2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Günde 3 defa tatlı kaşığı zeytin yağı vermede hiç bir zarar yok demişti çocuk dr u bende veriyorum, sen çok az veriyorsun belkide bu yüzden açılma olmuyordur. Zeytin yağı içine sarımsağı ikiye böldüm attım bir gün beklettim sonra akşamları gögüs kafesine sürüp havlu koydum ayaklarda sürdüm çorap giydirdim dene istersen, birde burnu tıkalıysa yarım soğana karanfil diktim baş ucuna verdim burnu açıldı bu monudada sıkıntın olursa işe yaradığını söylemek isterim

Eşimde yağdan ötürü yemiyor dedi ama bence sıpalığından yemiyor demir damlasına başladık onu bile şapur şupur içti patatesle alıp veremediğin nee dediğin gibi yağı azaltıp deneyeyim
Benim oğlumda yağsız patatesi yiyor biraz zeytin yağı kattım verdim o gün o patates yenmedi yağdan kaynaklı siziin kide olabilir canım

Doktorun önerisi ile günkurusu kayısıyı geceden suya koyup sabah ezip vermeye başladım baya iyi geldi kabızlığa.
Burnu tıkalı değil canım çok çok akıyor hatta, öksürük de şiddetlendi. eşim de aynı durumda covid testi yaptırdı bakalım sonuç ne çıkacak.
Önerilerin için teşekkür ederim deneyeyim ben de

Benim oğlumda yağsız patatesi yiyor biraz zeytin yağı kattım verdim o gün o patates yenmedi yağdan kaynaklı siziin kide olabilir canım

Üç gündür patates yiyoruz,yarın içine havuç ekleyeceğiz bakalım işin rengi değişecek mi
Hem istiyor heyecanla kaşığa atlıyor hemde çıkarıyor. Zaten kabız oldu,böyle giderse o beğenmediği zeytinyağını içiricem ona

Merhaba bız daha yenı baslıcaz ek gıdaya 6 ay olmamıza 10 gunumuz var covıd olduk reflu tedavısı derken daha baslatmadı doktorumuz tavsıyelerınız var mı baslangıc ıcın

Benım oglumdada vardı cıldı cok cabuk kuruyordu her kremı denedım gercekten en ıyı la roche posay lipikar baume geldı bıraz fıyatı var ama kucuk suruyorsun zaten baya uzun gıdıyor

Kızlarr iyi geceler herkeze bebişlerle uzun süredir giremedim ama takip ediyorum sizi büyük kızım hastalandı atlattı miniğimiz ateşlendi serum takıldı sebebi idrar yolu enfeksiyonumuz kız bebişlerde daha sık çıkıyomuş bizde genetik sanırım annemde bende büyük kızımda ve miniğimdede işte neyse çok şükür ilaçlarımız bitti kontollerimiz yapıldı iyiyiz ayın 14 ünde son bi ultrason var böbreklere bakılacak
Merak ettiğim bi konu var blw usulü ek gıdaya geçen yada daha önce uygulayan yada gören yada araştıran geçicek olan annelerimiz varmı
Ya ben çok istiyorum ama cesaret edemiyorum bebişin eline ne versem ağzına sokuyo zaten yiyecek versem bütünüyle sokucak ağzına sonra parçalıcak vs çok korkuyorum ya bana gaz verebilcek birileri çıkarmı aranızda kuzum zayıfladı bide zaten zor kilo alıyoduk geçen hafta 7600 gr olmuşuz anca

Afiyet şifa olsun inş

Ben oğlumda yaptım kzıımda da yavaştan başladım. Sen yanında olduğun sürece korkma tabiki boğazına kaçan vs olıtor ama sırtına burdu mu çıkar

Oğlumda herşeyi ağzına koymak istiyor ısırmak istiyor bu yüzden ağlıyor vermeyince bisim burda tamdır ekmeği yuvarlak bazlama gibi ama somon değil ekmekler olur ven parça koparıp eline veriyorum ağzına götürüyor bazen ufak parçalar emip ağzına koyup ıslatıp yutuyor bazende koca koca ağzına koyduğu için bir anda ağzı dolu olduğu için öksürüyor hemen famaklsrds yukarıda biriken ekmeği parmağımla çıkarıp tekrar veriyorum hem ısırıp hem kendi tutma çabası hem alışıp yutkunma becerisi olsun die veriyorum yeğenime böyleydi maşşallah çok güzel yiyen bir çocuk oldu birde portakalı ortadan kesip etrafındaki kabuğu soyuyorum ben tutuyorum ama ağzına veriyorum oda suyunu içmek için emip duruyor çokta seviyor ağzından çıkınca hemen basıyor çığlığı

Ben oğlumda yaptım kzıımda da yavaştan başladım. Sen yanında olduğun sürece korkma tabiki boğazına kaçan vs olıtor ama sırtına burdu mu çıkar
İki bögg diince hemen çocuk kucağımda ben önde arkamda babası ablası babaannesi panikle geziyo ki çorbada öğürünce boğazında kaldı sanıyoz hep beraber geziyoz bizim bir odada köpeğimiz var kurtarıcımız bebek ağlayınca direk ona götürüyom ona bakıp gülüyo hani çocuk kucağımda köpeğe koşuyom ben diğerleride çocuk boğuluyo kurtaralım diye koşuyo
Valla bizimkide istiyo ağlıyo ekmek veriyom yok kırıntısı takılır vs diye takılıyoz sonra hattaha bir videosu var yüklenirse ekliim ben pütürtülü bile yediremiyorum öğürüyo hemen minikken çok boğulma tehlikesi geçirdik bi panik kalmış bizde parmağında oynatıyo valla minicik şey şimdi videoda yüklenmiyormuş ekran görüntüsü yapayım

Eklentiler

• Screenshot_20220109_000746_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20220109_000736_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_20220109_000714_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20220109_000711_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20220109_000709_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 70
Portakal benim oğluma alerji yaptı 5 yaşına kadar. Geçenlerde kızıma azcık mandalin emdirdim o da hemen kırmızı kırmızı döktü

İyi akşamlar arkadaşlar , iki gündür oğlum hasta. Öksürüyor, hapşırıyor, burnu bugün akmaya başladı. Sesi çatallaştı, iştahsız bir şey yemiyor içmiyor. Halsiz düştü yavrum. Çok üzülüyorum onu böyle görmeye
Yarın doktora götüreceğim de evde yapabileceğim şeyler nedir?

Rahminden et parçası sarkiyo bu ne olabilir korkuttu beni bitmeyen akintim var dönem dönem kokulu oluyo bunla ilgisi var mı
Kızlık zarı parçası olabilirmi o et parçası. Çünkü bende ilk normal doğumda olmustu bu ikinci dogumumda dr şu kızlık zarı parçasını dikeyim başına bela olmasin ilerde dedi şuan elime gelmiyor. Akıntı bendede oluyor ara ara ama Dr normal dedi ilaç vermedi. Adet görmedim hala belki olunca gecer

Pirinç ununa daha yeni başladım 2 hafta filan ancak oldu galiba yarim cay bardağı ancak yiyor zaten. Emmeye düşkün ne yapicam bilmiyorum sabaha kadar meme ağızda

Burnunu açık tut. Sırtına pat pat vur yüzüstü yatar pozisyondaki balgam birikmesin bronslarda. Ben hava makinasie fizyolojik su koyup buharını solumasini sağladım Dr çok iyi yapmışsın demişti bunu istediğin kadar yap akciğerler rahatlar demişti. Ateş filan olursa götür tabi inşallah hafif atlatir kuzu

Pirinç ununa daha yeni başladım 2 hafta filan ancak oldu galiba yarim cay bardağı ancak yiyor zaten. Emmeye düşkün ne yapicam bilmiyorum sabaha kadar meme ağızda
Keşke benim oğlan da emmeye böyle düşkün olsa 2-3 yaşına kadar emziririm ana öğünü anne sütü, günlük miktarın %30 u ek gıda şeklinde olmalıymış
Acile gittik canım biraz önce, Boğaz enfeksiyonu dedi. Antibiyotik ve Ateş düşürücü verdi . Birkaç güne geçer dedi. Odayı nemlendiriyorum sürekli. Burnunu da açık tutuyorum. Normalde yastıkta yatmıyor , bu hastalıktan dolayı yatağını eğimli hale getirdim. Düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…