• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Selam kızlar dün gece bir üşüme geldi sonra parol içtim hemen vücut ağrım başlayınca, bir ter döktüm, şimdi vücut ağrım var. Test yaptırsam mı az beklesem mi napsam? Ne yiyimde iyi gelir? İki doz aşılıyım. Bebiş var evde öf
Gecmis olsun canım. Belki grip oluyorsundur. Cok salgın var şu anda . Test ver istersen için rahat eder

Ben önce philips avent denedm memnın kalmadm.. Kuzenimin yurtdışjndan getirdiği bir makina.. Kullanımı rahat ama hergn sağmak sinir bozucu..
İlk zamanlar 2-3 saate bir sağıodm
Şimdi aralığı daha uzun tuttum, cnkü hem artık göğüslerm acıo hemde sütüm azaldı..
Yarım gün çalışacağm için.. Gitmeden sağacam.. Onu içer.. Daha sonra ihtitaç halinde ben gelene kdar mama takviyesi yer.. Öyle yapacam
Aventten niye memnun kalmdnz?

Kızlar ben evime geçtikten 2 3 hafta sonra ise başlayacağım süt sagip stok yapacağım buzluğa 2 3 hafta boyunca . 9 12 arasi çalışacağım 12 de eve gelip bebegi emzirip ise döneceğim. 13. 15.30 arası çalışacağım eve döneceğim. Isyerinde sagma şansım yok. Isyerim eve yakın arabayla 5 10 dakika . Aralarda acikacak mutlaka . Evde sürekli emecek bir kızım daha var ilgi bekler. ben akşamları nasıl sağım yapacağım ya .😔 esim sagarsin diyor ben de gerekirse aralarda mama içsin diyorum. Napayim yani yetişemem ki

Aventten niye memnun kalmdnz?
Bilmiorm sağamadm göğüslermi acıttı..
Bana kullanışlı gelmedi

Kızlar ben evime geçtikten 2 3 hafta sonra ise başlayacağım süt sagip stok yapacağım buzluğa 2 3 hafta boyunca . 9 12 arasi çalışacağım 12 de eve gelip bebegi emzirip ise döneceğim. 13. 15.30 arası çalışacağım eve döneceğim. Isyerinde sagma şansım yok. Isyerim eve yakın arabayla 5 10 dakika . Aralarda acikacak mutlaka . Evde sürekli emecek bir kızım daha var ilgi bekler. ben akşamları nasıl sağım yapacağım ya .😔 esim sagarsin diyor ben de gerekirse aralarda mama içsin diyorum. Napayim yani yetişemem ki
Şuan öyle yaznca zor gelior ama bencede yaparsn cnm..
Bende telaş ediodm ama oluyor başlaynca ve alışıosn

Günaydın kızlar🎈🎈🎈🎈

Özledim yahu :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Günaydın canım 😊
Bende 25inde başlayacağım canım. Bir hafta önce başladım sağım yapmaya. Geçende burda yazmıştım. Elektrikli pompayi hiç kullanmıyorum. Vakumlu olanla sagiyorum. Emerken takıyorum. Özellikle gece fazla birikiyor. Bazen bebek emmezken de takıyorum yine sağım yapıyor. Diğer kızımla oynarken falan bir taraftan takılı oluyor yani. Vakit harcamıyorum sağım için. Ama yetmezse mama da vereceğim.

Selam kızlar dün gece bir üşüme geldi sonra parol içtim hemen vücut ağrım başlayınca, bir ter döktüm, şimdi vücut ağrım var. Test yaptırsam mı az beklesem mi napsam? Ne yiyimde iyi gelir? İki doz aşılıyım. Bebiş var evde öf
Bana da iki gün önce bir üşüme geldi sonra boğaz ağrısı her yerim ağrıyor 😢

Günaydın canım 😊

Bende 25inde başlayacağım canım. Bir hafta önce başladım sağım yapmaya. Geçende burda yazmıştım. Elektrikli pompayi hiç kullanmıyorum. Vakumlu olanla sagiyorum. Emerken takıyorum. Özellikle gece fazla birikiyor. Bazen bebek emmezken de takıyorum yine sağım yapıyor. Diğer kızımla oynarken falan bir taraftan takılı oluyor yani. Vakit harcamıyorum sağım için. Ama yetmezse mama da vereceğim.
Vakumlu nasıl canım. Ben de elektrikli var bir de böyle mandalli var elinle sıkıp bırakıyorsun. O mu oluyor dediğin

Vakumlu nasıl canım. Ben de elektrikli var bir de böyle mandalli var elinle sıkıp bırakıyorsun. O mu oluyor dediğin
Hayır canım onlar değil. Bunu vakumlayarak memeye yapıştırıyorsun. Kendi sağım yapıyor. Aslında bebek emerken diğer memeden akan sutu toplamak için yapılmış ama ben emzirme dışında da kullanıyorum. Elektrikliden de fazla topluyor bana göre.

Şöyle bir şey. IMG_20211005_132723.jpg

Merhaba kızlar rota virüs asisini yaptıran var mi ben kararsız kaldım da yaptırıp yaptırmamakla ?
Ben yaptırdım çok önemli dedi bizim doktorumuz canim.
Günaydın kızlar🎈🎈🎈🎈

Özledim yahu :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Sana da günaydın canim anca bakabiliyorum foruma paşam kucaktan inmedigi için 😂 Nasılsınız 😍 Ne zaman basliyodun sen işe

Bizim transfer topiğie denk geldim bugün eski mesajları karistirdim. O zamanlar hayal gibiydi tutacak mı sağlıkla kucagimiza alacak miyiz derken bu günlere geldik hamd olsun. Duygulandım 😊
@Ahsen555 canım sana da yazıp hatırlatmak istemedim ama yasadigin şeyleri unutmak mümkün değil. Üzüntünü derinden hissediyorum inan. Bütün dualarım iyi dileklerim seninle. Rabbim tez zamanda yüzünü yeniden güldürsün inşallah.
Evet ya ne günlerdi tuttumu tutacakmi derken kollarımızdalar elhamdülillah🤗 her an sukretsez yinede az. Hep dua ediyorum tedavi gören isteyen herkese rabbim hayirlu evlatlar nasip etsin. Ahsen arkadsida hatırlıyorum kötü birşeymi oldu haberim yok

Benim oğlum tam aksine silikon istemiyor canım sade meme istiyor. Ama ben zorluyorum biraz mecburen emiyor. Çünkü silikon bıraktığım an hemen yara oluyor yine. Belki seninki de alışmaz bir denemekte fayda var bence
Sağol canım aklımda bulunsun🙏
Benim kendimde de laktoz alerjisi olduğu için ben zaten çok fazla süt ürünü tüketmiyordum. Komple kestim,daha sonra internette bir beslenme uzmanı buldum orda karbonhidratı kesin protein alın diyordu. Ben şu an o şekilde beslenmeye çalışıyorum. Test evet,labrotuvarda yapılıyor,dışkıda gizli kan bakmışlar. Bir de doktorumuz bize relactaz damla verdi emzirmeden önce hep onu veriyorum. Ama en çok karbonhidratı azaltmanın faydasını gördüm diyebilirim. İnstagramda hastalanmayancocuk hesabına bi bakabilirsiniz
Aa inanmıyorum sanırım benim problemim bu çok teşekkürler canım 🙏 çünkü bugün 11. Gün ve hala mukus var kakamizda demekki protein kaynakli değil sayfayı inceledim Allah razı olsun 🤗
Kaka disinda bir sorunu var mi? Bazilarinda egzama gibi kizariklik falan oluyormus. Benimkinde mukuslu ve iki kez kanli kaka oldu sadece. Baska bir sorun yok görünürde. Yarin test yapilacak bakalim hayirlisi hakkimizda 🙁
Hayır canım cildi çok iyi çok şükür. Sadece bir kez oldu bizimde kan. Ben daha test yaptırmadım valla hakkımızda hayırlısı olsun bakalım yavrularımız için herşeye değer 😔

Kızlar bebeklerde bıngıldagın kalp gibi atması normal mi bebeğinde atan var mı. Bu günden beri atıyor uyuyor su an bile atiyor

Back