2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Sen baya zayıflarsın bu tempoyla canım ya kolaylıklar diliyorum biz bir taneyle bitikiz valla seni tebrik ederim

Sen baya zayıflarsın bu tempoyla canım ya kolaylıklar diliyorum biz bir taneyle bitikiz valla seni tebrik ederim
Ben kendimi hiç tebrik etmiyorum.
Psikolojik olarak çökmüş durumdayım gerçekten bakmayın güldüğüme.
Millet doğumhaneden çıkıp avm avm geziyor ben tuvalete gidemiyorum.
Ibrahim tatlısesin kaşları benimkiler gibi değildir. Bıyık da aynı.
Bugün oturdum ağladım. Bebekler ağladı ben ağladım. Kendimi o kadar çirkin ve pis hissediyorum ki.

Yaa üzüldüm şimdi sen annelerin en guzelisin oyle deme kendine kolay değil hiç ama bu günler geçecek sabır biraz daha canim

Eyer testim pozitif çıkarsa bende sana yoldaş olabilirim Allahım kolaylık versin sana canımm

Fenerbahce bebeleri
Heee ben kocamın gazabına uğradm
Yoksa 20sinde doğurcaktm

Benim bebe 100. Gün şerefine ilk defa kahkaha attı ya yerim ☺
Yaaa yerim maşallah maşallah

Geldim Geldimm test verilmiş ama daha cikmaiss sanirim göreceğiz grubun ilk bebesi kim olacak
Mincirrrrrr 2022 temmuz analarına gideceklermiş bizi bırakp
Orası daha eğlenceliymiş

Kafamda Deli Sorular Kuru fasulye mercimek Yiyor musunuz çok gaz yapar diye ben doğumdan beri hiç yemedim canım istiyor
Cnm inanırmısın ben artk saldm.. Herşey yiyorum sadece asitli içecek tüketmiorum
Onun dışında yiyorm
Bence büyüdüler eskiye göre daha rahat cıkarıyorlar.. Birkaç gün gözlemle dene bence

Ya benimki de izliyor bur de tvdekilere gülüyor sesleniyor sanki konusuyor gibi. Aslında zararlı biliyorum ama ben de tv izlemeyi seviyorum evde vakit gecmiyor ya bundan sonra izlememeye caliscam
Cnm sen izle tabi.. Ama minnoş izlemesin
Mesela sırtı kafası tv dönük olmasn
Ben tv sevmem seyretmem kolay kolay ama mesela eşim yada ailem izlediğinde tv arkasında kalacak şekilde yatırıorum görmüyor

Oyy kuzum ya . Az çok hepimiz benzer durumdayız tabii senin bizden daha zor ama geçiyor mesela 2. Cocuk tabii daha zor ama başına neler geleceğini ve hepsinin bir gün geçeceğini biliyorsun

Aynen canim denemekte fayda var.

Oyy kuzum ya . Az çok hepimiz benzer durumdayız tabii senin bizden daha zor ama geçiyor mesela 2. Cocuk tabii daha zor ama başına neler geleceğini ve hepsinin bir gün geçeceğini biliyorsun
Gerçekten. Şu an ömür boyu böyle devam edecekmiş gibi.
Çok güzel meleklerim. Anne olmak da bir o kadar güzel. Ama insan birdenbire böyle bir şeyin içine düşünce neye uğradığımı şaşırıyor.
Birden her sey değişiyor ve hayatının merkezi bebeğin oluyor. Alışmak da zaman alıyor muhakkak.
Aslında normalde de evde vakit geçirmeyi seven biriyim. Bebeklerle uğraşmaktan kişisel bakımı geçtim temizliği bile yapamayacak duruma gelince şaşaladım resmen.
Üstüm basim hep süt lekesi, ekşi yoğurt gibi kokuyorum. Bıyıklarımı en son doğumdan önce alabildim. Doğumdan sonra kardeşime saclarimi kestireyim dedim tam 4 saat sürdü çıkıp gezesim geliyor, canavar kılıklılar hicbir yerde durmuyor.
Bi kere dışarda kokoreç yiyelim dedik, en son bi elimle ekmeğin hepsini ağzıma tıkmaya çalışırken diğer elimle bebenin ağzına biberon verip ayağımla da öbür bebenin arabasını sallıyordum

Sagolun kızlar benimki de meme artı mama aliyo az da olsa Bugün 2. Gün stres yaptım kendime
2 gun yapmamasi normal canim benimki bu haftaya kadar 3 gunde bir yapiyordu doktor normal diyordu arada 5 gun bile oldu bir haftaya kadar normal diyorlar

Gercekten cocuk büyütmek cok zor ve zahmetli . Cok da güzel. Zorlaniyorsun diye suçlama kendini . Bunlar çok doğal duygular . Ama destek alabileceğin birileri varsa hiç çekinme yarım saat bile olsa .

Kafamda Deli Sorular Kuru fasulye mercimek Yiyor musunuz çok gaz yapar diye ben doğumdan beri hiç yemedim canım istiyor
Bende daha dün nohut yaptım benimde canım çok istiyordu şöyle turşuyla içine kimyon koydum güzelce yedim ama çok şükür bebeğimde bir sancı olmadı artık alışmalı dimi

Bende daha dün nohut yaptım benimde canım çok istiyordu şöyle turşuyla içine kimyon koydum güzelce yedim ama çok şükür bebeğimde bir sancı olmadı artık alışmalı dimi
Oyy maşallah şifa niyetine kız ne güzelde anlattın turşuyla birde. Yemiş kadar oldum ben de

Cok tatli oluyor yaa büyük kızım bebekken ben bir ses çıkarırdım yıkılırdı gülmekten esim aynı sesi çıkarırdı bakardı öyle suratına çatlardı esim
Aynen aynen benimkide öyle beni görünce gülücükler saçıyor babayı görünce böyle bakıyor ben öpünce hiç sesi çıkmıyor baba azcik ucundan öpünce basiyor yaygarayi ama babanın sakallarına sınır oluyor batıyor sanirim oda bana kızıyor sen ne guzel rahat rahat opuyorsun sesi cikmoyor diyor cakkkk diye bir opuyorum mis miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…