2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
O zaman mamayla ilgili değildir belki bazı bebekler gazlı oluyor naparsak yapalım. Kimyon çayı falan iç içmiyorsan belki rahatlatır bebişi. Bizimki de çok gazlıydı geçti şükür. Şimdiki gazı normal seviyede

Insallah canim sağolasın bende öksürük var baya . bebeğim iyi çok sukur asiyi olmakla çok iyi yapmışsın canım önemli bence ben tek doz oldum eşim iki doz bana göre o daha hafif geçiriyor

Basaaaaaa senin bu temizlik ne zaman biteceeekkkk
Bitmez cnm
Misafirler gelip gidiyor. Bir ondan önce birde onlar girdikten sonra yapıyorum. Çok zor oluyor birde yemekli geliyorlar... 5 çayı gibi hazırlık yapıyorum.
Burda normal çay verip yollarsan laf olur. Maalesef bir kaç çeşit yapıyorum. Büyük kız birde okula başladı birde.

Sen nasılsın napiorsun

Merhaba arkadaşlar, 1 aylık bebeğim baştan beri anne sütü ve mama kullanıyor, son 3_4 gündür , mamayı içerken ağlıyor, zorla veriyoruz, ama normalde aynı markayı hemen içerdi, sonradan böyle olması garip diil mi? Aslinda aç, parmaklarını emiyor, ağlıyor ama mamaya neden böyle yapıyor, sütümü de şapur şupur içtiği yok ki zaten 30 CC çıkıyor, gazdan mi mamadan mi ama memeyi istediği için olamaz sanırım

En son hangi memeyi emzirdiysen sonraki emmeye o memeden başla .memedeki yağlı süt sonradan geliyor,bu şekilde daha faydalı oluyor yavrularımıza❤

Kızzzz bebe var ne yemekli misafiri...
Anaaaaa gavur memlekettedemi anlayış yok gızzzzz?
Valla perte çıkarsın bu gidşle sen..
Ne edeym? Bitmek bilmeyen gaz sancılarıyla uğraşıorm...
Sanki hiç geçmiecek ve bitmiecek gibi
Artık inancımı kaybettm

Sütü içtiği zaman aynı şeyi yapıormu?
Bizde ara ara tüm bu dedikleriniz olmaya başladı ama ya gazdan oluo yada kaka yapmakta zorlanmasından..
Bunları yapınca rahatça içiyor

Sütte bı kere yaptı sanırım , kolumda yazıyorum,öyle bitigim kiq

O gaz sancıları da bitiyor cnm. Allah can salıyı versin.

Evet ya yoruluyorum. Ne yapsam bir yandan. Okul başladı bir yandan. Misafir geecek bir yandan, temizlikte bir yandan... Yazarken yoruldum

Sütte bı kere yaptı sanırım , kolumda yazıyorum,öyle bitigim kiq
İnan bende bitiğim saat 05:30dan beri ayaktayız

O gaz sancıları da bitiyor cnm. Allah can salıyı versin.

Evet ya yoruluyorum. Ne yapsam bir yandan. Okul başladı bir yandan. Misafir geecek bir yandan, temizlikte bir yandan... Yazarken yoruldum
66gün oldu bitmedi kanka
Ben umudumu yitirdin
Bir ağacın tepesine yada bir evin çatısına çıkıp imdatttttt die bağırcam

Selam kızlar. 2. Ay asisindan kaç gün sonra banyo yaptırdınız bebeklerinize. Bize hemşire 1 hafta yaptırma dedi. Ben ilkinden 3 gün diye hatırlıyorum. 1 hafta çok uzun geldi bana

Selam kızlar. 2. Ay asisindan kaç gün sonra banyo yaptırdınız bebeklerinize. Bize hemşire 1 hafta yaptırma dedi. Ben ilkinden 3 gün diye hatırlıyorum. 1 hafta çok uzun geldi bana
Bize de 3 gün demişti hemşire . O garanti olsun diye bir hafta demiştir

İnan bende bitiğim saat 05:30dan beri ayaktayız

66gün oldu bitmedi kanka
Ben umudumu yitirdin
Bir ağacın tepesine yada bir evin çatısına çıkıp imdatttttt die bağırcam
Biter cnm biter, 3 aydan sonra rahatlicaksin inan bana. Sonrada dış ağrısı başlıcak ve gıdaya geçişde tekrar karın ağrısı ile devam edeceğiz seni motive ediyorum. Bak

Cnm biz geçen hafta perşembe günü olduk, hmeşire pazartesi yıkayabilirsiniz dedi.. 1 haftayı bende hiç duymadm

Biter cnm biter, 3 aydan sonra rahatlicaksin inan bana. Sonrada dış ağrısı başlıcak ve gıdaya geçişde tekrar karın ağrısı ile devam edeceğiz seni motive ediyorum. Bak
Saat 15:00, kızım05:30dan beri uyanık hiç uyumadı... Moral olsın diye senin mesajı okuyayım dedm okuduktan sonra gözlerim beleee hortladıııı ben şok ben iptal

Kızlar gündüz keyfi uyuyoruz ama aksam bir düzen olusturdum yatak odasına geçiyoruz gece lambamiz ve müziğimiz açık tabikide hergun hemen hemen aynı saatte emerken uyuyoruz gece 3saate uyanmazsa 4 buçuk saat sonra emziriyorum uykuya devam böyle sabah 10 oluyor buarada müzik açık bizde alıştık pes etmeyin ya bizde gündüz düzenimiz pek yok kimseyi dinleneyim çocuğunuza göre kendi düzeninizi bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…