İnşallah benimde öyle olur canımBenim sadece kolum biraz acıdı canım tetanoz gibi. Kullanmadım kolumu bir gün. Gece yaptırdım bilerek bebeğim uyurken rahat oldu. İlkinden çok daha iyiydi
Ağrıya razıyım canım iyi kötü idare ederim ama hasta ederse 1 gün boyunca diye ondan tereddütlüyüm.bakalım nasip artık.hastalığın kendisi nasıl kişiden kişiye farklı işliyorsa aşısıda aynı öyleymişBenm ilk aşım ağrısızdı...
İkincisinde 2 gün öldüm dirildim kol ağrısından
Ayy hadi ya.umarım öyle bişey olmaz bende.aşıdan 1 gün sonramı oldu sende canım yoksa aynı gün mü?ben en iyisi her ihtimale karşı kardeşimi çağırayım hatta 2.dozuda ctesi günü akşamına yaptırayımki hem eşimde evde olmuş olurBen ilkinde hiçbir şey hissetmedim ama ikincisinde çok halsiz kalmıştım.Bütüm kemiklerim ağrımıştı.Tüm gün yatmıştım.Eşim bakmıştı benimle çocuğa.Yani ne olacağı belli olmuyor.
Benim de ilkinde sadece kol ağrısı oldu o da çok değildi. Şimdi 2. Yi olmam gerekiyor bende cuma ya alacağım randevu, eşim haftasonu evde olur diye. Ama şuanda gribim zaten birde aşıdan dolayı kötü olursam diye haftayi bekliyorum.İnşallah benimde öyle olur canımyeterki yatak döşek yatırmasın beni
Ağrıya razıyım canım iyi kötü idare ederim ama hasta ederse 1 gün boyunca diye ondan tereddütlüyüm.bakalım nasip artık.hastalığın kendisi nasıl kişiden kişiye farklı işliyorsa aşısıda aynı öyleymiş
Ayy hadi ya.umarım öyle bişey olmaz bende.aşıdan 1 gün sonramı oldu sende canım yoksa aynı gün mü?ben en iyisi her ihtimale karşı kardeşimi çağırayım hatta 2.dozuda ctesi günü akşamına yaptırayımki hem eşimde evde olmuş olur
Cuma akşamı olmuştum cmt günü perttimİnşallah benimde öyle olur canımyeterki yatak döşek yatırmasın beni
Ağrıya razıyım canım iyi kötü idare ederim ama hasta ederse 1 gün boyunca diye ondan tereddütlüyüm.bakalım nasip artık.hastalığın kendisi nasıl kişiden kişiye farklı işliyorsa aşısıda aynı öyleymiş
Ayy hadi ya.umarım öyle bişey olmaz bende.aşıdan 1 gün sonramı oldu sende canım yoksa aynı gün mü?ben en iyisi her ihtimale karşı kardeşimi çağırayım hatta 2.dozuda ctesi günü akşamına yaptırayımki hem eşimde evde olmuş olur
İyi yaparsın canım birde aşının etkisiyle daha da kötü olma.gerçi bildiğim kadarıyla hastaysan aşı yapmıyorlarmış heraldeBenim de ilkinde sadece kol ağrısı oldu o da çok değildi. Şimdi 2. Yi olmam gerekiyor bende cuma ya alacağım randevu, eşim haftasonu evde olur diye. Ama şuanda gribim zaten birde aşıdan dolayı kötü olursam diye haftayi bekliyorum.
Hmm 1 gün sonrası gösteriyo yani kendini.inşallah ben öyle olmamCuma akşamı olmuştum cmt günü perttim
Yaa masallah :)Ben doğumdan sonra rahatsızlanmis ve sadece serumla beslenmistim o dönem sütüm çok azalmisti. Tedavi bitince kullandım humanayi, sütüm artmıştı ama normal beslenmeyede baslamistim. Bir çok şey deniyordum o zaman. O yüzden ne kadar etkisi olduğunu bilemiyorum. Ama bunda sadece bunu kullanıyorum ve fark etti.
Hayir canım pürüzsüz maşallah hiç bir yerinde bir şey yokYüzünde egzama var mı
Bazen 1 fulll dolu bazen 2 biri ful biri normal bazende 3 az az amaSadece anne sütü veren anneler bebekleriniz kaç kez kaka yapıyor günde?
Gürültülü bir şekilde mi yapıyor canım? Yani farkediyor musun yaptığını yoksa bezi açınca AA kaka yapmış mi diyorsun sessiz sedasız mi hallediyor işini?Bazen 1 fulll dolu bazen 2 biri ful biri normal bazende 3 az az ama
Benim cadı kızım gündüz uyumayı sevmez bikac gündür yarım saatte olsa uyumaya başladı şükür en geç gece 2 de uyurdu şükür yatak odasın geceli müzik ve gece lambasıyla öne çektik uykuyuBirde bebeklerinizin boyu kilosu nasıl merak ediyorum bebeğimin gelişimi yaşıtlarına göre nasıl ilerliyor.kızım yaşıtlarına göre çok ufak
Eskiden gürültüydü şimdi sesiz yapıyor arada tastigi oluyor oda hareketli olmasından yüzünden anlıyorum kaka yaptığınıGürültülü bir şekilde mi yapıyor canım? Yani farkediyor musun yaptığını yoksa bezi açınca AA kaka yapmış mi diyorsun sessiz sedasız mi hallediyor işini?
Bide taşıyor mu dışına?
Anladım canım çok sağol cevap içinEskiden gürültüydü şimdi sesiz yapıyor arad tastigi oluyor oda hareketli olmasından
İki kere yapıyor bazen pırt yaparken çok az kaçırıyorSadece anne sütü veren anneler bebekleriniz kaç kez kaka yapıyor günde?
Buna da cevap veriyim gürültülü yapıyor bazen çişi de kakasını da taşırıyor ben bezi düzgün bağlayamadığımı düşünüyorum o zamanlarGürültülü bir şekilde mi yapıyor canım? Yani farkediyor musun yaptığını yoksa bezi açınca AA kaka yapmış mi diyorsun sessiz sedasız mi hallediyor işini?
Bide taşıyor mu dışına?
Canim sanirim benim bebegim de alerjik bebek. Kakasini cok gürültülü yapiyor ve günde 5-6 kere yapiyor arada da tasiriyor. Rotavirus asisinin ilk dozunu yaptirdiktan sonra kakasi mukusluydu bir hafta boyunca. Ben asinin etkisidir diye fazla takmadim ama hala arada mukuslu geliyor ve kötü kokuyor. Ve en sonunda da bugün kakasinda kan gördüm. Yarin doktoru arayip soracagim bakalim ne diyecek.Sadece anne sütü veren anneler bebekleriniz kaç kez kaka yapıyor günde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?