Amin Canım çok teşekkür ederim :) Adet günüme göre 4+2 görünüyorum . Genelde 5. hafta içinde kese görünüyor sanırım .Canım hoşgeldin hayırla sağlıkla kucağına alırsın insallah , tam ne kadarlık oldun bence keseyi görürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Canım çok teşekkür ederim :) Adet günüme göre 4+2 görünüyorum . Genelde 5. hafta içinde kese görünüyor sanırım .Canım hoşgeldin hayırla sağlıkla kucağına alırsın insallah , tam ne kadarlık oldun bence keseyi görürsün
Hadi bakalim kuzum insallah kalp atışını da duyarsın icin rahatlar :)Amin Canım çok teşekkür ederim :) Adet günüme göre 4+2 görünüyorum . Genelde 5. hafta içinde kese görünüyor sanırım .
Muayene alttan mi oldu ultrasonla mi :)Amin canım hayırlısıyla hepimiz duyarız inş :)
Ben yarın gideceğim inş :) Henüz doktora gitmedim .Muayene alttan mi oldu ultrasonla mi :)
Artar inş canım.2 günde bir tekrarla istersenmerhabalar arkadaşlar sanırım bende 2021 temmuz annesiyim regli oladan kan vermiştim beta 26 çıktı bakalım artacak mı
Hadi hyrlisi cnm regln gecti mi yda catlatma ignesi flan oldun mumerhabalar arkadaşlar sanırım bende 2021 temmuz annesiyim regli oladan kan vermiştim beta 26 çıktı bakalım artacak mı
Ben kayserideyim canımKizlar bi arada nerelisiniz yakinmiyiz acaba birbirimize
Şu sayfanın başına geçsem güzel bi liste yapicam ya ayni şehirde olanlar belki doktor tavsiyesi de yaparBnde burdurdayim
Ayni sehirde yda cok yakin sehrlerde olanlar tbiki doktor tavsiyesi vs herssye yrdimci olurlarŞu sayfanın başına geçsem güzel bi liste yapicam ya ayni şehirde olanlar belki doktor tavsiyesi de yapar
Ama hala nasi konuyu devralacagimi bulamadım:)Ayni sehirde yda cok yakin sehrlerde olanlar tbiki doktor tavsiyesi vs herssye yrdimci olurlar
Bnm sehrim kucuk sadece devlet hstnesi var ozel hastane icin ispartya gdyrz oda 20 30 dk msfede ztnAyni sehirde yda cok yakin sehrlerde olanlar tbiki doktor tavsiyesi vs herssye yrdimci olurlar
Anladım canım isparta da hangi hastaneBnm sehrim kucuk sadece devlet hstnesi var ozel hastane icin ispartya gdyrz oda 20 30 dk msfede ztn
Suleyman demirel univ cnmAnladım canım isparta da hangi hastane
Prof okan hoca var ona gdyrum burdurdada okan hocanin asistani murat bey var ikisi takip edyrSuleyman demirel univ cnm