2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
selam canm iyiyiz.. sen nasılsın? büyük kızının psikolojik olarak süreci nasıl gidiyor ? düzelme ilerleme varmı inşallah?
geçmiş olsun iki tatlınada...
blw ben yapacam.. benm için zor bir süreç olacak çünkü çalışıyorum... o yüzden haftasonları ve akşamları yapabilirim
ama erken olduğunu düşünüyorum
ben önce herşeyin suyundan 3 gn kuralı ile gittim
sonra tadımlarla gidiyorum 3 gün kuralı ve karıştırarak
ayın 19undan snra biraz daha porsiyonları arttıracam...
blw geçmem biraz daha sürer.. 7. ayda felan geçerim diye düşünüorum
kız bebenin elindeki ekmekmi? allah korusun

cnmmm giremedim dün.. yeni görüorum
geçmiş olsun

Günaydınlar covid testimiz negatif çıktı ama evde ben hariç herkes öksürüyor nedir bu böyle acep..

Kızlar ek gida ya yavaş yavaş geçtik ama sanki benim sütümde azalma var sizdede olan varmi Birde Ben 14.30 da eve gidiyorum ozman emziriyorum yatana kadar ne emdi o birde biberona alisti sanki napacagim ya

Tunaydin kizlar. Biz de kati gidaya basladik 2 gundur patates verdim hic sevmedi yuzunu burusturdu en sonunda da öğürdü neyseki kusmadi. Dun yice yikanmis parmak kadar cig havuc verdim eline 3 dişi ciktigi icin isirip bogazina kacabilir diye korktum ama neyseki havuc cok sertmis isiramadi agzinda geveledi.

Youtube da kati gidaya gecis ile ilgili bir cocuk doktorunun bilgilendirme videosunu izledim gecen gun orada kati gidaya gecince dişi ciksin çıkmasın mutlaka diş fircasi kullanilmali diyordu. İnternette parmak dis fircasi gordum hic kullanan ya da bu konuyla ilgili bilgisi olan var mi? Nasil yapacagiz karbonat mi kullanmak lazim yoksa sadece fırça yeter mi?

Mesaj aticam bi bakarmisin

Evet kuzum ekmek annem tutturdu eline aldıkça kendini yere atıp ağladı allahtan unutturduk yine kısmen kuralsız gidiyoruz doktor ısrarıyla geçtik ek gıdaya kuralsız derken daha önce düşünmeden verdiklerimle devam ediyorum patates havuç kabak balkabağı brokoli pirinç bide akşamları arımamadan yapıyorum günde 2 öğün ek gıda yemiş oluyo öğlen sebze çorba yada püresi akşamüstü 5 gibi muhallebi yada yoğurt olarak yoğurdu hayla tutturamıyorum ama çok sulu oluyo beceremiyorum suluda olsa yiyoyo ama zaten bi severek yediği o var yavaş yavaş kahvaltıyada geçicem şimdi bi bamya denemesi yapıyorum dün tattırdım bugün bi kaşık yedircem bide avokado aldım onu denicem 7 buçuk aylık olduk ama hayla korkuyorum blw ye büyük kızımla çok bi düzelme yok şimdi 15 tatilde bi aksilik olmazsa memlekete götürücem onu çok iyi gelicek biliyorum çok özledi bi götürüp geldikten sonra genel durumuna göre destek alacağım

Slm canlar kaç gündür dondurulmuş genişlerle uğraşıyorum bakamadım herkes iyidir umarım
Pandemi yeni basladinda transferi iptal etmiştik onun kaydını silmemişler kayıt yok dediler aklım çıktı şükür yerinde duruyomus yavrucuklarım kirasını verdik rahat rahat yatmaya devam ufaklıklara

Buraya yazıyorum canım; senin ikinci bebe-leri-n ikiz olacak çok ciddi anlatım bozukluğu yaptım ama başka nasıl anlatılır bilemedim

Kızlar ek gida ya yavaş yavaş geçtik ama sanki benim sütümde azalma var sizdede olan varmi Birde Ben 14.30 da eve gidiyorum ozman emziriyorum yatana kadar ne emdi o birde biberona alisti sanki napacagim ya
O saate kdar hiç sağmıormusjn?
Eğer sağmıosan çekerki sütün cnm

Tesekkur ederiz canim.. kiş aylarini bir atlatsak cok iyi olacak
Geçmiş olsn kuzum

Bizim dişler ckmadığı için hiç araştormadm ama birkaç kere önüme cıkmıştı, ben diş sağlığına önem veriyorum mutlaka denerdm

Ayy bende kasımda verdim kiralarını
Üstümde yüktü

Buraya yazıyorum canım; senin ikinci bebe-leri-n ikiz olacak çok ciddi anlatım bozukluğu yaptım ama başka nasıl anlatılır bilemedim
Allah sanada üçüz vere

Üçüz olursa eşim bayram eder ben de 3-5 yıl sürünürüm artık

Yok canım 10.30 11.00 gibi sağıyorum

Geçmiş olsun cabucak toparlansin inşallah tosbik. 2 yaşa kadar bende emzirmeyi düşünüyorumda 3 yaş fazla

siz delisiniz
ne zaman geliosunuz

2 saate bir sağ cnm... göğsünü uyar ki süt çekmesin...
zaten her yerde yazar.. 2 saate bir sağmak lazım ve bol su tüket
Temmuz-Ağustos gibi canım. Ev bakıyoruz bugünlerde. Kiraya çıkmayalım diyoruz. Okulu da ev civarındakilerden tercih edeceğiz inşallah. Kız Bal0ncuk bana 4 gündür gelen giden yok, hamileyim galiba 2 gün daha bekleyeceğim. Eğer regl olmazsam test yapıp, kan vereceğim

valla mayıs haziranlarda gebe olanlar var
sende olursan şaşırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…