Onda oturuyor , bizimle beraber yemeğini yiyor şimdilik miktarı az tutuyoruz, yarı tokken yiyor.
Kahvaltıya da haşlanmış yumurta sarısı, pekmezli yoğurt yedirdim bugün. Bayaaa hoşuna gitti.
Bundan sonra 2 öğün şeklinde gideceğim. Doktor ek gıdanın günlük yemesi gereken süt/mama miktarın %30 unu aşmamalı dedi. Ona dikkat ediyorum
Canları sağ olsun da canım, ilerde hareketlerinde gider o kilolar :) ya aslında benim oğlan öyle kilolu gibi durmuyor. Bana çekmiş heralde :) kemiklerim iridir benim
Rahminden et parçası sarkiyo bu ne olabilir korkuttu beni bitmeyen akintim var dönem dönem kokulu oluyo bunla ilgisi var mı
Canım çok geçmiş olsun. Kokulu akıntı çok da sağlıklı değil, enfeksiyon olabilir . Zaman çok geçmeden bir kadın doğumcuya görünmen daha iyi olur O daha doğru bilgi verir sana

Bal kabağı muhallebisini nasıl yapyın canım?

Bal kabağı muhallebisini nasıl yapyın canım?
Canım bir cezvede 3-4 küp balkabağını suda haşladım, yumuşayınca ayrı bir kaba aldım, çatalla ezdim. Daha sonra cezveye 1 yemek kaşığı pirinç unu, yarım su bardağı su koydum. Muhallebi kıvamına geldiğinde kapattım ocağı. Balkabağı ile pirinç unu muhallebisini karıştırdım, üstüne de 1 tatlı kaşığı pekmez gezdirdim. Tatlı olduğu için güzel yedi

Paranox fitil çok iyi kabızlık için ve rahatsız ateşi olunca da işe yarıyor ama kabızlık için çok iyi yarım veriyorsun hemen açılıyor ben bazen kayısı hoşafı yapıyorum tadında güzel olunca veriyorum dene istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…