- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 158
- 36
O gün 15-20 cm saç kestirdim, inanılmaz rahatlattıAyy çok güldüm yaa sen çok yasa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O gün 15-20 cm saç kestirdim, inanılmaz rahatlattıAyy çok güldüm yaa sen çok yasa
Maşallah yaaaaBenim kızım da küçük dogdu 49 cm. 2600 gram. 2 ay kontrolünde 63 cm 5100 gram olctuler. 1.5 aydır annemlerdeyim yanimda getirdiğim hiç bir şey olmuyor![]()
Herkes memnun olduğuna göre almaya değerAynen canım kücük olanlardan
Kızzz seneyemi yapcann cesarer vallaBen ikinciyi de yapıp çocuk defterini kapatmak istiyorumönümüzdeki yıl doğsun kardeş kardeş büyüsünler
Aaa iyi madem.. Diş sandm heeCanım ben dün doktora sordum korkulacak birşey yok dış degol dedi geçer zamanla dedi
Evet canım seneye doğurmak istiyorumKızzz seneyemi yapcann cesarer valla
R
Valla büyük cesaretEvet canım seneye doğurmak istiyorumrahatlığa alışırsam çocuk yap diye kimse beni ikna edemez
![]()
Canım yaşlarımız aynı. 2-3 yıl ara da ideal bence. Cesaretten ziyade rahatlığa alışmışken tekrar başa sarmak istemiyorum. Hazır uykusuzluk yaşıyorken ve bebek bakmayı biliyorken yapayım büyüsünler beraberValla büyük cesaret
Benm tüp bebek istesemde hemen yapamam
Dr 2 sene sonea görüşürüz dedi ama o zamanda yaşım 34 oluyor![]()
Allah hayırlısını nasip etsinCanım yaşlarımız aynı. 2-3 yıl ara da ideal bence. Cesaretten ziyade rahatlığa alışmışken tekrar başa sarmak istemiyorum. Hazır uykusuzluk yaşıyorken ve bebek bakmayı biliyorken yapayım büyüsünler berabertabi Rabbim en iyisini bilir , o nasip ederse olur
![]()
Amin canım inşallahAllah hayırlısını nasip etsin
Sağlıkla büyütelim inşallah
Antakya cnmAmin canım inşallahSen Hatay’daydın değil mi? İskenderun muydu Antakya mı
Çok güzelAntakya cnm![]()
Anamm neden kırıkhan.. Nie direm antakya değilÇok güzelbiz de seneye Kırıkhan a tayin isteyip 3-4 yıl sonra da Antakya’ya taşınmak istiyoruz. Antakya’yı çok beğendim. Her gelişimizde geziyoruz oraları. Gezilecek şahane yerler var orda
![]()
İlk defa duyuyormmmKızlar ben body boy uzatici alacağım. Cok tavsiye ediliyor. Çıtçıtlı bodyler kısa gelince bu ek parçayı takıyorsun uzun süre giyilebiliyor
Kayınvalidemler orda. Çocuk biraz büyüsün anasınıfı çağına geldiğinde Antakya da eğitim almasını istiyoruz.
Ne edecek orda antakya varken gitmiodu en sonKayınvalidemler orda. Çocuk biraz büyüsün anasınıfı çağına geldiğinde Antakya da eğitim almasını istiyoruz.
Nosking iskenderuna gelecekti. Ben de Ankaralıyım ama hizmet puanlarımız yetmiyor annelerim oturduğu yere
Yoksa direkt Ankara’ya giderdik
Ben yanlış hatırlıyorumdur o Antakya’ya gelecektirNe edecek orda antakya varken gitmiodu en son
Nosking kanka kararmı değiştin gle buraya bakem
Cbm sende gel kırıkhan 40 dklık yol illaki buluşuruz![]()
Evet bence de öyleÇok mecbura kalırsam veriyorum canım ya internetten araştırdım çok kişiye doktorları verebilirsin demiş her doktor farklı bir şey söylüyor demek ki
Ayy evet kızlark birlikte büyütürüzBen yanlış hatırlıyorumdur o Antakya’ya gelecektirgörüşürüz tabi, araba olduktan sonra her yer yakın
![]()
Ailede sütü az gelen benden başka kimse yok maalesef ve doğum sonrası kv ile ilgili pek çok sorun yaşamıştım hatta çoğunu burda paylaştım 3 ay kv ve geniş ailesiyle baş etmek zorunda kaldım psikolojik bunalıma girdim sütüm çekildi şimdi de gelsin diye uğraşıyorum ama yok maalesef aç bırakmıyorum günde 8 öğün 120 cc mama veriyorum bu kez de gazla uğraşmak zorunda kalıyorum az kaldı kafayı sıyıracam yakında huni takıp gezecem Allah tan İzmir'deyim ve Manisa yakın direk ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürürler artıkCanım aslında sütün stresle de pek alakası yok. Genetik olabilir. Bizde stres yok çok şükür ama benim sütüm de baştan beri öyle azıcık. Ben emziriyorum, sonra 60-70 ml mama veriyorum oğluma. Annem demişti bizim sülalede kimse çocuğunu sütüyle doyuramadı diye. Kafana takma, çocuğu da aç bırakma canım
Canım şimdi çok hızlı kilo alıyorlar biraz büyüyünce boy uzayacak ama çok kilo almayacaklar o zamana lazım bu aparat . En azından bir sezon daha giyerler eskimiyor da kıyafetlerİlk defa duyuyormmm
Böyle bişetdemi varmışşş
Gerçi benm eniyle boyu bir uzuo küçülüo![]()
Alıp kenara koymakta fayda var benceeeeCanım şimdi çok hızlı kilo alıyorlar biraz büyüyünce boy uzayacak ama çok kilo almayacaklar o zamana lazım bu aparat . En azından bir sezon daha giyerler eskimiyor da kıyafetler