Canim ben de dün farkettim. Tam da bingildakla ilgili birseyler okuyordum internette orada yaziyordu nabiz gibi atabilir normal diye. Ben öyle baktim kafasına gercekten atiyordu kalp gibi.Kızlar bebeklerde bıngıldagın kalp gibi atması normal mi bebeğinde atan var mı. Bu günden beri atıyor uyuyor su an bile atiyor
Benim oğlumun kafasının önünde saçlar pek olmadığından dışarıdan görülüyor canım daha once hiç fark etmemiştim. Inşallah dedigin gibi normaldir ya çok evham yapıyorum ben.Canim ben de dün farkettim. Tam da bingildakla ilgili birseyler okuyordum internette orada yaziyordu nabiz gibi atabilir normal diye. Ben öyle baktim kafasına gercekten atiyordu kalp gibi.
Bebeğini kaybetti canım Allah sabır versin çok üzüldüm.Evet ya ne günlerdi tuttumu tutacakmi derken kollarımızdalar elhamdülillahher an sukretsez yinede az. Hep dua ediyorum tedavi gören isteyen herkese rabbim hayirlu evlatlar nasip etsin. Ahsen arkadsida hatırlıyorum kötü birşeymi oldu haberim yok
İyiyim kuzummmmBen yaptırdım çok önemli dedi bizim doktorumuz canim.
Sana da günaydın canim anca bakabiliyorum foruma paşam kucaktan inmedigi içinNasılsınız Ne zaman basliyodun sen işe
Normal cnm atarmş öyleKızlar bebeklerde bıngıldagın kalp gibi atması normal mi bebeğinde atan var mı. Bu günden beri atıyor uyuyor su an bile atiyor
Herkeste farklı oluyor demek kiYaaa kıyamam olsun.. İyi niyetli bit kv ise her türlü bakar ama inan bana km bakarsa baksm, annen bile olsa insan illa kendi daha iyi bakıuor diye düşünür
Mesela benm annem cok ilgili sohbet edio, zeka kartlarıyla oynatıo felan ama illa bişey denk geliyor mesela diyorki şu şöyle şöyle.. Ben diorm hyar şöyle değil, ben kızımı tanıorm böyle.. Ve dediğimmm çılıyor
Elektkrkli göğüsleriöi paramparça etti
Mutlaka mama desteklemeni öneririm canım. Ben de dün başladım işe. Mama olmasaymış sadede sağmakla yetişemezdim onu anladım. Ben de önceden sağıp stoklamıştım Bi deKızlar ben evime geçtikten 2 3 hafta sonra ise başlayacağım süt sagip stok yapacağım buzluğa 2 3 hafta boyunca . 9 12 arasi çalışacağım 12 de eve gelip bebegi emzirip ise döneceğim. 13. 15.30 arası çalışacağım eve döneceğim. Isyerinde sagma şansım yok. Isyerim eve yakın arabayla 5 10 dakika . Aralarda acikacak mutlaka . Evde sürekli emecek bir kızım daha var ilgi bekler. ben akşamları nasıl sağım yapacağım ya .esim sagarsin diyor ben de gerekirse aralarda mama içsin diyorum. Napayim yani yetişemem ki
Ilk defa görüyorum . Elimde diğerleri olunca şimdi alamam maalesef. Güzelmiş amaHayır canım onlar değil. Bunu vakumlayarak memeye yapıştırıyorsun. Kendi sağım yapıyor. Aslında bebek emerken diğer memeden akan sutu toplamak için yapılmış ama ben emzirme dışında da kullanıyorum. Elektrikliden de fazla topluyor bana göre.
Şöyle bir şey.Eki Görüntüle 2927447
Doğru diyorsun canım bana da öyle geliyor. Napalim günde bir kaç biberon mama içsinler artıkMutlaka mama desteklemeni öneririm canım. Ben de dün başladım işe. Mama olmasaymış sadede sağmakla yetişemezdim onu anladım. Ben de önceden sağıp stoklamıştım Bi de
Parol aldım sabah şimdi yatarken yine alıcam ateşim 37 şuan, burnumun kenarları ağrıyo sinüzit de olabilirim. Valla napıcağımı şaşırdım bugünBana da iki gün önce bir üşüme geldi sonra boğaz ağrısı her yerim ağrıyor
Ben de iyiyim karanla uğraşırken günler nasıl geçiyor anlamıyorum ya 12.haftaya geldik bileİyiyim kuzummmm
Sen nasılsınnnnn
Pazartesi başladm cnm
Normal cnm atarmş öyle
Ay cok şanslısınız cnmHerkeste farklı oluyor demek kie bebek in markasını kullanıyorum ben tekli olanı amaa hiç sorun yaşamadım
Aramızda 4 gnmü vardı sizinle tam hatırlamıormBen de iyiyim karanla uğraşırken günler nasıl geçiyor anlamıyorum ya 12.haftaya geldik bile
Ben hala bekliyorum ha uyudu ha uyuyacak diye her günAy cok şanslısınız cnm
Özeniorm valla size
Aramızda 4 gnmü vardı sizinle tam hatırlamıorm
Ama senin paşan efsane
Az beklemedik, ha doğdu ha doğacak
Canım mutlaka yaptır derim. Oğlumda yaptırmıştım kreşte salgın oldu aşılı çocuklar ayakta hafif atlattı aşısızlar hastanede yattı günlerceMerhaba kızlar rota virüs asisini yaptıran var mi ben kararsız kaldım da yaptırıp yaptırmamakla ?
Senmisin gelsn die uğraşanBen hala bekliyorum ha uyudu ha uyuyacak diye her gün
günaydınnnnnnGünaydın hepsi burdada sleepy ıslak mendil ve bezlerde ikincisi 1tl kızlar
Aynen öyle canım. Mama zararlı bir şey değil. Gelir gelmez de emziriyorum hemen uzun uzun kussa bile. Şükür memeyi de unutmadı gayet güzel emiyor.Doğru diyorsun canım bana da öyle geliyor. Napalim günde bir kaç biberon mama içsinler artık
Günaydın canım.Günaydın hepsi burdada sleepy ıslak mendil ve bezlerde ikincisi 1tl kızlar
Indirim gören yazsın o zaman kızlargünaydınnnnnn
yaaa ne güzel bilgi olmuş aslında böylede yapabiliriz
mesela e-bebekte birçok şey indirimde 20-25 tl
ben kızıma yaz için bir sürü cici aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?