2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bn gecen hafta cuma gunu ogrendm hamile oldgumu 393.5 du pazartesi test yaptrdim 1826 idi sonrada yptrmadim 6 kasim cuma gunu tekrar gitcem doktora 11kasimda bu dha gitcem kesesini yolk kesesini ikisinide gorduk ama bi suphe var icimde

Bn gecen hafta cuma gunu ogrendm hamile oldgumu 393.5 du pazartesi test yaptrdim 1826 idi sonrada yptrmadim 6 kasim cuma gunu tekrar gitcem doktora 11kasimda bu dha gitcem kesesini yolk kesesini ikisinide gorduk ama bi suphe var icimde
Gayet güzel artmış neden içinizde şüphe var hem keseleri de görmüşsünüz

Arkadaşlar merhaba . Bende aranıza yeni katıldım :) Çarşamba beta hcg 1348 cıktı. Yarın doktor randevum var. Keseyi görmek için henüz erken sanırım ama bakalım kısmet :)

Görebilirsin blki gzum bn gecen hfta cuma ogrendm cumrtesi ozel hastaneye gittim vajnal ultrasonla bakti gorundu kese cok kucuktu pazartesi bhcg 1826 idi carsamba gunu baska doktora gittim normal ultrasonla bkti yolk kesesiyle normal kesesi gorundu blki seninde gorunur

Ayyyy inşş canımm görebilirim :) Zaman hiç geçmiyor gibi :) Ama olsun sağlıkla gelsin bebişlerimizdeee bekleriz napalım :)

Benim beta hcg artışlarım şu şekil de oldu :
24.10.2020 -189
26.10.2020 - 580
28.10.2020 -1348

Artışlarım normal diye düşünüyorum ama :)

Arkadaşlar merhaba . Bende aranıza yeni katıldım :) Çarşamba beta hcg 1348 cıktı. Yarın doktor randevum var. Keseyi görmek için henüz erken sanırım ama bakalım kısmet :)
Canım hoşgeldin hayırla sağlıkla kucağına alırsın insallah , tam ne kadarlık oldun bence keseyi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…