Kaka disinda bir sorunu var mi? Bazilarinda egzama gibi kizariklik falan oluyormus. Benimkinde mukuslu ve iki kez kanli kaka oldu sadece. Baska bir sorun yok görünürde. Yarin test yapilacak bakalim hayirlisi hakkimizdaBen daha test yaptırmadım canım ama hiç diyetin dışına çıkmıyorum makarna bile yemiyorum patates zeytin tüm hafta böyle geçti malesef değişen bir şey yok kakamiz sulu mukuslu bebeğim emerken bile kaka yapıyor çok kaka yapıyor dün tüm gece ayaktaydim iki saat arayla emdi iki saat arayla kaka yaptı öğlen bire kadar altı kere kaka yapti bezler full dolu ensesine kadar taşıyor. Babasına mi çekti ne yaptı metabolizması çok hızlıdır kocamın. Günde üç defa büyük tuvalet yapabilir ben bazen haftada bir iki kez .. Test yaptıran varsa bilgilendirme yapabilir mi çocuktan kan alinmiyor değil mi
Kısa süreli bebek oturmaktan mutluysa oturtabilirsin. Ama destekli oturma cok önemli bir aşama değil. Yüzüstü pozisyonda zaman geçirmesi cok önemli bol bol Yüzüstü zaman gecirirseniz harika olurMerhaba arkadaşlar bebeğim tam 3 aylık oldu 4. Aya başladık artık destekli oturtabilir miyim yoksa 4 bittikten sonra mı destekli oturabilir.
Ah canım ya kıyamam. Zor oluyor tabii ama ona da alışıliyor. Hem yarim günmüş bir kaç saat . Sana da iyi gelir aslında ortam değiştirmek. Bana iyi gelmişti. Kim bakıyor kuzuyaKızlar nasılsınız
Ben bugn işe başladım.. Minnoş daha 2.5 aylık... Yarm gün çalışacam ama giderken bir ağladım tabi..
İlk gün özlem gidermece sohbet muhabbet bir şekilde geçti gitti iyiydi..
Sonradan ne olacak bilmiorm..
İşe başlayan varmı benm dışımda
Aslında ortam değiştirmek iyi geldi gerçektende.. Ama böyle kalmaz.. Stresli bir kurumda çalışıorm.. Yinede hergn 4 duvar arasında olmaltan iyidir.. En azndan hareket ediorm.. Cok hantallaşmışım.. Belki aldığım kiloları veririmAh canım ya kıyamam. Zor oluyor tabii ama ona da alışıliyor. Hem yarim günmüş bir kaç saat . Sana da iyi gelir aslında ortam değiştirmek. Bana iyi gelmişti. Kim bakıyor kuzuya
Hayırlı olsun canim hepimiz er yada geç başlayacağız yarim gün olması ,annenin bakması annenle ayni apartmanda olman hepsi çok güzel gözün arkada kalmayacak ne guzelKızlar nasılsınız
Ben bugn işe başladım.. Minnoş daha 2.5 aylık... Yarm gün çalışacam ama giderken bir ağladım tabi..
Cnm annemle aynı apt. Olduğum için hep onlarlayız bide ilk torun.. O yüzden ilgi hep onda.. Zillide farkında.. Yemeğini yemiş çıngıraklarla oynamş uyumuş felanHayırlı olsun canim hepimiz er yada geç başlayacağız yarim gün olması ,annenin bakması annenle ayni apartmanda olman hepsi çok güzel gözün arkada kalmayacak ne guzelnasıl geçmiş bugün bebisle annen arasi ??
Aparatı ne olarak aratıyoruz ya da linki var mı?Canım şimdi çok hızlı kilo alıyorlar biraz büyüyünce boy uzayacak ama çok kilo almayacaklar o zamana lazım bu aparat . En azından bir sezon daha giyerler eskimiyor da kıyafetler
Orası öyle kimseye emenet edemiyor insan akılı kalıyor sanki açmış sanki altını değiştirmemiş sanki sürekli ağlıyormuş gibi bende bazen anneme bırakıp markete gidiyorum hemen işimi halledip geliyorum normalde az dolaşır gelirim ama onsuz biryere gitmek ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor annesi yesin onu ya şimdi uyuyor uyuyorken özlüyorumCnm annemle aynı apt. Olduğum için hep onlarlayız bide ilk torun.. O yüzden ilgi hep onda.. Zillide farkında.. Yemeğini yemiş çıngıraklarla oynamş uyumuş felan
Güzel geçmiş
Ama işte annede olsa insanın evladı kendine tatlı, sanki en ckk ben iyi bakabilirmişim gibi
Annelik = delilikOrası öyle kimseye emenet edemiyor insan akılı kalıyor sanki açmış sanki altını değiştirmemiş sanki sürekli ağlıyormuş gibi bende bazen anneme bırakıp markete gidiyorum hemen işimi halledip geliyorum normalde az dolaşır gelirim ama onsuz biryere gitmek ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor annesi yesin onu ya şimdi uyuyor uyuyorken özlüyorum
Zarar vermek istemeyiz.Bence erken elinden tutup hafif hafif kalkıp az bir süre oturma çalışması yapabilirsin tabi bu gelişimiylede alakalı 5 ayın ortalarına doğru denicem ben zaten onlar belli eder acele edip omiriliklerine zarar verebiliriz
Bende haftaya başlayacağım 3 aylık.ben gelene kadar keşke uyusa yokluğumu anlamasa 2.çocuğum biraz tecrübe var malum.Kızlar nasılsınız
Oturmak seviyor gibi :)Kısa süreli bebek oturmaktan mutluysa oturtabilirsin. Ama destekli oturma cok önemli bir aşama değil. Yüzüstü pozisyonda zaman geçirmesi cok önemli bol bol Yüzüstü zaman gecirirseniz harika olur
Ben de başladım canım. Bizimki de 10 gün sonra 4 aylık olcak. İşe gidene kadar çok zor geldi ama gittikten sonra o kadar iş birikmiş ki zaman nasıl geçti anlamadm çalışmayı da özlemişim. Tabi gün içinde kırk kere görüntülü konuşma fotoğraf video konuşma derken öyle geçti zaman. Dönüş zordu Bi de geçmek bilmedi pazartesi trafiği. Ben tam gün çalışıyorum ve iş ev arası 1.5 saatKızlar nasılsınız
Uff allah kolaylık versin tam.gun cok zor kim bakiyor bebegine anne sütünü yada mamayı nasıl verdiriyorsunBen de başladım canım. Bizimki de 10 gün sonra 4 aylık olcak. İşe gidene kadar çok zor geldi ama gittikten sonra o kadar iş birikmiş ki zaman nasıl geçti anlamadm çalışmayı da özlemişim. Tabi gün içinde kırk kere görüntülü konuşma fotoğraf video konuşma derken öyle geçti zaman. Dönüş zordu Bi de geçmek bilmedi pazartesi trafiği. Ben tam gün çalışıyorum ve iş ev arası 1.5 saat
Sağol canımUff allah kolaylık versin tam.gun cok zor kim bakiyor bebegine anne sütünü yada mamayı nasıl verdiriyorsun
Ayy nasıl özlemisindir oda seni ozlemistir icim bir tuaf olduSağol canımannem bakıyor. Bugün ilk günümüzdü hesapladığımdan fazla beslendi anca yetti. Sabah 7 ye kadar emzirdim ve cıktım evden sonra 9.30 da 120cc mama içti sonra 12.30 ta 120cc süt içti 2.30 ta 120cc mama 5te 120cc süt ve gelir gelmez uzun uzun emzirdim emmese de göğsümde tuttum yemek ısıt ye olaylarından sonra yine aldım emzirdim göğsümde uyudu kucağımda tuttum baya Bi simdi de yatırdım
Tecrübe olunca daha iyi oluyordur ama yinede annelik işte demiZarar vermek istemeyiz.
Bende haftaya başlayacağım 3 aylık.ben gelene kadar keşke uyusa yokluğumu anlamasa 2.çocuğum biraz tecrübe var malum.
Tam gün çalışınca daha sıkıntılıdır eminim, Allah yardımcın olsunBen de başladım canım. Bizimki de 10 gün sonra 4 aylık olcak. İşe gidene kadar çok zor geldi ama gittikten sonra o kadar iş birikmiş ki zaman nasıl geçti anlamadm çalışmayı da özlemişim. Tabi gün içinde kırk kere görüntülü konuşma fotoğraf video konuşma derken öyle geçti zaman. Dönüş zordu Bi de geçmek bilmedi pazartesi trafiği. Ben tam gün çalışıyorum ve iş ev arası 1.5 saat
Aaa düzen cok güzel oturmuş cnm..Sağol canımannem bakıyor. Bugün ilk günümüzdü hesapladığımdan fazla beslendi anca yetti. Sabah 7 ye kadar emzirdim ve cıktım evden sonra 9.30 da 120cc mama içti sonra 12.30 ta 120cc süt içti 2.30 ta 120cc mama 5te 120cc süt ve gelir gelmez uzun uzun emzirdim emmese de göğsümde tuttum yemek ısıt ye olaylarından sonra yine aldım emzirdim göğsümde uyudu kucağımda tuttum baya Bi simdi de yatırdım
Vallahi zor özlenmez mi hiç. Hem de nasıl özledimm. Benim de ilk bebeğim çalışmaya da mecburuz napalımAyy nasıl özlemisindir oda seni ozlemistir icim bir tuaf oldubenim ilk bebegim bu duygulari yeni tadiyorum dusundukce aglayasim geliyor ( hos iki ucde olsa birakmak coo zor)çalışan anne olmak Çok zor cokk uzatabildigim kadar uzatmak en dogrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?