Zamanla oturur canım mutlaka hiç canını sıkma. Ben de bugünü deneme olarak düşündüm hep. Yarından itibaren 150cc ye çıkarmaya karar verdim en azından karnı tam doysun daha düzenli saatler olsun diye. Çünkü daha çabuk acıktı tahminime göre. Ben normalde 10-1-4 olarak mama süt mama beslenir geldiğim gibi de emziririm diyordum ama yetmedi Bi öğün daha yaptı öyle yapacağına içebilirse 150 olsun diye düşündüm. 4 aylık bebeklerin günde 6 öğün beslenmesi gerekiyormuş çünkü. Ama eve geldiğimde o ne kadar emmek isterse istesin kussa bile sonunda izin veriyorum istediği kadar emmesine. Kolumuzu birbirimize iyice çekelim diyeTecrübe olunca daha iyi oluyordur ama yinede annelik işte demi
Tam gün çalışınca daha sıkıntılıdır eminim, Allah yardımcın olsun
Yok benim işin birikme lüksü yok ama yinede kontroller bana kalmış
Bir işi baştan yapmak, kontrol etmelten daha iyi.. Kontrol insanı bitirio
Aaa düzen cok güzel oturmuş cnm..
Bizde bi mama bi anne sütü vermeye çalışıoruz ama bazen yarm yamalak yiyor..
Düzeni yok
Maşallah Allah esirgesin cnmZamanla oturur canım mutlaka hiç canını sıkma. Ben de bugünü deneme olarak düşündüm hep. Yarından itibaren 150cc ye çıkarmaya karar verdim en azından karnı tam doysun daha düzenli saatler olsun diye. Çünkü daha çabuk acıktı tahminime göre. Ben normalde 10-1-4 olarak mama süt mama beslenir geldiğim gibi de emziririm diyordum ama yetmedi Bi öğün daha yaptı öyle yapacağına içebilirse 150 olsun diye düşündüm. 4 aylık bebeklerin günde 6 öğün beslenmesi gerekiyormuş çünkü. Ama eve geldiğimde o ne kadar emmek isterse istesin kussa bile sonunda izin veriyorum istediği kadar emmesine. Kolumuzu birbirimize iyice çekelim diye
Benim de sağınca çok çıkmıyor. Bugün ilk gündü diye 1 kere sağma fırsatım oldu zamanla oturturum onu da Bi düzene inşallah. Yoksa benim de azalıcak git gide. Bugün 4 te sağabildim sadece 2 göğüsten 160cc çıktı gerçi sağabilsem daha cıkardı ama biberon doldu boşalt tekrar sağ yapamadım bir de manuel sağabildimMaşallah Allah esirgesin cnm
Benmki hiç emmedi
Emmediği için sütüm giderek azalıyor
Olduğu kadar sağp içiriyorum işte bende
Body uzatici ya da body uzatma aparatı olarak geçiyorAparatı ne olarak aratıyoruz ya da linki var mı?
Maşallah olsun oda güzel cnm..Benim de sağınca çok çıkmıyor. Bugün ilk gündü diye 1 kere sağma fırsatım oldu zamanla oturturum onu da Bi düzene inşallah. Yoksa benim de azalıcak git gide. Bugün 4 te sağabildim sadece 2 göğüsten 160cc çıktı gerçi sağabilsem daha cıkardı ama biberon doldu boşalt tekrar sağ yapamadım bir de manuel sağabildim
Evet çok şanslısın. Benim de kayinvalidem bakacak ilk kızıma baktığında 2 yaşına yakındır kadar küçük bebege ilk defa bakacak . Bakalım o da çok güvenemiyor kendine ben de onaAslında ortam değiştirmek iyi geldi gerçektende.. Ama böyle kalmaz.. Stresli bir kurumda çalışıorm.. Yinede hergn 4 duvar arasında olmaltan iyidir.. En azndan hareket ediorm.. Cok hantallaşmışım.. Belki aldığım kiloları veririm
Annem bakıyor cnm
Benm cok büyük avantajım annemle aynı apartmanda oturuor oluşum.. Hopp hemen bırakıp cıkıyorm :)
Elektrikliden de memnunum ben manuel bugün çok yordu beni ve zaman kaybı cok oldu yarın elektrikli denicem bakalımMaşallah olsun oda güzel cnm..
Manuelden herkes memnun keşke bende manuel sağabilsem
Yaaa kıyamam olsun.. İyi niyetli bit kv ise her türlü bakar ama inan bana km bakarsa baksm, annen bile olsa insan illa kendi daha iyi bakıuor diye düşünürEvet çok şanslısın. Benim de kayinvalidem bakacak ilk kızıma baktığında 2 yaşına yakındır kadar küçük bebege ilk defa bakacak . Bakalım o da çok güvenemiyor kendine ben de ona
Elektkrkli göğüsleriöi paramparça ettiElektrikliden de memnunum ben manuel bugün çok yordu beni ve zaman kaybı cok oldu yarın elektrikli denicem bakalım
Sağol canım senin durum daha vahim ama yinede mutluluğun mesaja yansımış önemli olan bu en güzel duygu annelik. Bebeğinin senin kokunda sakinlesmesi hem zor hem insana kendini değerli hissettiren duygu.Geçmiş olsun canım şimdi durum nasıl? Neden bu kadar uzadigiyla ilgili bir sey söylendi mi?
Ben ikizlerle 3 aydır neler cektim bilemezsingaz sancıları, kolik krizleri, meme redleri, şimdi de anneye yapışık yaşama var. Resmen gözlerini açıp kontrol ediyorlar orda miyim diye. Ben varsam uykuya devam ediyorlar ama gitmişsem çığlığı basıyorlar. Iki dakika eşime bırakıp da tuvalete gidemiyorum çıkana kadar mosmor oluyorlar bende susuyorlar. Aynı anda kucak istiyorlar ikisini birden taşımaktan kollarımda belimde derman kalmadı. Ama beni istemeleri hoşuma gitmiyor desem yalan olur
Çok sağol canım bu uzamış sarılık ne illet birseymis Allah kimseye yaşatmasın. Çocuk doktorumuz onkoloji, gastroenteroloji ve metabolizmaya sevk edince yüreğim bi hop etti ama Allah'a şükür şuana kadar sonuçlar iyi çıktı. Metabolikte birşey çıkmazsa inşallah rahatlicaz. Senin bebiş nasılBende aynı soruyu soracaktm
Ayyy nosss banada erken geldi ama doktordan daha iyi bilemeyiz tabi
Yaaaa offffNosking ile bu konuda cok lonuştk denedim
Bende nie işe yaramıo.. Emmediği içinmi acaba
Ay eline sağlık kaydedeyim cnm
Geçmiş olsun cnm
Daha iyimisiniz?
Ohhh cok şükür ya.. Valla senden gelecek iyi haberi bekliyordjm, aklımd kaldınızÇok sağol canım bu uzamış sarılık ne illet birseymis Allah kimseye yaşatmasın. Çocuk doktorumuz onkoloji, gastroenteroloji ve metabolizmaya sevk edince yüreğim bi hop etti ama Allah'a şükür şuana kadar sonuçlar iyi çıktı. Metabolikte birşey çıkmazsa inşallah rahatlicaz. Senin bebiş nasıl
Benimkide çok kusuyor kıyafet dayanmıyor yattığı yere mutlaka kendi battaniyelerini ser en azından onları yıkamak kolay. Kilo almasa bende araştırirdım ama kilo alması iyi demekki fazlasını kusuyorlarHer süt içişinden sonra kusuyor ya valla yoruldum yastık yorgan halı alez batıyor. Sabah 6 da yatakta gazını çıkarttım kusmuk içinde uyuduk uyku sersemi. Yazın hemen kuruyordu en azından yorgan yoktu pike yıkamak kolaydıbu kadar kusmaya iyi yine büyüyor
Çok teşekkür ederim canım sizlerde benim aklimdasiniz gündüz pek uyumuyor bebeğim gecede ben yorgun düşüyorum o yüzden giremiyorum grupta herkes iyimi pek bilgim yok inşallah iyidir herkesin bebeğiOhhh cok şükür ya.. Valla senden gelecek iyi haberi bekliyordjm, aklımd kaldınız
Oda temiz çıkacak inşallah
Bizde büyüyoruz teyzesi sizden küçüğüz biraz, gaz seanslarına devam
Bendende arada kan geliyor. Kahve akıntı arada çoğalıyor 40tan sonra doktora gidince söyledim enfeksiyon yok dedi ilaç vermedi artık bilmiyorum nedir bu akıntıMerhaba kızlar doğum yapalı 5 gün sonra 2 ay olacak. Emzirme durumum yok. 20 günlükken kanama kesildi hafif leke geliyordu tam 1 aylıkken tekrar çoğaldı Bayaa geldi 40 doldurduğum da hiç bşey kalmadı. Sonra 28 eylülde tekrar biraz kanama başladı gün için de falan bazen pembe bazen kahverengi leke geliyor. Neden böyle oluyor sizlerde de oldu mu acaba
Bende gideyim o zaman bi sıkılırım bu durum dan ne olduğu belli ne bittiğiBendende arada kan geliyor. Kahve akıntı arada çoğalıyor 40tan sonra doktora gidince söyledim enfeksiyon yok dedi ilaç vermedi artık bilmiyorum nedir bu akıntı
Bizim transfer topiğie denk geldim bugün eski mesajları karistirdim. O zamanlar hayal gibiydi tutacak mı sağlıkla kucagimiza alacak miyiz derken bu günlere geldik hamd olsun. DuygulandımSağol canım senin durum daha vahim ama yinede mutluluğun mesaja yansımış önemli olan bu en güzel duygu annelik. Bebeğinin senin kokunda sakinlesmesi hem zor hem insana kendini değerli hissettiren duygu.Sarılık için en son metabolizma ile görüşüyoruz Dr sonuçlar iyi olacak inşallah dedi ki zaten sarilikta geçti gitti. Cikcak tahliller var bakalım onlarda temiz çıkarsa bir ohhh cekicez. Gaz sancısı bizde çok çekiyoruz 40 damla'ya kadar kullanabilirsin dedi gastroenteroloji doktoru biraz daha rahat çıkarıyor şimdi 3 aylık olduk bile 4. Ayda dahada rahatlamasi umuduyla inşallah bebeklerimizin
Allah razı olsun canım unutmuyorum ki zaten hergün yanından geçiyorum kızımın hemen mezarı yol kenarında 2 aylık olacaktı yavrum. Canım yanıyorBizim transfer topiğie denk geldim bugün eski mesajları karistirdim. O zamanlar hayal gibiydi tutacak mı sağlıkla kucagimiza alacak miyiz derken bu günlere geldik hamd olsun. Duygulandım
Ahsen555 canım sana da yazıp hatırlatmak istemedim ama yasadigin şeyleri unutmak mümkün değil. Üzüntünü derinden hissediyorum inan. Bütün dualarım iyi dileklerim seninle. Rabbim tez zamanda yüzünü yeniden güldürsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?