- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
aynen ılık suyla gözünü siliyoruz cnmCanım hiç moralini bozma ılık suyla mesaj yap göz kanallarına 1 yasa kadar kendiliginden geçiyor çoğu
doktorda masaj ve krem verdi.. bakalım ama uzun bi süreçmiş
bugün dr arıyacam bakalım ne diecek
3 gün snra ara demişti
benmki temoğlu tembel o zaman :)Günaydın kızlar ne zamandır giremiyorum nasilsiniz , bugün 6 ay aşılarımızı olduk benim bebiş de tembel yan dönüyor Yüz üstü dururken sırt üstü döndü bi kaç kez bi de altı açık olduğunda yüz üstü döndü ama surekl i yapmıyor yeni yeni oturtmaya başladım yerde bana yaslayarak oturtup oynuyoruz , ek gıda hala 1 öğün veriyorum ya sebze ve yoğurt ya da çorba bir de arada meyve veriyorumm
hiç dönmüyor
evet cnm doktorda masaj ve krem verdi 3 gün snra durumu konuşalım dediCanım benim oğlumda da vardı bir ay düzenli masaj yaptım ama biraz sert olacaksın kendiliğinden geçti
ama sanırım uzun sürüyormuş bu süreç
malesef sütüm ykKuzum masaj yap sık sık bizim doğuştan sağ göz capakliydi masaj la geçti tıkanikliktan supenmisti dr göz dr goturduk yok masaj yap bol bol dedi sütün varsada onla sil içinin mikrobunu alsın
Birde geçen sulandı saçı girmiş nasıl olduysa babamız çıkardı
Göz dr na götürdünmü çocuk dr mu tesis koydu
acaba anne sütü başkasınında olsa olurmu die düşünüyorum arkadaşımdan alırdım
sizede geçmiş olsun cnm
evet cnm masaj yapıyoruz cok tşk edermOo çok geçmiş olsun,hep masaj öneriyorlar ama doktorda önermiştir belki.
süt hariç hepsini yapıyoruz cnmBugün gittik aşılarımızı yaptırdık. 10,5 kilo olmuş oğlum. İri bebek olarak doğdu, normal dedi çocuk doktoru da. Bir iki gün önce sipariş verdik mama sandalyesini. Özellikleri fazla yatma ayarı , yükseklik ayarı vs ama markası bilindik değil. Bi gelsin beğenmezsem iade eder gider daha ucuza başka bir sandalye alırım
Canım masaj yap. Bir de anne sütü ile sil. Bebek temizleme pamuğunu ılık su ile ıslatıp, sıkıp bebeğinin gözlerini temizle günde 4-5 kez. Çok geçmiş olsun
masaj yaparken yaygara kopuyor içim gidiyor
cnm 3 gündür günde 3 kere sabah öğle akşam 20şer kez masaj yapıyoruz
gece uyurken krem sürüyoruz
bugün dr arıyacam
çok zor demiGünaydın güzel anneler bebişini bırakıp işe gidecekler