- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
- 83
Hipp de mi kabiz yapti? Prebiyotik probiyotik vs deniyor. Ben de onu aliyorum surekli 2-3gunde bir buyuk tuvaletini yapyor. Baslarda her gun yapyordu tabimmDegistrse mydm ? Ben de ne zamn degstrmek istesem her yerde hipp iyi diye okuyunca vazgecyorm degsrrmktenHipp combiotic ile başladık aptamil ar a geçtik şimdi bebelac gold kullanıyoruz
Benim ilk bebekte 5 kilo kalmıştı canım bunda hiç kalmadı ama göbek var illakiKızlar kilolarınızdan ne haber benim hep kaldı hatta alıyorum. Sezaryen göbeği nasıl gider
Adette olamadım normali nedir bilmiyorum ne zaman adet olunuyor? Bizim tedaviyle oldu diye korunmuyoruzda inşallah bir kaza çıkmaz. En azından şimdilik, yoksa ikinciyi istiyoruz çok ara vermeden
Ayy benim kızımında ağzının suyu akıyo sürekli. bende dişten şüpheleniyorum ara ara kontrol ediyorum ama henüz bişey yok.ilk bebeğim 5 aylıktı dişi çıktığında dişi çıkıncaya kadar bikaç ay ağzının suyu akmıştı.bakalım bunda ne zmn çıkacakBebişi diş çıkaran var mı ? Benim oğluş diş çıkarıyormaşallah oğluşa 3-4 gündür salyası akıyordu ağzından. Diş doktoru teyzesi de onayladı. Erken ama bebeğin gelişimi iyi çıkabilir. Masaj yap diş değilse de şişlikler iner dedi
Ben hipp kullanıyorum.Günlük yapıyor kakasınıHipp de mi kabiz yapti? Prebiyotik probiyotik vs deniyor. Ben de onu aliyorum surekli 2-3gunde bir buyuk tuvaletini yapyor. Baslarda her gun yapyordu tabimmDegistrse mydm ? Ben de ne zamn degstrmek istesem her yerde hipp iyi diye okuyunca vazgecyorm degsrrmkten
Icerik olarak en temz hipp diye vazgecmk de istemyorm tadini da sevyor sanrm. Degstrsem hangsne gecmelym onu da bilmiyorum.Ben hipp kullanıyorum.Günlük yapıyor kakasınıBence her mama her bebeğe iyi gelmiyor.Denemek lazım.Başta aptamil kullanıyordum.Kakasını yapamıyordu.
Benim de erkek bebeğim var ve bende her gün 1 fincan rezene çayı içiyorum. İçmemeli miyim? Sütten geçer mi? Endişelendim şimdi.Evet canım çok işe yaradı çabucak kesildi gaz sancısı ama bugün doktor randevumuz vardı durumu anlattım kimyon çayı ve rezeneyi sordum erkek çocuklarına kullanılmasını önermiyoruz çünkü onlar dişilik hormonunu artırıyor çocuğun hormon dengesini bozmayın dedi benim için çok büyük hayal kırıklığı oldu yavrum gaz sancısı çekmeyecek diye sevinmiştim
Anladim canım sağol cevap için şifa olsun inşallah bende ikinci dozu olacağım ama doktorum 8 hafta geçsin dedi kafam karıştıBen hamilelikte 2 doz sinovac olmuştum. Simdi 3. Doz biontech oldum canım.
Masallah ya inşallah bende adet olurum canımSadece 10 kilo gitti 5 kg kaldı helede göbeğim koca teyzelerin göbeği gibi fingir figür oynuyorbende daha 5 gün önce ilk adetimi oldum kanalların açık artık tehlike canları çalar çok.duyduk birincisi tedaviyle ikincisi normal olan haberin olsun dikkat edin
Benimki en azindan geceleri iyiydi ama iki gündür gece de iyi uyumuyor. 8. hafta atagi olabilir. Huysuz olabilirmis bu zamanlarda. Insallah atlatiriz su zamanlari.Ayni durumdayim gece de duzgun uyumuyo gunduz de..bi rahatszlgi mi vardir dusunup duruyorum kbb ye faln mi gotursem nerde neyi var bilemyorm da
Ben de muhakkak iciyorum hatta bazen iki fincan. Ben de merak ettim benim bebegim de erkek.Benim de erkek bebeğim var ve bende her gün 1 fincan rezene çayı içiyorum. İçmemeli miyim? Sütten geçer mi? Endişelendim şimdi.
En fazla üç diye düşünüyoruz canım inşallah rabbim hayırlısını versin deİki çocuk arasında ne kadar ara vermeyi düşünüyorsunuz
Benim doğumdan sonrada çok kanamam olmadı sanki hep pis kanlar içimde kaldı gibi hissediyorum inşallah bende olurum canımm ikinci bebeğide çok geçmeden istiyorum yaşım geçiyor 31 yaşındayım 3 sene sonra olsa çok güzel olur hayırlısı olsun bakalımBenim ilk bebekte 5 kilo kalmıştı canım bunda hiç kalmadı ama göbek var illakiadet kişiden kişiye değişiyor ilkinde kızım 3 aylık olduğunda olmuştum bunda henüz olmadım gerçi daha 2.5aylık oldu kızım ilki gibi olursa az bi süre sonra olurum inşallah belkide karnım ozmn daha çabuk toparlanır korunmuyorsanız olma ihtimali var tabiki normalde ne kadar sonra 2.bebeği düşünüyordunuz?
Ayy benim kızımında ağzının suyu akıyo sürekli. bende dişten şüpheleniyorum ara ara kontrol ediyorum ama henüz bişey yok.ilk bebeğim 5 aylıktı dişi çıktığında dişi çıkıncaya kadar bikaç ay ağzının suyu akmıştı.bakalım bunda ne zmn çıkacak
Canım nasıl anladın dış çıkardığını? Benim oğlan da çok salyali ama diş aklıma gelmemişti hiç. İki gündür nerdeyse hiç uyumuyor sürekli huysuz kucaktayken omzumu emiyor yaliyor sürekli normalde de kendi eli ağzında hep acaba dış cikariyor olma ihtimali var mı daha çok erken ama senle aramızda bı hafta falan var sanırımBebişi diş çıkaran var mı ? Benim oğluş diş çıkarıyormaşallah oğluşa 3-4 gündür salyası akıyordu ağzından. Diş doktoru teyzesi de onayladı. Erken ama bebeğin gelişimi iyi çıkabilir. Masaj yap diş değilse de şişlikler iner dedi
Bana da doktorum hipp önermişti ama her mama her bebeğe iyi gelmiyor. Senin bebişte de o iyi gelmiştirHipp de mi kabiz yapti? Prebiyotik probiyotik vs deniyor. Ben de onu aliyorum surekli 2-3gunde bir buyuk tuvaletini yapyor. Baslarda her gun yapyordu tabimmDegistrse mydm ? Ben de ne zamn degstrmek istesem her yerde hipp iyi diye okuyunca vazgecyorm degsrrmkten
Kabız da değildi bebeğim bu arada. Gayet sıvı yapıyor yaptığında hiç kabız olmadıHipp de mi kabiz yapti? Prebiyotik probiyotik vs deniyor. Ben de onu aliyorum surekli 2-3gunde bir buyuk tuvaletini yapyor. Baslarda her gun yapyordu tabimmDegistrse mydm ? Ben de ne zamn degstrmek istesem her yerde hipp iyi diye okuyunca vazgecyorm degsrrmkten
Aynen canım salyalıydı. Ben ya da babası kucağımıza aldığımızda omuz, boyun, kıyafet ne denk gelirse emiyor yalıyordu. Bakınca bunu gördüm. Aynı kabarıklık sağ tarafında da var. Ve üstlerin alt çenede denk gelen yerlerinde de var. Üst 2, alt 2 yer kabarmış. Kardeşim diş hekimi ona sordum . Temiz bir bezi ıslat masaj yap şişlik inerse diş değildir dedi. Normalde 6.ayda çıkarmış ama çocuğun gelişimine göre de erken çıkabiliyormuş. Daha masajı yapmadım bugün yaparım günde 2-3 kez. Sen de bi bak bebişin ağzına . Belki aynı kabarıklıktan vardırCanım nasıl anladın dış çıkardığını? Benim oğlan da çok salyali ama diş aklıma gelmemişti hiç. İki gündür nerdeyse hiç uyumuyor sürekli huysuz kucaktayken omzumu emiyor yaliyor sürekli normalde de kendi eli ağzında hep acaba dış cikariyor olma ihtimali var mı daha çok erken ama senle aramızda bı hafta falan var sanırım
Biz de aptamil kullandık gaz yaptı, hipp kullandık kabızlık yaptı. Şu an sma kullanıyoruz. Memnunuz smadan. Ben de çocuğum için en iyisi olsun istedim ama her mama her çocuğa iyi gelmiyor maalesefHipp de mi kabiz yapti? Prebiyotik probiyotik vs deniyor. Ben de onu aliyorum surekli 2-3gunde bir buyuk tuvaletini yapyor. Baslarda her gun yapyordu tabimmDegistrse mydm ? Ben de ne zamn degstrmek istesem her yerde hipp iyi diye okuyunca vazgecyorm
Kanaman olmadıysa canım ilk adetinle birlikte çok akabilir hatta normalde adetin 4 5 gün sürüyorsa biraz daha uzun olabilir bu süre.adet olmaya başladığın zaman yavaş yavaş gider o kilondaBenim doğumdan sonrada çok kanamam olmadı sanki hep pis kanlar içimde kaldı gibi hissediyorum inşallah bende olurum canımm ikinci bebeğide çok geçmeden istiyorum yaşım geçiyor 31 yaşındayım 3 sene sonra olsa çok güzel olur hayırlısı olsun bakalım
Insallah gece bi ara bzmki de duzelmsti smdi hepsi uctu gitti aşıdan sonra oldu sanki bzm yaBenimki en azindan geceleri iyiydi ama iki gündür gece de iyi uyumuyor. 8. hafta atagi olabilir. Huysuz olabilirmis bu zamanlarda. Insallah atlatiriz su zamanlari.
Bn de bi kutu alip denesem mi ya cok kararsz kaldmBiz de aptamil kullandık gaz yaptı, hipp kullandık kabızlık yaptı. Şu an sma kullanıyoruz. Memnunuz smadan. Ben de çocuğum için en iyisi olsun istedim ama her mama her çocuğa iyi gelmiyor maalesef
Evet anlyorum bzmki de oyleKabız da değildi bebeğim bu arada. Gayet sıvı yapıyor yaptığında hiç kabız olmadı
Ben de çok bilmiyorum çocuk doktoru öyle söyledi bende şaşırdım çünkü buradaki arkadaşların bazılarına da doktorları içebilirsin bebeğe de verebilirsin demiş burda birkaç arkadaştan duymuştum ben de kimyon çayını bebeğime 2 çay kaşığı verdim 10 dk ya kalmadan kesti gazını ben maalesef mamayla beslediğim için sütten geçer mi bilmiyorumBenim de erkek bebeğim var ve bende her gün 1 fincan rezene çayı içiyorum. İçmemeli miyim? Sütten geçer mi? Endişelendim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?