Bilmiyorum canim canin cok cekiyorsa yemek gerek tadimlik sut ceker derler ya bu gercek benceAnladım canım kararsız kaldım ama denemekte fayda var
Ara ara hepimizde oluyor canım ama seninki 2 kat rabbim sabır versin ben hicbir zaman kendimden daha iyisini örnek almam herzamaan derim çocuk isteyen bu cocuk için şimdi herseyini verecek okadar insan var diyip kendime teselli verip şükür ederim sonra kaldığım yerden devam ederim ama bugünlerde geçecek bak masallah nerdeyse 4 aylık olacaklar ikisi birde büyüyecek ikisi birden sana yardımcı olacak sana yemekler yapacakBen kendimi hiç tebrik etmiyorum.
Psikolojik olarak çökmüş durumdayım gerçekten bakmayın güldüğüme.
Millet doğumhaneden çıkıp avm avm geziyor ben tuvalete gidemiyorum.
Ibrahim tatlısesin kaşları benimkiler gibi değildir. Bıyık da aynı.
Bugün oturdum ağladım. Bebekler ağladı ben ağladım. Kendimi o kadar çirkin ve pis hissediyorum ki.
Amin amin inşallah süt olsun kuzumaOyy maşallah şifa niyetinekız ne güzelde anlattın turşuyla birde. Yemiş kadar oldum ben de
Suyu çoğalt cnm benim.. Sıvı önemli..Bu arada ben bazen bebeğim emerken bakıyorumda sanki hiç süt yok göğüslerinde çok azaldı ya yemekle dikkat ediyorum ama suya bek dikkat etmiyorum az ince biraz araştırdım en az 120 ml içmesi lazımmış ama benim Bebeğim sanki hiç okadar emmiyor 120 ml da beberondan sağıp baktım
Aynen dikkat edip çoğaltacagimSuyu çoğalt cnm benim.. Sıvı önemli..
Çok şükür emiyor
Benmki emmedi sağmaktan artk maffoldum ama en kötüsü artık azalıyor
Azaldığını görünce bi mutsuz oldum sorma
Boşa heveslenmemi diosunnnnAynen dikkat edip çoğaltacagim
Birde 2 adetimi oldum ne kilo gidiyor ne şişlik boşver adet olmuyorum.diye kaygıya kapılma olanda bir olmayanda
Beni ürkütüosunuzzzzzzgece 2:30 dan beri bu saat olmuş uyanık bir bebek ne 4. Aymış ya
Kilo alımı nasıl canımBu arada ben bazen bebeğim emerken bakıyorumda sanki hiç süt yok göğüslerinde çok azaldı ya yemekle dikkat ediyorum ama suya bek dikkat etmiyorum az ince biraz araştırdım en az 120 ml içmesi lazımmış ama benim Bebeğim sanki hiç okadar emmiyor 120 ml da beberondan sağıp baktım
Yalnız hissetmeyecegim artık.
Yakarsa bu dünyayı iki bebeliler yakar
Bende meme reddi yaşadı oğlum iki buçuk aya kadar sonra emmdi ama tabi sütüm azalmıştı ben sağıyordum bebeğim emdi ama çoğalmadı bende bunu anladım kesişen süt çoğalmıyor 3 lt su bolca sıvı yiyecekler kaysılar soğanlar damlalar anne maması anne çayı neler neler faydasını görmedim bende rızkı veren Allah ilk zamanlar hep ağladım ama sonra düşündüm benim bebeğimin rızkı bu kadar çünkü düşündüm de doğumda annesiz kalan bebekler hiç anne sütü alamıyorSuyu çoğalt cnm benim.. Sıvı önemli..
Çok şükür emiyor
Benmki emmedi sağmaktan artk maffoldum ama en kötüsü artık azalıyor
Azaldığını görünce bi mutsuz oldum sorma
hemşire bana sütüm az diye üzülme o 1 damlanın bile ne kadar faydası var biliyormusun demiştiBende meme reddi yaşadı oğlum iki buçuk aya kadar sonra emmdi ama tabi sütüm azalmıştı ben sağıyordum bebeğim emdi ama çoğalmadı bende bunu anladım kesişen süt çoğalmıyor 3 lt su bolca sıvı yiyecekler kaysılar soğanlar damlalar anne maması anne çayı neler neler faydasını görmedim bende rızkı veren Allah ilk zamanlar hep ağladım ama sonra düşündüm benim bebeğimin rızkı bu kadar çünkü düşündüm de doğumda annesiz kalan bebekler hiç anne sütü alamıyoryada sütü hiç olmayan anneler bir damlada olsa aldı bebeklerimiz ve alıyor çok şükür
6:30 da uyudu 7:15 de uyandı ve sürekli ağladı korkmak gerek gibi eşime dedim yıllık izin alsın, öyle iş yerine tatile gitmek yok evde bu savaşı beraber vermeliyizBoşa heveslenmemi diosunnnn
Beni ürkütüosunuzzzzzz
şuan iş yerindeyim ve kahkaha attım oda arkadaşlarım noldu ya diyor6:30 da uyudu 7:15 de uyandı ve sürekli ağladı korkmak gerek gibi eşime dedim yıllık izin alsın, öyle iş yerine tatile gitmek yok evde bu savaşı beraber vermeliyiz
Acaba ben de mi başlasam çalışmayaşuan iş yerindeyim ve kahkaha attım oda arkadaşlarım noldu ya diyor
bende dün anneme dedim.. işş yerinde dinleniyorum ben dedim
Ya benimkk de başladı iki gündür uyusun diye takla atmadigimiz kalıyor ve 10 dk sonra uyanıyor biz daha 4.ayin başındayız bı degece 2:30 dan beri bu saat olmuş uyanık bir bebek ne 4. Aymış ya
Kız ürk bence de iki gündür benim oğlanın da huyu suyu değişti uykusu var ama asla uyuyamiyor sürekli huysuz uyuyunca da hemen uyanıyor tekrar uyutmaya uğraşıyorumBoşa heveslenmemi diosunnnn
Beni ürkütüosunuzzzzzz
Neden sessizim hemen anlatayım. Bu sabah bunun daha beterini yaşadımbak yine sessizleşti buralar
ek gıdaya kadar böyle sessizmi kalcaksınız
ben bunu ek gıdaya geçince yaşarız diye düşünmüştümYa benimkk de başladı iki gündür uyusun diye takla atmadigimiz kalıyor ve 10 dk sonra uyanıyor biz daha 4.ayin başındayız bı de
Kız ürk bence de iki gündür benim oğlanın da huyu suyu değişti uykusu var ama asla uyuyamiyor sürekli huysuz uyuyunca da hemen uyanıyor tekrar uyutmaya uğraşıyorum
Neden sessizim hemen anlatayım. Bu sabah bunun daha beterini yaşadım
Eki Görüntüle 2941238
Emzirdikten sonra bizim yatagimiza bırakıp lavaboya gitmiştim. Eşim seslendi gel ortalığı batırdı diyeKendi sırtına kadar yaptığı yetmemiş zıbınina pijamasina bizim yatagimiza kadar geçmiş üstündekileri çıkarırken her yerine bulaştı tabi. Gittim vücudunu yıkadım hemen hizlica geldim bezini bağlayıp üstünü giydireyim derken bütün yüzüne gözüne saçına kadar sıçrayarak işedi sonra tekrar banyoya
Mükemmel bir sabah oluyor
çok özlüosun bebişiAcaba ben de mi başlasam çalışmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?