2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım hiç moralini bozma ılık suyla mesaj yap göz kanallarına 1 yasa kadar kendiliginden geçiyor çoğu
aynen ılık suyla gözünü siliyoruz cnm
doktorda masaj ve krem verdi.. bakalım ama uzun bi süreçmiş
bugün dr arıyacam bakalım ne diecek
3 gün snra ara demişti :KK43:

Günaydın kızlar ne zamandır giremiyorum nasilsiniz , bugün 6 ay aşılarımızı olduk benim bebiş de tembel yan dönüyor Yüz üstü dururken sırt üstü döndü bi kaç kez bi de altı açık olduğunda yüz üstü döndü ama surekl i yapmıyor yeni yeni oturtmaya başladım yerde bana yaslayarak oturtup oynuyoruz , ek gıda hala 1 öğün veriyorum ya sebze ve yoğurt ya da çorba bir de arada meyve veriyorumm
benmki temoğlu tembel o zaman :)
hiç dönmüyor

Canım benim oğlumda da vardı bir ay düzenli masaj yaptım ama biraz sert olacaksın kendiliğinden geçti
evet cnm doktorda masaj ve krem verdi 3 gün snra durumu konuşalım dedi
ama sanırım uzun sürüyormuş bu süreç

Kuzum masaj yap sık sık bizim doğuştan sağ göz capakliydi masaj la geçti tıkanikliktan supenmisti dr göz dr goturduk yok masaj yap bol bol dedi sütün varsada onla sil içinin mikrobunu alsın
Birde geçen sulandı saçı girmiş nasıl olduysa babamız çıkardı
Göz dr na götürdünmü çocuk dr mu tesis koydu
malesef sütüm yk :KK43:
acaba anne sütü başkasınında olsa olurmu die düşünüyorum arkadaşımdan alırdım
sizede geçmiş olsun cnm

Oo çok geçmiş olsun,hep masaj öneriyorlar ama doktorda önermiştir belki.
evet cnm masaj yapıyoruz cok tşk ederm

Bugün gittik aşılarımızı yaptırdık. 10,5 kilo olmuş oğlum. İri bebek olarak doğdu, normal dedi çocuk doktoru da. Bir iki gün önce sipariş verdik mama sandalyesini. Özellikleri fazla yatma ayarı , yükseklik ayarı vs ama markası bilindik değil. Bi gelsin beğenmezsem iade eder gider daha ucuza başka bir sandalye alırım :KK48:

Canım masaj yap. Bir de anne sütü ile sil. Bebek temizleme pamuğunu ılık su ile ıslatıp, sıkıp bebeğinin gözlerini temizle günde 4-5 kez. Çok geçmiş olsun 🙏🏻
süt hariç hepsini yapıyoruz cnm
masaj yaparken yaygara kopuyor içim gidiyor

Günaydın ben 5 haftalık paylaşmıştım burda bak istersen
Bal0ncuk Bal0ncuk naptınız balım
cnm 3 gündür günde 3 kere sabah öğle akşam 20şer kez masaj yapıyoruz
gece uyurken krem sürüyoruz
bugün dr arıyacam :KK43:

Günaydın güzel anneler bebişini bırakıp işe gidecekler 😢
çok zor demi :KK43:

Hay maşallah kızlar napiyonuz yaa ne yediriyoruz benimki en son 6700 du ardaki fark bir çocuk kadar😂😂😂🤣🤣
senasu1 senasu1 ile benim oğlum iri bebek olarak doğdular canım. 4300 dü benimki. sütüm yetmedi meme+mama gittik. Hareketi pek sevmeyen, kilo almaya yatkın bebek benimki. Babasıyla ben de su içsek kilo alır, kolay veremeyiz. Genetik bence, bize çekmiş oğlumuz da.
Eşim bana mamayı azalt diyor, ama ben doysun istiyorum. 3-4 saatte bir de doyuruyorum.
Ek gıdaya da başladık . Belki bu ay yavaşlar kilo alımı

Kızlaar şimdi ben doktorumuzun tavsiyesiyle buharda pişirip bi tatlı kaşığı zeytinyağı ile yumuşatıp patates verdim kızıma. Bugüne kadar herşeye atlayan,yemek sofrasında ağzı açık bizi izleyen kızım patatesi yemediii bir iki tadına baktı ve sonra çıkarmaya başladı. Ne diyorsunuz bizi neler bekliyoor yorumlarınızı alabilir miyimmm bu kız yemicek mi yoksaa 😱

Kızlaar şimdi ben doktorumuzun tavsiyesiyle buharda pişirip bi tatlı kaşığı zeytinyağı ile yumuşatıp patates verdim kızıma. Bugüne kadar herşeye atlayan,yemek sofrasında ağzı açık bizi izleyen kızım patatesi yemediii bir iki tadına baktı ve sonra çıkarmaya başladı. Ne diyorsunuz bizi neler bekliyoor yorumlarınızı alabilir miyimmm bu kız yemicek mi yoksaa 😱
Benim oğluma çok şeyi yedirdim ama patatesi hiç sevmedi.Hep çıkarıyor.Ama balkabağı,havuç,elma,armut,muz,avokado,yumurta,lora bayıldı.Denemeye devam edin.

Benim oğluma çok şeyi yedirdim ama patatesi hiç sevmedi.Hep çıkarıyor.Ama balkabağı,havuç,elma,armut,muz,avokado,yumurta,lora bayıldı.Denemeye devam edin.
Ay inşallah patatese özeldir,kalanı da ben yedim gayet güzeldi😂 üç gün bunu yedirdikten sonra havuç ekleyeceğiz. Bakalım neler olacak,maşallah sizin kuzuya

Kızlar 6.ayda kaç aşı yapıyorlar?bir de koldan mı bacaktan mı?büyüğünden de hatırlamıyorum kaç tane yapmışlardı diye :110:

cnm zeytinyağı 1 tatlı kaşı ilk başlarda ağır gelir bence yemezki.. ben her yemeğine mutlaka 1 yada 2 damla damlatıyorum
patates kabız yapabilir die öyle demiştir doktorun ama bir lokma yağsız denesene bakalım yiyecekmi
yağın tadı bastırdıysa yemez

bimi sömürdüm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: ,

kitaplara bayıldım kızlar.. 3 boyutlu.... çok ciciler

Eklentiler

• cbe143e5-0bb7-4e60-8248-53cec143ae95.jpg
    cbe143e5-0bb7-4e60-8248-53cec143ae95.jpg
    155,6 KB · Görüntüleme: 70
Benimkide sevmemişti dedim bunun içine az yeşillik azda limon birde yanina çay bir güzel.oluyor kizim hayaliyle dedim ama gene de yemedi :KK70: :KK70: :KK70:

X