- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 27
Ben de bir şey sorucam sorucam unutuyorum tam da buydu sorum :)Hayırlı olsun canım darısı bize inşallahvajinal mi baktı karından mı?
Merhaba canım ben sadece 2 kez yaptırdım düzenli artışa baktim önümüzdeki hafta doktora gideceğimHer iki gun de bir bhcg testini tekrarliyormusunuz
Gayet güzel artmış neden içinizde şüphe var hem keseleri de görmüşsünüzBn gecen hafta cuma gunu ogrendm hamile oldgumu 393.5 du pazartesi test yaptrdim 1826 idi sonrada yptrmadim 6 kasim cuma gunu tekrar gitcem doktora 11kasimda bu dha gitcem kesesini yolk kesesini ikisinide gorduk ama bi suphe var icimde
Dusuklerinin sebebi neydi kuzum ? Sen daha iyi bilirsin ve bence kendine iyi bak kalp atışını duyunca rahat edersin insallahCnm 2 dusugum olinca supem var keSeyi digerlerindede gormustum
Her gün iğne vuruluyor musun kuzumKan pihtilasmasi var cnm
Ayyyy inşş canımm görebilirim :) Zaman hiç geçmiyor gibi :) Ama olsun sağlıkla gelsin bebişlerimizdeee bekleriz napalım :)Görebilirsin blki gzum bn gecen hfta cuma ogrendm cumrtesi ozel hastaneye gittim vajnal ultrasonla bakti gorundu kese cok kucuktu pazartesi bhcg 1826 idi carsamba gunu baska doktora gittim normal ultrasonla bkti yolk kesesiyle normal kesesi gorundu blki seninde gorunur
Aynen oyle cnm bkleyelmAyyyy inşş canımm görebilirim :) Zaman hiç geçmiyor gibi :) Ama olsun sağlıkla gelsin bebişlerimizdeee bekleriz napalım :)
Senin yarinmis bnim 1 hfta var daha en com bhcg mi merak edyrum bnAynen oyle cnm bkleyelm
Canım hoşgeldin hayırla sağlıkla kucağına alırsın insallah , tam ne kadarlık oldun bence keseyi görürsünArkadaşlar merhaba . Bende aranıza yeni katıldım :) Çarşamba beta hcg 1348 cıktı. Yarın doktor randevum var. Keseyi görmek için henüz erken sanırım ama bakalım kısmet :)