Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu okuyunca aklıma büyük kızımın bir ara gece antrenmanları geldi . 2 ile 5 arasi uyanır yerde bir o yana bir bu yana dönüp dururdu aglamazdi da. Emeklemeye hazırlanıyormuş yavrumBöyle az uykularla gelişimi etkilenecek diye endişeleniyorum. Kafalarını boşaltamadıkları için derin uykuya geçemiyorlarmış. Kurban olduğum ne düşünüyorsa![]()
Tercih yapmadi ki dahaAntakya yazmadımı![]()
Ben hiçbir şey yapmadım valla. Bebeklere baksam yeter şu an. Önümüzdeki ay yoğurt başlayacakmışız kara kara her gün yoğurt mayalamaya vakit bulabilecek miyim diye düşünüyorumGünaydın bugün bebisime salça yapıp dondurucuya atcam son anda aklıma geldi kırmızı biberler bitmeden tarhanasinida ananesi serip inceltcek bugün eylül hanıma calisılcakek gıda hazırlıkları ben gibi yapan varsa neler yapiyosunuz bunlardan baska kızlar
Hem şubatta demi diye sorupTercih yapmadi ki daha![]()
Erken degilmi 10 gün var aramızda biz daha aralık sonu başlıcazBen hiçbir şey yapmadım valla. Bebeklere baksam yeter şu an. Önümüzdeki ay yoğurt başlayacakmışız kara kara her gün yoğurt mayalamaya vakit bulabilecek miyim diye düşünüyorum![]()
Bende tuzsuz salça yaptım birde çorbaları için kemik haşlayıp suyunu kalıpla doldurdumGünaydın bugün bebisime salça yapıp dondurucuya atcam son anda aklıma geldi kırmızı biberler bitmeden tarhanasinida ananesi serip inceltcek bugün eylül hanıma calisılcakek gıda hazırlıkları ben gibi yapan varsa neler yapiyosunuz bunlardan baska kızlar
Yoğurdu hergünü yapmak gerekiyor normalde biz kendimiz için de mayaliyoruz daaBen hiçbir şey yapmadım valla. Bebeklere baksam yeter şu an. Önümüzdeki ay yoğurt başlayacakmışız kara kara her gün yoğurt mayalamaya vakit bulabilecek miyim diye düşünüyorum![]()
Doktor 4.ayda yoğurtla ek gıdaya başlayacağız dedi. Zaten her gün bir kase yoğurt yemezler birer çay kaşığı tadımlık veririm muhtemelen.Erken degilmi 10 gün var aramızda biz daha aralık sonu başlıcaz
Dolaptan soğuk çıkıyor ya oda sıcaklığında bekletsek nasıl olur bilmiyorum oluyor mu öyle?Bende tuzsuz salça yaptım birde çorbaları için kemik haşlayıp suyunu kalıpla doldurdum
Çok güzel bir konuya değindin canım ben ocakngibi çalışacağım ozamana kadar 5 aylık olacak ek.gida hazırlamak gerekiyor aralık gibi başlamayı düşünüyorum erken mi nelerle baslamaliyim
Yoğurdu hergünü yapmak gerekiyor normalde biz kendimiz için de mayaliyoruz daa
Evet bende öyle düşündüm yemeden 1 saat önce çıkarıp oda sıcaklığında bekleteyim o şekilde yedireyim dedimDoktor 4.ayda yoğurtla ek gıdaya başlayacağız dedi. Zaten her gün bir kase yoğurt yemezler birer çay kaşığı tadımlık veririm muhtemelen.
Dolaptan soğuk çıkıyor ya oda sıcaklığında bekletsek nasıl olur bilmiyorum oluyor mu öyle?
Kemik suyu 7 aydan sonraydı sanırım bende koydum kurbandan köy tavuğu bulup ondan da yapcam yoğurdu ped bardaklara yaparim büyük ihtimalle günlük yada kardeşim oğluna aldığı ek gıda kavanozlarını biriktirmisti onlara yaparım ufak onlarBende tuzsuz salça yaptım birde çorbaları için kemik haşlayıp suyunu kalıpla doldurdum
Çok güzel bir konuya değindin canım ben ocakngibi çalışacağım ozamana kadar 5 aylık olacak ek.gida hazırlamak gerekiyor aralık gibi başlamayı düşünüyorum erken mi nelerle baslamaliyim
Yoğurdu hergünü yapmak gerekiyor normalde biz kendimiz için de mayaliyoruz daa
Çay bardağına da mayalanir yoğurt günlükKemik suyu 7 aydan sonraydı sanırım bende koydum kurbandan köy tavuğu bulup ondan da yapcam yoğurdu ped bardaklara yaparim büyük ihtimalle günlük yada kardeşim oğluna aldığı ek gıda kavanozlarını biriktirmisti onlara yaparım ufak onlar
Annemgil bana her gün taze mayala dedi iş çıkarmaya çalışıyorlar herhaldeEvet bende öyle düşündüm yemeden 1 saat önce çıkarıp oda sıcaklığında bekleteyim o şekilde yedireyim dedim
Ben şu anda dondurucuya sadece işe başlayınca içeceği sütleri stokluyorum valla. Daha ek gıda işini hiç düşünmedim. Kışın ortasında ne bulursa onu yiyecek artıkGünaydın bugün bebisime salça yapıp dondurucuya atcam son anda aklıma geldi kırmızı biberler bitmeden tarhanasinida ananesi serip inceltcek bugün eylül hanıma calisılcakek gıda hazırlıkları ben gibi yapan varsa neler yapiyosunuz bunlardan baska kızlar
Ay çok rahat değil mi sence de?Ben şu anda dondurucuya sadece işe başlayınca içeceği sütleri stokluyorum valla. Daha ek gıda işini hiç düşünmedim. Kışın ortasında ne bulursa onu yiyecek artık
Nosking senin tavsiyenle vakumlu süt toplayıcısı aldım bende. Elektrikli olanı kullanmama gerek bile kalmıyor. Süt sagmaya vakit ayirma derdi de yok. Kendi hallediyor
![]()
Kesinlikle öyle. Benim ilk çocuğum emmedi. Hep sagarak verdim. O elektrikliden o kadar çok bunalmistim ki bu çok iyi geldi bana. Keşke o zaman tanişsaymisim bu yüzyılın icadiylaAy çok rahat değil mi sence de?
Bence de. Benimkiler emerken rahat durmuyor sürekli tepiniyorlar o yüzden emzirirken kullanamıyorum. Ama sağma süresini yarı yarıya azalttı. Hatta elektrikliyi sırf göğüs ucunu uyarsın da diğerinde süt toplansın diye açıyorumKesinlikle öyle. Benim ilk çocuğum emmedi. Hep sagarak verdim. O elektrikliden o kadar çok bunalmistim ki bu çok iyi geldi bana. Keşke o zaman tanişsaymisim bu yüzyılın icadiylabence ondan da fazla süt topluyor.
Balkabağı pek sevilmez ama çok yararlı doyurucu zaten mevsimde ne varsa o verilmeliBen ek gıdaya 6 ayı dolunca başlayacağım. Kizim da blw yapmıştım bu defa yapamam sanırım çalışıyor olacağım.Mevsim sebzeleri ile başlarım tadımlara. Havucla başlamıştım. Balkabagı tatlı patates enginar brokoli 8 aydan sonra ıspanak yumurta sarısı yoğurt kefir lor peyniri balık kuzu eti mevsim meyveleri pankekler 1 yaşından sonra domates asitli meyveler çilek ve bal 1 yaşından sonra. Ve bunların hepsi 3 gün kuralıyla ☺ karışık duruyor ama uygularken öyle olmuyor