2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Selam kızlar ben de 3 gün önce öğrendim testlerden reglime 1 gün kala test yaptım. Öğrendiğim günden ertesi günün öğlenine kadar delice bir baş ağrısı tuttu. öyle bir ağrı ki boyun ve baş bölgesi komple ağrıyordu. Parol aldım hiç bana mısın demedi. o gündem beri hafif şiddette devam ediyor.
2Kasım’a Dr’a randevu aldım.
Bu arada göğüs uçlarım çok hassaslaştı.
Regl olacakmışım gibi ağrı çok kez hissettiriyor.
Bir de sık acıkıyorum.
Çok şükür bulantı hiç yaşamadım.
Hepimizin sağlıkla zamanında tamamlansın inşallah hamişliği

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Merhaba canım. sağlıkla al inşallah kucağına. Bende çok benzer belirtiler yaşadım. Günlerce başım hiç geçmedi. Sık sık acıkıyorum. Arada ağrım oluyor. Ben regl gününden 7 gün önce öğrendim. O yüzden daha uzunca beklemem gerekiyor kese ve kalp atışı için.

Kızlar bu grubun başına geçebilecek biri var mı ? Takiplerimizi yapıp yazsa çok iyi olur

Merhabalar. konuyu devralıp ilgilenmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

Amin inşallah sağlıkla alalım hep birlikte kucağımıza

Testiniz nasıldı benim 2 gün gecikti ama test silik çıktı endişeliyim

Kızlar merhaba salı kontrolüm var demiştim kesem gözüktü Allah a şükürler olsun haftaya kalp atışı için gideceğim darısı hepinizin başına inşallah kalp atışlarınıda güzel güzel duyarız

Gözün aydın canım tam ne kadarlık göründü kese :)

Ayy Maşallah. Biz de sıkıntısız görürüz inşallah. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…