2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Gürültülü bir şekilde mi yapıyor canım? Yani farkediyor musun yaptığını yoksa bezi açınca AA kaka yapmış mi diyorsun sessiz sedasız mi hallediyor işini?
Bide taşıyor mu dışına?
Benimkide gürültü şekilde yapıyor vede dışına taşıyor oda Benim bazen bezi çok yanlış bağlamamdan kaynaklanıyor bezi baya bir yukarı çıkarman gerekiyor birde arkasını hafiften kivir içe doğru dönsün kaka dışarı çıkmasın doktara sorduğumda çok normal dedi sesli kakaya o sırada ikindiyi için popu zorlaniyor zorlamaylada çatlaklık oluşturuyor birde bu kan hergun gelmesi gerekiyormus aralıklı gelmezmiş

Cevap için sağol canım.benim ufaklık şimdiden hasta ablası okula gidiyor ondan bulaşmış olmalın

Canım süt arttırıcı olarak e bebekten bir cay aldım humana gibi, adı moms tea bende fark etti epey. Kullanmadiysan deneyebilirsin ebebegin sitesinde güzel yorumlar var bakabilirsin.
Çok şey kullandım süt arttırıcı şimdi de çocuk doktorumuzun tavsiye ettiği şeyleri kullanıyorum ama 30 cc üstüne çıkmıyor o da her sağımda 30 değil ilk sağım 30 gerisi daha az bende bu stres gitmeden süt falan zor gibi

Bazen annelerimiz bizi nasıl büyütmüş diye düşününce vermekte zarar görmüyorum bazı şeyleri canım ya. Faydasını görüyorsan ben olsam verirdim
Çok mecbura kalırsam veriyorum canım ya internetten araştırdım çok kişiye doktorları verebilirsin demiş her doktor farklı bir şey söylüyor demek ki

Geçmiş olsn cnm.. Cok şükür 20 üstü çıkmış

Sagol canim iyiyiz elhamdülillah sen nasılsın bebegin nasıl
Büyüyoruz düşe kalka teyzesi..
Özledik seni eskisi gibi yazmıosn :)

Pazartesi işe başlıyorum... Ama kızım hala kurulmuş saat gibi 5te uyanıor...
Artık kendi kendimeee halil sezainin
İssssyyyaaaaannnnnnn şarkısını söylüorm
Hayır 7de uyan be kızım... Uyanki işe daha dinamik gidebileyim

Kızlar bu gece uykuları hangi aydan sonra uzayacak ya

Canım aslında sütün stresle de pek alakası yok. Genetik olabilir. Bizde stres yok çok şükür ama benim sütüm de baştan beri öyle azıcık. Ben emziriyorum, sonra 60-70 ml mama veriyorum oğluma. Annem demişti bizim sülalede kimse çocuğunu sütüyle doyuramadı diye. Kafana takma, çocuğu da aç bırakma canım

Canım gece uykuları uzayacağına bizimki kısalıyor sanki. Saat 22 de uyuyan oğlum 23.30-24.00 arası uyuyor artık. Ben de günün yorgunluğuyla hemen arkasından uyuyorum. Gece 2 buçukta ve 4 buçukta uyanıyor besleniyor . 6 buçukta da tam uyanış var. Babayı işe gönderir sonra bizim günümüz başlıyor

Ne iş yapıyordun canım. Tam gün mü yarım gün mü çalışacaksın

Niye bukadar erken başlıyorsun canım ? 5 de kalkınca lambayı filan aciyormusunuz lamba cok.etkiliyor birde altini filan degistiriyormusun ben akşam saat 10 da yatak odamıza geçiyorum gece lambasını açıyorum normal lamba açsam hayatta uyumuyor sabah kadar emzirirken gece lambasını kullanıyorum

Bizimde 2:30da uyanıo yiyo uyuyo sonra 5 yada 5:30da artık günümüz başlıooo
Hayır o süreçte emmediği için süt sağ yedir felan bakıorm saat 8 oluo
Benm 8de iş yerinde olmam lazm

Ne iş yapıyordun canım. Tam gün mü yarım gün mü çalışacaksın
Bir kurumdayım cnm.. Yarm gün çalışacam cnm ben

Oyle canim cahilce yazmiyayim dedim
Aaa neden kendine öyle diosun
Herkesin düşüncesi ve hayatı farklı olabilir
2 kardeş aynı evin içinde kavga eder.. Burasıda öyle bir platform.. Birbirimize saygı duymalıyız

Yok cnm aksine ben karanlığa alıştırıyorm
Öyle gece lambası felanda yok.. Hatta lamba açıkkeb uyanıp vaaaooovvv die ağlıodu avaz avaz
Karanlığa alıştırmaya başladğk günden beri uyanıo el ayak oynuo bende uyanıorm ama tepki vermiorm bir umut belki uyur die bakıor tepki yok, bi süre sonra basıo yaygarayı

Ozmaan senin bebe arsız sekerim ne diyelim bizde dilimiz ısıralım allah korusun masallah bebeğime

Arkadaşlar merhaba. Bıngıldağı hızlı kapanan var mı aranızda. Doktor önemli değil diyor ama 0.5*0.5 olmuş. Kafa çevremiz 42. Kafasının üstünde yamukluk var 6 ayda geçer dedi doktor. Alnında da çok hafif bir kemik çıkması var o da normal dedi. Dvit kesme dedi.
Çok takılıyor kafama bu bıngıldak olayı Allah korusun ameliyat falana kadar gidiyormuş

Ozmaan senin bebe arsız sekerim ne diyelim bizde dilimiz ısıralım allah korusun masallah bebeğime
Maşallah kuzuma... Allah esirgesin
Sana bağışlasın inşallah cnm

05,05 olaylarını bilmiorm derece olarak anlamam ama bıngıldak en erken 6-8 ayda kapanır diye biliorm.. Hani erken kapanma varsa d vitaminin kesiolar normalde ama kesin bilmiorm hep öyle okudm yazılarda.
İçin rahat etsin die başka doktoramı götürsen?

Canım 3 doktora gösterdim, hepsi önemli olan baş çevresi büyümesi dedi. E bu da takip ve hep korku demek. Yani tabi ki takipdeyiz ama ya bu ay büyümezse korkusu olacak işte. Hepsi dvit kesme dedi. Hayatımda söylenen sözden dışarı çıkmışlığım yoktur ama internette doktorlar sitesinde de koca koca proflar dvit kesin yazmış. Kafama yatan dviti kesmek oldu 2 3 haftadır vermiyorum. Sonuçta annem de bana vermiyodu diye düşünüyorum işte.
Gebeyken ayrı korkular, doğdular bambaşka korkular, burda düştü kaldı diye korkarken sıpalar doğdu da kafası kıçı diye korkuyoruz işte buna da çook şükür

Saygi duyulmayadigu icin yazmiyrum canim

Cnm ama kesme demişlerse ben kesmezdim sanırım yinede sen bilirsin..
Benm annem herşeye sizin zamanınızda bu yoktu şöyledi böyledi der ama ben duymam.. Neden duymam ama?
Çünkü eskiden herşey organikti.. Bu kadar ilaç hastalık vs yoktu..
Şimdi içtiğimiz su bile tartışılır.. Arada dağlar kadar fark var.. Ben o açıdan bakıorum biraz olaylara..
Bide böyle durumda kafa çevresinin büyünesi önemliyse ve büyüyosa takma kafaya.. Bence mutlaka düzelecektir
Allah şifasını versn

Saygi duyulmayadigu icin yazmiyrum canim
Ben duyarm bana yaz
Yaaa üzülme lütfen
Kırgınlıkları herkes geride bıraksn

Sana yazarim tabi canim fisat buldukca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…