2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Geçmiş olsun canım şimdi durum nasıl? Neden bu kadar uzadigiyla ilgili bir sey söylendi mi?

Ben ikizlerle 3 aydır neler cektim bilemezsin gaz sancıları, kolik krizleri, meme redleri, şimdi de anneye yapışık yaşama var. Resmen gözlerini açıp kontrol ediyorlar orda miyim diye. Ben varsam uykuya devam ediyorlar ama gitmişsem çığlığı basıyorlar. Iki dakika eşime bırakıp da tuvalete gidemiyorum çıkana kadar mosmor oluyorlar bende susuyorlar. Aynı anda kucak istiyorlar ikisini birden taşımaktan kollarımda belimde derman kalmadı. Ama beni istemeleri hoşuma gitmiyor desem yalan olur

Geçmiş olsun canim

Emerken bizde de biraz zor oluyor ama dökmedik henüz gece uykusundayken iyi oluyor çok hareket etmiyor. Bugün kendime öğle yemeği hazırlarken sagdim mesela elektrikliyi kaldırdım bile, hoş anılarımız yok onunla

Insallah canim ya. Test nasıl yapılıyor orda? Ben gecen gün gittim doktora kakasinda kan oldugu icin. Bana iki tane tüp verdi kaka kültürü istedi. Inceliceklermis. Iki ay süt ve süt ürünlerini kes dedi. Insallah alerji degildir ya hamilelikte seker diyeti yaptim simdi de bu cikti

Ay canım Allah kolaylık versin

Huyuyla kesinlikle alakası olduğunu düşünüyorum. Dışarı çıktığımızda bir sürü bebek görüyoruz bebek arabalarında uyuyorlar. Biz de,ben bebek arabasını ittiriyorum,eşim bebeği taşıyor. Doktor 3 ay böyle sonra düzene girer dedi,bekliyoruz bakalım.

Benim eşim bu ek gıdadır mamadır falan çok karışıyor napcagimi şaşırdım artıkkk ilk oğlumda annemlere gittiğimde çok ağladığı doktora goturmustuk doymadigi için baslamistik ama bu bebekte gidemiyorum biraz uzağız diye ve şuan bebegim anne sütüyle yine pek doymuyor ama asla vermem diyor sanki ben kötülüğünü düşünüyorum bebegimin

Erken degilmi 10 gün var aramızda biz daha aralık sonu başlıcaz
Bende aynı soruyu soracaktm

Ayyy nosss banada erken geldi ama doktordan daha iyi bilemeyiz tabi

Yaaaa offff Nosking ile bu konuda cok lonuştk denedim
Bende nie işe yaramıo.. Emmediği içinmi acaba

Burda dursun lazım olur
Ay eline sağlık kaydedeyim cnm

Geçmiş olsun cnm
Daha iyimisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…