inşallah bir an önce atlatırsınız canımSagol Canım ben tek doz oldum bu gün 2. Yi olamadan covit olduğumu öğrendim. Bana ya da bebegime bir yan etkisi olmadı. Gercekten cook arttı.ben nasil nerden kaptım hala soktayim. En son bebeğim ateşlenmişti acile goturdum ordan kapmış olabilirim.
Aynen canım sürekli kararsızlık içindeydim bende birde dedim ya çevrem sürekli emziriyorum diye laf etti durdu ters bişey olur diye ama baktım olacak gibi değil herkese bulaşıyor hiç beklemediğin ölüyor falan bulaşsa bile daha hafif atlatırım en azından diye olmaya karar verdim bendeBen de olmamak için direndim ama ölümleri görünce korktum açıkçası. Yan etkisi varsa da ölmekten iyidir diyip gidip ilk doz aşıyı yaptırdım
Canım ben de sezeryan doğum yaptım. Doktoruma direkt mekik çekmek istiyorum ama ne zaman baslayabilirim dediğimde 2.aydan sonra yapabilirsin dedi ve doktorum prof.Sezeryanda 2. Aydan sonra karin hareketleri için çok erken canım ya. Normal doğumda olabilir ama
Canım benimki de bana hipp önermişti en iyi diye ama işte bebişe iyi gelmedi. Normalde fitilsiz yapmayan bebe 6.günde kendi yaptı sonra dün 4.günde yaptı Bi de simdi yaptı şükürler olsunA
Aynen canım ama internette yorumlara baktım bebelac ta şeker oranı yüksek falan demişler karar veremedim kendi doktorumuza danışayım diye düşünüyorum
Bana normal geldi canim benimki de bazi gunler fazla kusuyor bazi gunler hic kusmuyor süt fazla gelmis olabilir fiskirir tarzda kusmuyorsa sorun yoktur. Keyfi de yerinde diyorsun masallah üsüttügü icin olabilir.Kızlar merhaba çok kötüyüm bebeğim iki gündür çok kusuyor soğuk terler atarak. Kayınvalidem usutmustur diyor banyo yapmıştım o gün. koronada gitmek istemiyorum hastanelere çok fazla vaka var bulunduğum yerde.Gece uyuyor sabah çok iyi uyanıyor çok şükür gülüyor aguluyor. Ama kusarken bilinçsiz gibi bakıyor kafayı yiyeceğim. Sonra düzeliyor neden olabilir
Bide sürekli yatarken kafasını kaldırmaya çalışıyor sanki kalkmak ister gibi yaa normal mi bu ayda daha 10 gün var üç aylık olmamıza
Tabii doktorundur ne derse onu yap. Ben bir fizyoterapist olarak 6 aydan sonra diye biliyorum . Zaten erken dönemde mekik gibi direkt karin hareketlerinde agri oluşur vücut sinyal verirCanım ben de sezeryan doğum yaptım. Doktoruma direkt mekik çekmek istiyorum ama ne zaman baslayabilirim dediğimde 2.aydan sonra yapabilirsin dedi ve doktorum prof.
Doğrudur canım belki benim iyileşme ya da fiziki durumuma göre yapabilirsin demiştir orasını bilemiyorum. Mekik çektim spor yapıyorum her hangi bir ağrı hissetmedim benTabii doktorundur ne derse onu yap. Ben bir fizyoterapist olarak 6 aydan sonra diye biliyorum . Zaten erken dönemde mekik gibi direkt karin hareketlerinde agri oluşur vücut sinyal verir
Bizim doktor hiç mama tavsiyesinde bulunmadı bize hamileyken sma aldım aşırı gaz yaptı oğluma sonra beslenme problemi yüzünden 1 gün kuvöze girdi orda mamamız şans eseri Aptamil e değişti rahat etmiştik şimdi yine gazımız var ama kakasını günlük yapıyor kakada sıkıntı yaşamadıkCanım benimki de bana hipp önermişti en iyi diye ama işte bebişe iyi gelmedi. Normalde fitilsiz yapmayan bebe 6.günde kendi yaptı sonra dün 4.günde yaptı Bi de simdi yaptı şükürler olsun
Gaz damlalari da mi ise yaramiyor?Bizim doktor hiç mama tavsiyesinde bulunmadı bize hamileyken sma aldım aşırı gaz yaptı oğluma sonra beslenme problemi yüzünden 1 gün kuvöze girdi orda mamamız şans eseri Aptamil e değişti rahat etmiştik şimdi yine gazımız var ama kakasını günlük yapıyor kakada sıkıntı yaşamadık
İnsallah canım ya Kafayı yiyeceğimBana normal geldi canim benimki de bazi gunler fazla kusuyor bazi gunler hic kusmuyor süt fazla gelmis olabilir fiskirir tarzda kusmuyorsa sorun yoktur. Keyfi de yerinde diyorsun masallah üsüttügü icin olabilir.
Şifa olsuninşallah bir an önce atlatırsınız canımbebeğin nasıl,sen ne durumdasın?umarım ağır geçirmiyorsunuzdur bende bugün ilk dozumu oldum hayırlısıyla bakalım.ekimin 15inden sonra 2.dozum var
Aynen canım sürekli kararsızlık içindeydim bende birde dedim ya çevrem sürekli emziriyorum diye laf etti durdu ters bişey olur diye ama baktım olacak gibi değil herkese bulaşıyor hiç beklemediğin ölüyor falan bulaşsa bile daha hafif atlatırım en azından diye olmaya karar verdim bende
Anlattigindan ben gazı var diye düşündüm. Benim kızım da ıkınırken kusuyor. Karnına biraz sıcak bez koyun masaj falan yapın rahatlar kuzuKızlar bebeğim iki gündür sırt üstü yatar pozisyonda kafasını kaldırmak istiyor ve kaldırıyor baya kendi kendine mekik çekiyor sonra ağlamaya başlıyor 11. Haftası atak haftası içersinde olabilir miyiz? Ama galiba 40. Haftada doğarsa ordan hesaplamak doğru benim 38+3te doğdu ona göre atak haftasinda olmuyor ay valla kafayı yiyeceğim dunden beri kusuyor doktorumuz şehir dışında şuan telefona bile bakmiyor Şehir Hastanesi'ne de gitmek istemiyorum çok korona vakası var çok kalabalık Suriyeliler falan yarında pazar Allah'ım şaşırdım kaldım oturdum ağlıyorum
Aft olmuş canım ağzını gazlı bezi kaynamış soğumuş suya batırıp temizleyin. Doktor da bir damla veriyor onunla geçiyor. Ama kusmasiyla bir ilgisi yoktur herhaldeEki Görüntüle 2922197
Affiniza sığınarak kusura bakmayın kocaman koydum ama anlayan var mı çocuk fokur fokur kustu dün bugün sabah böyleydi dudakları parçalanmış asitten mi acaba kusmasindan bilgisi olan var mı ne yapayım bir akıl verin şaşırdım kaldım
Anlattigindan ben gazı var diye düşündüm. Benim kızım da ıkınırken kusuyor. Karnına biraz sıcak bez koyun masaj falan yapın rahatlar kuzu
Allah razı olsun canım civardaki bütün özel hastanelwri aradım pratisyen hekim var acilde. Kadin çocuk hastanesi de çok kalabalık oluyor son çare ona gideceğim şimdi yorgun düştü uyuyor yavrum kahroldumAft olmuş canım ağzını gazlı bezi kaynamış soğumuş suya batırıp temizleyin. Doktor da bir damla veriyor onunla geçiyor. Ama kusmasiyla bir ilgisi yoktur herhalde
Benimki de 2-3 gündür yapıyor o şekilde ama kötü bir şey aklıma gelmedi hiç. Kalkmaya çalışıyor gibi yumruklarını sıkıp kafayı kaldırıyor. Kusmasi da üşüttüğü için olabilir belkiKızlar bebeğim iki gündür sırt üstü yatar pozisyonda kafasını kaldırmak istiyor ve kaldırıyor baya kendi kendine mekik çekiyor sonra ağlamaya başlıyor 11. Haftası atak haftası içersinde olabilir miyiz? Ama galiba 40. Haftada doğarsa ordan hesaplamak doğru benim 38+3te doğdu ona göre atak haftasinda olmuyor ay valla kafayı yiyeceğim dunden beri kusuyor doktorumuz şehir dışında şuan telefona bile bakmiyor Şehir Hastanesi'ne de gitmek istemiyorum çok korona vakası var çok kalabalık Suriyeliler falan yarında pazar Allah'ım şaşırdım kaldım oturdum ağlıyorum
Kalkmaya çalışınca ağlıyor mu peki canımBenimki de 2-3 gündür yapıyor o şekilde ama kötü bir şey aklıma gelmedi hiç. Kalkmaya çalışıyor gibi yumruklarını sıkıp kafayı kaldırıyor. Kusmasi da üşüttüğü için olabilir belki
Hayır ağlamıyor beni görüyorsa gülüyor hatta görmezse mizliyor sadece.Kalkmaya çalışınca ağlıyor mu peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?