2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kizlar carsamba gunu doktor 4+2sin 15 gun sonra kalp atslari icin gel dedi bnde dayanamayip diger doktorumdan 6 kasim icin randevu aldim doktorun dediği tarhten 4 5 gun once gitmis olcam kalp atslarni duyarmyim szce

merhabalar arkadaşlar sanırım bende 2021 temmuz annesiyim regli oladan kan vermiştim beta 26 çıktı bakalım artacak mı

kızlar benim bir kızım var bu ikini olacak eşimle birlikte olduğum günleri işaretliyordum baktım yumurtama gününde kaçak olmuş aha dedim hamile olabilirim hastalığından 4 gün önce kan geldi aha dedim hasta oldum ama baktım kan devam etmedi arkadaşlarım yerleşme kanaması olabilir dedi bende test yaptım ama 2 teste negatif çıktı sonrasında kan vereyim dedim çok merak ettim planlı bir şey değildi test bi çıktı 26 arkadaş sordu bi kadın doğumcuya hamile ama daha 1.5 2 haftalık bsy kımyasal gebelık dıs gebelıkte olabılır haftaya yenıletsın demiş
bu arada ankaradayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…