• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben daha test yaptırmadım canım ama hiç diyetin dışına çıkmıyorum makarna bile yemiyorum patates zeytin tüm hafta böyle geçti malesef değişen bir şey yok kakamiz sulu mukuslu bebeğim emerken bile kaka yapıyor çok kaka yapıyor dün tüm gece ayaktaydim iki saat arayla emdi iki saat arayla kaka yaptı öğlen bire kadar altı kere kaka yapti bezler full dolu ensesine kadar taşıyor. Babasına mi çekti ne yaptı metabolizması çok hızlıdır kocamın. Günde üç defa büyük tuvalet yapabilir ben bazen haftada bir iki kez .. Test yaptıran varsa bilgilendirme yapabilir mi çocuktan kan alinmiyor değil mi😔
Kaka disinda bir sorunu var mi? Bazilarinda egzama gibi kizariklik falan oluyormus. Benimkinde mukuslu ve iki kez kanli kaka oldu sadece. Baska bir sorun yok görünürde. Yarin test yapilacak bakalim hayirlisi hakkimizda 🙁

Merhaba arkadaşlar bebeğim tam 3 aylık oldu 4. Aya başladık artık destekli oturtabilir miyim yoksa 4 bittikten sonra mı destekli oturabilir.
Kısa süreli bebek oturmaktan mutluysa oturtabilirsin. Ama destekli oturma cok önemli bir aşama değil. Yüzüstü pozisyonda zaman geçirmesi cok önemli bol bol Yüzüstü zaman gecirirseniz harika olur 👍

Kızlar nasılsınız 🎈🎈🎈🎈

Ben bugn işe başladım.. Minnoş daha 2.5 aylık... Yarm gün çalışacam ama giderken bir ağladım tabi..
İlk gün özlem gidermece sohbet muhabbet bir şekilde geçti gitti iyiydi..
Sonradan ne olacak bilmiorm..
İşe başlayan varmı benm dışımda o_O

Kızlar nasılsınız 🎈🎈🎈🎈

Ben bugn işe başladım.. Minnoş daha 2.5 aylık... Yarm gün çalışacam ama giderken bir ağladım tabi..
Ah canım ya kıyamam. Zor oluyor tabii ama ona da alışıliyor. Hem yarim günmüş bir kaç saat . Sana da iyi gelir aslında ortam değiştirmek. Bana iyi gelmişti. Kim bakıyor kuzuya

Ah canım ya kıyamam. Zor oluyor tabii ama ona da alışıliyor. Hem yarim günmüş bir kaç saat . Sana da iyi gelir aslında ortam değiştirmek. Bana iyi gelmişti. Kim bakıyor kuzuya
Aslında ortam değiştirmek iyi geldi gerçektende.. Ama böyle kalmaz.. Stresli bir kurumda çalışıorm.. Yinede hergn 4 duvar arasında olmaltan iyidir.. En azndan hareket ediorm.. Cok hantallaşmışım.. Belki aldığım kiloları veririm 🙈🙈
Annem bakıyor cnm
Benm cok büyük avantajım annemle aynı apartmanda oturuor oluşum.. Hopp hemen bırakıp cıkıyorm :)

Kızlar nasılsınız 🎈🎈🎈🎈

Hayırlı olsun canim hepimiz er yada geç başlayacağız yarim gün olması ,annenin bakması annenle ayni apartmanda olman hepsi çok güzel gözün arkada kalmayacak ne guzel 😍😍nasıl geçmiş bugün bebisle annen arasi ??

Hayırlı olsun canim hepimiz er yada geç başlayacağız yarim gün olması ,annenin bakması annenle ayni apartmanda olman hepsi çok güzel gözün arkada kalmayacak ne guzel 😍😍nasıl geçmiş bugün bebisle annen arasi ??
Cnm annemle aynı apt. Olduğum için hep onlarlayız bide ilk torun.. O yüzden ilgi hep onda.. Zillide farkında.. Yemeğini yemiş çıngıraklarla oynamş uyumuş felan
Güzel geçmiş 🙈
Ama işte annede olsa insanın evladı kendine tatlı, sanki en ckk ben iyi bakabilirmişim gibi 🙈

Kızlar merhaba bebeği aşırı huzursuz iştahsiz uykuya geçmekte zorluk çeken var mı? İkinci ay aşılarından beri böyle 3 saatte 60 ml zar zor içiyor zorla içiriyorum gece uyku arasında sürekli beslemek zorunda kalıyorum gündüz sürekli kucakta olmak istiyor ne yapacağımı şaşırdım. İlk önce atak haftasından mı dedim fakat huzursuzlukları ile tarihler uymuyor. İdrar yolları enfeksiyonu için idrar verdik enfeksiyon çıkmadı şimdi kültür vereceğiz alerjik bir bebek mi ben de anlamadım haftaya da alerji uzmanına götüreceğiz dönemsel olduğunu ummuştum ama bir aydır bu şekilde maalesef.

Cnm annemle aynı apt. Olduğum için hep onlarlayız bide ilk torun.. O yüzden ilgi hep onda.. Zillide farkında.. Yemeğini yemiş çıngıraklarla oynamş uyumuş felan
Güzel geçmiş 🙈
Ama işte annede olsa insanın evladı kendine tatlı, sanki en ckk ben iyi bakabilirmişim gibi 🙈
Orası öyle kimseye emenet edemiyor insan akılı kalıyor sanki açmış sanki altını değiştirmemiş sanki sürekli ağlıyormuş gibi bende bazen anneme bırakıp markete gidiyorum hemen işimi halledip geliyorum normalde az dolaşır gelirim ama onsuz biryere gitmek ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor annesi yesin onu ya şimdi uyuyor uyuyorken özlüyorum

Orası öyle kimseye emenet edemiyor insan akılı kalıyor sanki açmış sanki altını değiştirmemiş sanki sürekli ağlıyormuş gibi bende bazen anneme bırakıp markete gidiyorum hemen işimi halledip geliyorum normalde az dolaşır gelirim ama onsuz biryere gitmek ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor annesi yesin onu ya şimdi uyuyor uyuyorken özlüyorum
Annelik = delilik 🙈

Bence erken elinden tutup hafif hafif kalkıp az bir süre oturma çalışması yapabilirsin tabi bu gelişimiylede alakalı 5 ayın ortalarına doğru denicem ben zaten onlar belli eder acele edip omiriliklerine zarar verebiliriz
Zarar vermek istemeyiz.
Kızlar nasılsınız 🎈🎈🎈🎈

Bende haftaya başlayacağım 3 aylık.ben gelene kadar keşke uyusa yokluğumu anlamasa 2.çocuğum biraz tecrübe var malum.

Kızlar nasılsınız 🎈🎈🎈🎈

Ben de başladım canım. Bizimki de 10 gün sonra 4 aylık olcak. İşe gidene kadar çok zor geldi ama gittikten sonra o kadar iş birikmiş ki zaman nasıl geçti anlamadm çalışmayı da özlemişim. Tabi gün içinde kırk kere görüntülü konuşma fotoğraf video konuşma derken öyle geçti zaman. Dönüş zordu Bi de geçmek bilmedi pazartesi trafiği. Ben tam gün çalışıyorum ve iş ev arası 1.5 saat 🤦🏼‍♀️

Ben de başladım canım. Bizimki de 10 gün sonra 4 aylık olcak. İşe gidene kadar çok zor geldi ama gittikten sonra o kadar iş birikmiş ki zaman nasıl geçti anlamadm çalışmayı da özlemişim. Tabi gün içinde kırk kere görüntülü konuşma fotoğraf video konuşma derken öyle geçti zaman. Dönüş zordu Bi de geçmek bilmedi pazartesi trafiği. Ben tam gün çalışıyorum ve iş ev arası 1.5 saat 🤦🏼‍♀️
Uff allah kolaylık versin tam.gun cok zor kim bakiyor bebegine anne sütünü yada mamayı nasıl verdiriyorsun

Uff allah kolaylık versin tam.gun cok zor kim bakiyor bebegine anne sütünü yada mamayı nasıl verdiriyorsun
Sağol canım 😪 annem bakıyor. Bugün ilk günümüzdü hesapladığımdan fazla beslendi anca yetti. Sabah 7 ye kadar emzirdim ve cıktım evden sonra 9.30 da 120cc mama içti sonra 12.30 ta 120cc süt içti 2.30 ta 120cc mama 5te 120cc süt ve gelir gelmez uzun uzun emzirdim emmese de göğsümde tuttum yemek ısıt ye olaylarından sonra yine aldım emzirdim göğsümde uyudu kucağımda tuttum baya Bi simdi de yatırdım 🤗

Sağol canım 😪 annem bakıyor. Bugün ilk günümüzdü hesapladığımdan fazla beslendi anca yetti. Sabah 7 ye kadar emzirdim ve cıktım evden sonra 9.30 da 120cc mama içti sonra 12.30 ta 120cc süt içti 2.30 ta 120cc mama 5te 120cc süt ve gelir gelmez uzun uzun emzirdim emmese de göğsümde tuttum yemek ısıt ye olaylarından sonra yine aldım emzirdim göğsümde uyudu kucağımda tuttum baya Bi simdi de yatırdım 🤗
Ayy nasıl özlemisindir oda seni ozlemistir icim bir tuaf oldu 😥😥 benim ilk bebegim bu duygulari yeni tadiyorum dusundukce aglayasim geliyor ( hos iki ucde olsa birakmak coo zor)çalışan anne olmak Çok zor cokk uzatabildigim kadar uzatmak en dogrusu

Zarar vermek istemeyiz.

Bende haftaya başlayacağım 3 aylık.ben gelene kadar keşke uyusa yokluğumu anlamasa 2.çocuğum biraz tecrübe var malum.
Tecrübe olunca daha iyi oluyordur ama yinede annelik işte demi 🙈

Tam gün çalışınca daha sıkıntılıdır eminim, Allah yardımcın olsun
Yok benim işin birikme lüksü yok ama yinede kontroller bana kalmış
Bir işi baştan yapmak, kontrol etmelten daha iyi.. Kontrol insanı bitirio

Aaa düzen cok güzel oturmuş cnm..
Bizde bi mama bi anne sütü vermeye çalışıoruz ama bazen yarm yamalak yiyor..
Düzeni yok

Ayy nasıl özlemisindir oda seni ozlemistir icim bir tuaf oldu 😥😥 benim ilk bebegim bu duygulari yeni tadiyorum dusundukce aglayasim geliyor ( hos iki ucde olsa birakmak coo zor)çalışan anne olmak Çok zor cokk uzatabildigim kadar uzatmak en dogrusu
Vallahi zor özlenmez mi hiç. Hem de nasıl özledimm. Benim de ilk bebeğim çalışmaya da mecburuz napalım😪

Back