2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim sadece kolum biraz acıdı canım tetanoz gibi. Kullanmadım kolumu bir gün. Gece yaptırdım bilerek bebeğim uyurken rahat oldu. İlkinden çok daha iyiydi
İnşallah benimde öyle olur canım yeterki yatak döşek yatırmasın beni
Benm ilk aşım ağrısızdı...
İkincisinde 2 gün öldüm dirildim kol ağrısından
Ağrıya razıyım canım iyi kötü idare ederim ama hasta ederse 1 gün boyunca diye ondan tereddütlüyüm.bakalım nasip artık.hastalığın kendisi nasıl kişiden kişiye farklı işliyorsa aşısıda aynı öyleymiş
Ayy hadi ya.umarım öyle bişey olmaz bende.aşıdan 1 gün sonramı oldu sende canım yoksa aynı gün mü?ben en iyisi her ihtimale karşı kardeşimi çağırayım hatta 2.dozuda ctesi günü akşamına yaptırayımki hem eşimde evde olmuş olur

Benim de ilkinde sadece kol ağrısı oldu o da çok değildi. Şimdi 2. Yi olmam gerekiyor bende cuma ya alacağım randevu, eşim haftasonu evde olur diye. Ama şuanda gribim zaten birde aşıdan dolayı kötü olursam diye haftayi bekliyorum.

Cuma akşamı olmuştum cmt günü perttim

İyi yaparsın canım birde aşının etkisiyle daha da kötü olma.gerçi bildiğim kadarıyla hastaysan aşı yapmıyorlarmış heralde yani gitsen bile yapmayabilirler
Cuma akşamı olmuştum cmt günü perttim
Hmm 1 gün sonrası gösteriyo yani kendini.inşallah ben öyle olmam

Kızlar merhaba benim bebek hiç uyumuyor delireceğim gündüz uykusu yok akşam 11de zor yatıyor bu 2. Çocuğum ilkini salladık mı uyurdu bu sallanmaktanda anlamıyor

Birde bebeklerinizin boyu kilosu nasıl merak ediyorum bebeğimin gelişimi yaşıtlarına göre nasıl ilerliyor.kızım yaşıtlarına göre çok ufak

Yaa masallah :)

Bazen 1 fulll dolu bazen 2 biri ful biri normal bazende 3 az az ama
Gürültülü bir şekilde mi yapıyor canım? Yani farkediyor musun yaptığını yoksa bezi açınca AA kaka yapmış mi diyorsun sessiz sedasız mi hallediyor işini?
Bide taşıyor mu dışına?

Birde bebeklerinizin boyu kilosu nasıl merak ediyorum bebeğimin gelişimi yaşıtlarına göre nasıl ilerliyor.kızım yaşıtlarına göre çok ufak
Benim cadı kızım gündüz uyumayı sevmez bikac gündür yarım saatte olsa uyumaya başladı şükür en geç gece 2 de uyurdu şükür yatak odasın geceli müzik ve gece lambasıyla öne çektik uykuyu
Eylül başı 5 .450 kg 59 cm boyuydu canım takılma boya kg sağlığı yerindeyse gerisi önemli degil

Gürültülü bir şekilde mi yapıyor canım? Yani farkediyor musun yaptığını yoksa bezi açınca AA kaka yapmış mi diyorsun sessiz sedasız mi hallediyor işini?
Bide taşıyor mu dışına?
Eskiden gürültüydü şimdi sesiz yapıyor arada tastigi oluyor oda hareketli olmasından yüzünden anlıyorum kaka yaptığını

Bir aydır oyun halısı alcam seçemiyorum müzikli bir arkadaş bondigo önermişti satışa girmiş tekrar onu alçak gibiyim yaninda çıngırak ya da benzer oyuncak almak istiyorum nasıl bisey önerirsiniz deneyimli annisler

Bide taşıyor mu dışına?
Buna da cevap veriyim gürültülü yapıyor bazen çişi de kakasını da taşırıyor ben bezi düzgün bağlayamadığımı düşünüyorum o zamanlar

Sadece anne sütü veren anneler bebekleriniz kaç kez kaka yapıyor günde?
Canim sanirim benim bebegim de alerjik bebek. Kakasini cok gürültülü yapiyor ve günde 5-6 kere yapiyor arada da tasiriyor. Rotavirus asisinin ilk dozunu yaptirdiktan sonra kakasi mukusluydu bir hafta boyunca. Ben asinin etkisidir diye fazla takmadim ama hala arada mukuslu geliyor ve kötü kokuyor. Ve en sonunda da bugün kakasinda kan gördüm. Yarin doktoru arayip soracagim bakalim ne diyecek.

Merhaba arkadaşlar ben de gıda testi yaptırdım Dün bizim şikayet ettiğimizde gürültülü kaka kakada kan gördüm 2-3 kez Belki daha ,memede huzursuzluk bir de yavaş kilo alımı şikayetiyle alerji doktoru baktı poposunda çatlaklık oluşmuş oda zorla kaka yaparken zorlanma ile kan geliyormuş Doktor diyet yapıp yapmadığımı sordu Ben de yapmadığımı söyledim sonra kesinlikle Doktor bilgisi olmadan diyet yapmayın Eğer alerji doktoruna gitmeyi düşünüyorsanız ,poposundaki çatlaklı doktor bana gösterdi zaten çok bariz belli iki çeşit krem verdi kremleri onu kullanacağım Bir de şu anki kilosundan doğum kilosunu çıkartıp güne böldü bu oran 20 nin altındaysa sıkıntı oluşturulmuş bizimkisi 25 di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…