2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
benim adet olacak mışım gibi inanılmaz ağrım var kasıklarım çok ağrıyor ilk kızımda adet günüme yakın ağrımıştı sonra kesilmişti bunda 2 gün geçişme oldu suan ama hala agrı var

Ins kmysl yda dis gebelik dgildir cnm bir kac gun sonra kn ver tkrar artmis mi arttiysa kac kat artmis bakarsin

Bu bnm 3.hamileligim 2si dustu ins bunda bi sorun olmaz ama 3dede farkli belirtiler yasadim

Kızlar belki bende temmuz annesi olurum bata 10 gün var hayırlısı :)

Herkese merhaba, 4-5 gündür lekelenme şeklinde kanamam oldu adet dönemine denk geldiği için ilk baş adet oluyorum sandım bugün kesilince test yaptım pozitif çıktı. Yerleşme kanaması bu kadar uzun sürmez diye endişe ediyorum acaba kimyasal gebelik mi daha önce yaşayan var mı aranızda. Bu arada inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın

G GazininGamzesi merhaba mesajlarınızı okudum da bende bir kimyasal ıkı kalp durması nedeniyle bebeklerimi kaybettim sımdı yine hamıleym benım mthfr 1298c hetezigot sadece. Kimi doktor igne kullanmam gerektiğini kimi ise kullanmamam gerektiğini soyledi. Bu gebeliğimi ögrenir ögrenmez iğneye basladık 10 gün oloyır kese gördük cok şükür 14 kasım kalp atısı için gidecegz. Senın hangi genler de problem vardı kacıncı haftalarda kaybettin bebegini. Bu arada Allah sabır versin

Amin cnm ilki 3.5 4 hftalikti ikincisi 2.5 aylikti bnde yuksek oranda kan pihtilasmadi var tatlim

Amin amin cok zor. Bende 100 lük corasprın 4 bınlık oksopar
Bnde bir kac gun onu kullndm 1000lik ve oksopar kendi doktorum doluymus hemn igneye baslamam lazmdi baska doktora giitm onlari verdi carsamba gunu kendi doktoruma gittim bunlar yetersiz 1500luk asprin baslayalm senin degerlerine bu yetersz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…