Geçmiş olsun canım şimdi durum nasıl? Neden bu kadar uzadigiyla ilgili bir sey söylendi mi?Hamilelikleri beraber geçirdik, beraber doğurduk şimdi ek gıda konuşuluyor ne güzelzaman bulup giremiyorum oğluşumdan uzamış sarılıktan çok çektik. biraz sıkıntılı geçti hala araştırılıyor doktora gidip geliyoruz sizlerde durumlar nasıl
Geçmiş olsun canimHamilelikleri beraber geçirdik, beraber doğurduk şimdi ek gıda konuşuluyor ne güzelzaman bulup giremiyorum oğluşumdan uzamış sarılıktan çok çektik. biraz sıkıntılı geçti hala araştırılıyor doktora gidip geliyoruz sizlerde durumlar nasıl
Emerken bizde de biraz zor oluyor ama dökmedik henüzBence de. Benimkiler emerken rahat durmuyor sürekli tepiniyorlar o yüzden emzirirken kullanamıyorum. Ama sağma süresini yarı yarıya azalttı. Hatta elektrikliyi sırf göğüs ucunu uyarsın da diğerinde süt toplansın diye açıyorum
Insallah canim ya. Test nasıl yapılıyor orda? Ben gecen gün gittim doktora kakasinda kan oldugu icin. Bana iki tane tüp verdi kaka kültürü istedi. Inceliceklermis. Iki ay süt ve süt ürünlerini kes dedi. Insallah alerji degildir ya hamilelikte seker diyeti yaptim simdi de bu ciktiOlabilir canım en kesini test olmak bende yaptıracağım. Ama pazar gününden beri süt süt ürünü et kuruyemiş yumurta paketli gıda abur cubur yok öğünleri min hiçbirinde yinede bebişim mukuslu yapıyor sadece sayısı azaldı günde iki ya da üç defa yapıyor kaka normalde yediklerime dikkat etmezken 6-7 bazen daha fazla oluyordu. Bakalım inşallah alerji değilizdir ya
Benimkiler 1 temmuz 5700-5500İyi akşamlar arkadaşlar. Bebeğim 26 Haziran doğumlu. 6 kg geliyor. Sizin bebekler nasıl?
21 haziran doğumluİyi akşamlar arkadaşlar. Bebeğim 26 Haziran doğumlu. 6 kg geliyor. Sizin bebekler nasıl?
Ay canım Allah kolaylık versinGeçmiş olsun canım şimdi durum nasıl? Neden bu kadar uzadigiyla ilgili bir sey söylendi mi?
Ben ikizlerle 3 aydır neler cektim bilemezsingaz sancıları, kolik krizleri, meme redleri, şimdi de anneye yapışık yaşama var. Resmen gözlerini açıp kontrol ediyorlar orda miyim diye. Ben varsam uykuya devam ediyorlar ama gitmişsem çığlığı basıyorlar. Iki dakika eşime bırakıp da tuvalete gidemiyorum çıkana kadar mosmor oluyorlar bende susuyorlar. Aynı anda kucak istiyorlar ikisini birden taşımaktan kollarımda belimde derman kalmadı. Ama beni istemeleri hoşuma gitmiyor desem yalan olur
Ahahaha kıyamaam çok tatlıymışBunu okuyunca aklıma büyük kızımın bir ara gece antrenmanları geldi . 2 ile 5 arasi uyanır yerde bir o yana bir bu yana dönüp dururdu aglamazdi da. Emeklemeye hazırlanıyormuş yavrum
Huyuyla kesinlikle alakası olduğunu düşünüyorum. Dışarı çıktığımızda bir sürü bebek görüyoruz bebek arabalarında uyuyorlar. Biz de,ben bebek arabasını ittiriyorum,eşim bebeği taşıyor. Doktor 3 ay böyle sonra düzene girer dedi,bekliyoruz bakalım.Canim bu konuda 2 doktorun görüşünü aldim biri bebegin huyuyla ilgili uykuyu sevmiyor olabilir dedi digeri bebeklerin uykusu buyukler gibi degil derin uykuya geciste cok zorlanirlar kisa kisa uyumasi normal dedi. Uyuyan bebekler nasıl uyuyor onu ben de merak ediyorumkabullendim artık benimkiler uyumayı sevmeyenlerden
Bende aynı soruyu soracaktmErken degilmi 10 gün var aramızda biz daha aralık sonu başlıcaz
Ayyy nosss banada erken geldi ama doktordan daha iyi bilemeyiz tabiDoktor 4.ayda yoğurtla ek gıdaya başlayacağız dedi. Zaten her gün bir kase yoğurt yemezler birer çay kaşığı tadımlık veririm muhtemelen.
Dolaptan soğuk çıkıyor ya oda sıcaklığında bekletsek nasıl olur bilmiyorum oluyor mu öyle?
Yaaaa offffBen şu anda dondurucuya sadece işe başlayınca içeceği sütleri stokluyorum valla. Daha ek gıda işini hiç düşünmedim. Kışın ortasında ne bulursa onu yiyecek artık
Nosking senin tavsiyenle vakumlu süt toplayıcısı aldım bende. Elektrikli olanı kullanmama gerek bile kalmıyor. Süt sagmaya vakit ayirma derdi de yok. Kendi hallediyor
Ay eline sağlık kaydedeyim cnmBurda dursun lazım olur
Geçmiş olsun cnmHamilelikleri beraber geçirdik, beraber doğurduk şimdi ek gıda konuşuluyor ne güzelzaman bulup giremiyorum oğluşumdan uzamış sarılıktan çok çektik. biraz sıkıntılı geçti hala araştırılıyor doktora gidip geliyoruz sizlerde durumlar nasıl
Sen veOyun halısı geldi bayıldım eşim saçma bulmuştu şimdi kızıyla oynuyorlarmantıklı birşeymiş
Sagol canım Al al eylül çok sevdi salanan hangi oyuncağa bakacağını şaşırdı ayaklar hiç durmuyor piyonosuna don don
Yaaa yerim onu yaaaSagol canım Al al eylül çok sevdi salanan hangi oyuncağa bakacağını şaşırdı ayaklar hiç durmuyor piyonosuna don don
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?