2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hanımlar merhaba,bebeğim gündüz uyumuyor. Gece yatınca sabaha kadar uyuyor,2-3 kez emziriyorum sadece ama sabah 7-8 gibi kalkıyor kalkış o kalkış. Bebeğim gündüz en azından 2 saat uyusa çok rahat edeceğim. Bebişleri uyutmak için ne yapıyorsunuz? Ben internetin altını üstüne getirdim,herşeyi denedim ama gündüz uyutamıyorum. Gecede zaten bizim yatakta yatıyor,doğduğundan beri memede uyuyor.

Aynı benim bebe.Bir de uykusu olduğu için çok huysuz oluyor.Esnemekten ağzı ayrılıyor.Uyutuyorum ama en fazla yarım saat sonra geri uyanıyor.Ne yapacağımı şaşırdım ben de.

Benim tayinim Antakya'ya cıktı canım eşim iskenderun istiyor nasip bakalım neresi olacak

İki kere yapıyor bazen pırt yaparken çok az kaçırıyor

Buna da cevap veriyim gürültülü yapıyor bazen çişi de kakasını da taşırıyor ben bezi düzgün bağlayamadığımı düşünüyorum o zamanlar
Anladım canım çok sağol benzer şeyler benimde
Olabilir canım en kesini test olmak bende yaptıracağım. Ama pazar gününden beri süt süt ürünü et kuruyemiş yumurta paketli gıda abur cubur yok öğünleri min hiçbirinde yinede bebişim mukuslu yapıyor sadece sayısı azaldı günde iki ya da üç defa yapıyor kaka normalde yediklerime dikkat etmezken 6-7 bazen daha fazla oluyordu. Bakalım inşallah alerji değilizdir ya
Ay çatlak bizde de var ve gerçekten yanlış bağlayınca yada cisli beze kaka yapınca taşıyor canim sen alerji çıkmadın demi test yaptırdın
Aynisi ya valla ama testle netleşir inşallah alerji değildir
seninki kaç kez yapıyor
Benimkide yediklerimden dolayı önceden 6-7 kez yapıyordu şimdi 2_3 kez canım

Aaaa sizdedemi var...
Yaa biz dün kontrole gittik ama dün ben bnh farketmedm bugn gördm yoksa sorardm
Doktor ağzına boğazına dil bağına baktı
Görmüş olmalıydı diye düşünüorm
Canim cevap veren oldu mu bilmiyorum ama bon nodulu olabilir bebeginin dis etindeki

Aynı benim bebe.Bir de uykusu olduğu için çok huysuz oluyor.Esnemekten ağzı ayrılıyor.Uyutuyorum ama en fazla yarım saat sonra geri uyanıyor.Ne yapacağımı şaşırdım ben de.
Evet aynı şekilde,gözleri kıpkırmızı uyumak istiyor,ayakta gezerken emziriyorum,öyle uyuyor,yatağa koyduğum anda geri zıplıyor. Derin uykuya dalamıyor hiç.

Canım benimki de öğlen 2 saat derin uyuyor o kadar, geri kalanlar hep 5-10 dk luk uykular. Ayağımda sallayarak ya da memede uyutabiliyorum yoksa çok huysuz oluyor, istese de uyuyamıyor. Uyuduktan sonra kendi yatağına koyuyorum. Kendi uyanınca gülücükler saçıyor ama ben uyandırınca da ağlıyor huysuzluk yapıyor

Böyle az uykularla gelişimi etkilenecek diye endişeleniyorum. Kafalarını boşaltamadıkları için derin uykuya geçemiyorlarmış. Kurban olduğum ne düşünüyorsa

Böyle az uykularla gelişimi etkilenecek diye endişeleniyorum. Kafalarını boşaltamadıkları için derin uykuya geçemiyorlarmış. Kurban olduğum ne düşünüyorsa
Canim bu konuda 2 doktorun görüşünü aldim biri bebegin huyuyla ilgili uykuyu sevmiyor olabilir dedi digeri bebeklerin uykusu buyukler gibi degil derin uykuya geciste cok zorlanirlar kisa kisa uyumasi normal dedi. Uyuyan bebekler nasıl uyuyor onu ben de merak ediyorum kabullendim artık benimkiler uyumayı sevmeyenlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…