Ön bıngıldak mı canım erken kapanan? Bizimkinin de bir tarafı kapandı bir yargı kapanmadı gibi ben de bu ay muayenede soracağımSana yazarim tabi canim fisat buldukca![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ön bıngıldak mı canım erken kapanan? Bizimkinin de bir tarafı kapandı bir yargı kapanmadı gibi ben de bu ay muayenede soracağımSana yazarim tabi canim fisat buldukca![]()
Evet canımÖn bıngıldak mı canım erken kapanan? Bizimkinin de bir tarafı kapandı bir yargı kapanmadı gibi ben de bu ay muayenede soracağım
İnşallah canımCnm ama kesme demişlerse ben kesmezdim sanırımyinede sen bilirsin..
Benm annem herşeye sizin zamanınızda bu yoktu şöyledi böyledi der ama ben duymam.. Neden duymam ama?
Çünkü eskiden herşey organikti.. Bu kadar ilaç hastalık vs yoktu..
Şimdi içtiğimiz su bile tartışılır.. Arada dağlar kadar fark var.. Ben o açıdan bakıorum biraz olaylara..
Bide böyle durumda kafa çevresinin büyünesi önemliyse ve büyüyosa takma kafaya.. Bence mutlaka düzelecektir
Allah şifasını versn
Ben duyarm bana yaz
Yaaa üzülme lütfen
Kırgınlıkları herkes geride bıraksn
Temmuz anneleri nerdesinizzzzzzzzz
Canlanın yahuuuu![]()
Kızzzz çoğu haziranda doğurdu.. Nerden baksan herkesn bebesi 3 aylıl oldu ama herkes perte çıktı![]()
![]()
![]()
![]()
burda pazartesi nerdee
![]()
Canım ben benlikten çıktım.Geride kalanlara sabır ve enerji diliyorumTemmuz anneleri nerdesinizzzzzzzzz
Canlanın yahuuuu![]()
Aynaya bakamayanlardanmısınCanım ben benlikten çıktım.Geride kalanlara sabır ve enerji diliyorum![]()
Ayna mı o da ne?ki ben çok süslü biriyim,biriydimAynaya bakamayanlardanmısın![]()
Benm halim bakımsız bile değilAyna mı o da ne?ki ben çok süslü biriyim,biriydimuykusuzluktan çok bakımsızlık üzüyor
![]()
Bana sormadin büyük ihtimal ama benim bildigim arka bingildak erken kapanan on 1 yasina kadar kapanmasi bekleniyorÖn bıngıldak mı canım erken kapanan? Bizimkinin de bir tarafı kapandı bir yargı kapanmadı gibi ben de bu ay muayenede soracağım
Dr gittim ben sağ kolum çok ağrıyordu patates soyamıyordum kızımdan şu toplamışTemmuz anneleri nerdesinizzzzzzzzz
Canlanın yahuuuu![]()
Geçmiş olsun cnmDr gittim ben sağ kolum çok ağrıyordu patates soyamıyordum kızımdan şu toplamışbileklik verdi
Birde ben yazıyorum biseler soruyorum cevap veren yok herkes yoğun galiba
Doğuran kaçtıGeçmiş olsun cnmçokmu kucak istio prenses
Temmuz bebeleri nazlı
Ben 1 hafta cenaze dolayısıyla girememiştim ama her gördüpüm şeye cvp yazmaya çalışıorm eğer bilgim varsa..
Ama herkes tüymüş
Kimsecikler kalmamş![]()
Terzi kendi söküğünü dikemez diosunDoğuran kaçtımemeciyiz biz dr gak sesimi ver guk secimi ver dedi ondan oldu sanırım oyun halısı ve çıngırak sormuştum oyun halisini aldım dikkatini çekçek oyuncak bakıyorum şimdide onları sormuştum güya okul öncesi mezunuyum ama kendinin olunca illa onay alasın geliyor
![]()
Canım oyun halısı cok kurtarıcı oluyor onun sayesinde 2 gündür yemek yapabiliyorum bi daha düşün benceTerzi kendi söküğünü dikemez diosun
Bizim sana sormamız lazm
Ben oyun halısı henüz almadm.. Almam sanırımda.. Şuan ilk zeka kartlarımızla oynuoruz seviyoruz onları, birkaç gündürde çıngıraklarımıza tepki vermeye başladık 2 farklı çıngarığımız var onlar ilgisini çekiyor
Bide çıngıraklı çoraponlara bayıldı.. Ses çıkarıyor ya sürekli ayağını oynatıyor.. Böylece kasları içinde iyi gibime geliyor
Henüz bu aylarda aklıma başka alınacak bişey gelmiyor
Kimi peluş oyuncak almş, bana cok erken geliyor Allah korusu tüyleri felan
Chicconun çıngıraklarından aldm olabildiğince hafif seçmeye çalıştm cnkü kafalarına vurabilirler![]()
Maymunu kesin alcam çıngırak ikisi arasında kaldımTerzi kendi söküğünü dikemez diosun
Bizim sana sormamız lazm
Ben oyun halısı henüz almadm.. Almam sanırımda.. Şuan ilk zeka kartlarımızla oynuoruz seviyoruz onları, birkaç gündürde çıngıraklarımıza tepki vermeye başladık 2 farklı çıngarığımız var onlar ilgisini çekiyor
Bide çıngıraklı çoraponlara bayıldı.. Ses çıkarıyor ya sürekli ayağını oynatıyor.. Böylece kasları içinde iyi gibime geliyor
Henüz bu aylarda aklıma başka alınacak bişey gelmiyor
Kimi peluş oyuncak almş, bana cok erken geliyor Allah korusu tüyleri felan
Chicconun çıngıraklarından aldm olabildiğince hafif seçmeye çalıştm cnkü kafalarına vurabilirler![]()
benimki cok fazla yapıyordu canım 5in üstünde ishal olmasından şüphelenip baya araştırdım alerji gibi görünüyor süt ürünü fln tükettiğimde kaka sayısı artıyor dikkat edersem günde 1-2 yaptıSadece anne sütü veren anneler bebekleriniz kaç kez kaka yapıyor günde?
seninki kaç kez yapıyorSadece anne sütü veren anneler bebekleriniz kaç kez kaka yapıyor günde?