2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhaba kızlar, dün dr kontrolüm vardı. Baştan beri normal düşünürken, sezaryene dönüş yaptık. Çünkü bebeğimin kilosu 3950 çıktı, iki dr baktı birisi perinatolog bebeğim 41 haftalık görünüyormuş. Beni ve bebeği riske atamayacaklarını söylediler.Dünden beri kafam allak bullak. Doktorum 8 Temmuz’a gün verdi. Akışına bıraktık eşimle . Hayırlısı böyleymiş demek ki

Bana yazmştn cnm.. Daha sonra etiketlemedm iyi olduğunu düşünmüştüm
Ama cok şükür kötü günler geride kalmş nerdeyse..
Minnoşun iyiymiş.. Anneside toparlanp yanına gidecrk
Cok ama cok geçmiş olsn

Cnm üzülme.. Bak neler neler yaşıyoruz
Sen ve bebek sağlıklı olsunda.. Sezeryan normal farketmezki

Ayy canim neler yasamissin öyle cok gecmis olsun. Doktorun baya ihmal etmis kan sulandirici vermemekle. Benim bildigim bir düsügün vardi senin baska doktor olsa önlem amacli verirdi kan sulandiriciyi. Ikinizde iyisiniz ya simdi önemli olan o tabi. Rabbim tez zamanda sifa versin sana canim. Bebegine kavusursun insallah bir an önce.

Seni çok merak ettim şimdi yazılarını okudum büyük geçmiş olsun Allah seni yavrularına bağışladı şükürler olsun gönülden bağ kurdum buradaki her anneyle çok duygulandım en kısa zamanda turp gibi olun sen ve bebişleriniz bebeişlerinin kilosu iyi maşallah hep duamdasın güzel bacım

Canım çok şükür 2 gün önce çıktı 14 gün kaldık yoğun bakımda çok zordu. Ama şimdi evimizdeyiz çok şükür sütüm de gitmedi bu sürede.
Doğumhanede inşallah Ayça ebeye denk gelir doğumun çok tatlı bi ebe Çiğdem var bir de onu hiç sevmemiştim. Bu arada sen daha önce sormuştun eşimi almadılar ben doğumdayken doğduğu anda girdi ama içeri fotoğraf çekildik. Benim teyzem ve annem girmişti sırayla.

Kızlar iyi haftasonları.
Sabah ameliyat öncesi tetkikleri yaptırdım
Sonucumu doktorla paylaştım kanım geç pıhtılaşıyormuş.( herhangi bir yaralanmada kanamam çok daha uzun sürüyor ) böyle bir durumda ameliyata giren oldu mu ?
ne gibi önlem alıyorlar ameliyatta bileniniz var mı ?
birde ameliyat şekli önemli olur mu bu durumda acaba genel ya da spinal..
kafam çok karıştı.

Bende dün yaptirdim canım ama doktorum hiç birşey demedi normal dedi sonuçlar. Hangi değerden anlaşılıyor acaba merak ettim biliyor musun. Benimde hiç bilgim yok bilen biri varsa sağlıkçı falan yazarsa çok iyi olur. Doktorun ne dedi peki. Hayırlısıyla bir atlatsaydık ya ben çok endişeliyim

Canım sağlıkla kavuşun inşallah
Bu konuyla ilgili dr un bişey söylemedi mi görüşme fırsatın olursa en doğru bilgiyi o verecektir. Benim de dün kontrolüm vardı bebek haftasıyla uyumlu gidiyordu son hafta çok kilo almış 3300 olmuş suyu da azalmaya başlamış 2. sezaryen olacağı için 12 temmuzu beklemeyelim dedi 8 Temmuz için gün verdi
Sizden 3 gün sonra da biz gireceğiz inş doğuma

Benimde normal ama o değer yüksek cıktı moralim bozuldu. İlk gebelikte böyle birşey yoktu bende korkmaya başladım abuk subuk şeyler yazıyor nette de. Kanama durmazmış vs. Protrombin yazan yer canım. Doktora dedim anestezinin görmesi gerekiyor dedi pazartesi sabah erken gel dedi

Canım APTT değeri gösteriyor pıhtılaşma süresini
Hamilelik sürecinde bizden istenmişti ama doğum öncesi de mutlaka tekrarlanacak benim de
Sağlıkla kavuşun inşallah

Yaa sağlıkla gelsin oğlun inşallah canım Sağ sağlim kavuşalım vallahi başka birşey önemli değil. 5 temmuz olsaymış tam olurmuş Doktora söyledim başka değerlerimde değişik ama pıhtılaşmayı söyledi o sonucu zaten eve gelince gördüm. Doktora görünemedim. Anesteziye aslında görün dedi hasta yatış ama onu da unuttum resmen. Pazartesi öğreneceğim artık. Ama hiç bu durumda ameliyat olan varmı neler yapıyorlar genel ya da spinal tercihi değişiyormu merak ettim.

Amin inşallah
Evet doğum tarihlerini tutturamadık maalesef
O zaman anestezi uzmanı karar verecektir sonuçlarına göre ama genel ya da spinal etkiler mi hiç bilemiyorum ikiniz için de hayırlısı olsun canım
Belirsizlik olunca insan stres oluyor tahmin edebiliyorum hastaneyi arayıp bilgi alabilir misin acaba bu konuda seni anestezi dr u ile görüştürürler belki

Aradım canım ama çıkmış bugün yarım gün diye.. kalacağım odaya kadar seçtim ama nasıl unuttum görünmeyi bilmiyorum. Normal bir görüşme olacaktı muhtemelen çünkü sonuçlarım öğleden sonra cıktı. Biz ilk gittiğimizde kan vereceksiniz şunu yapacaksınız anestezi görecek sizi vs dendi. Elimde sonuçta yokken neden görecekti bilmiyorum.
Kafam allak bullak oldu vallahi spinal olsun istiyordum yine. İlk oğlumda böyle birşey de cıkmamıştı..
Genel olmak hiç istemiyorum ayılma süresi emzirme vs. moralim bozulmadı değil vallahi.

Canım 2 niz içinde hayırlısı sağlıklı olanı neyse o olsun şimdiden moral bozma belki anestezi şeklini etkilemez farklı tedbirleri olur
Son hamilelik günlerini mutlu geçirmen lazım çok kafana takma stres olmasın bebiş de

canım 2 su bardağı suyun içine 7 kaşık beyaz dut kurusu atıp 1 su bardağına inecek şekilde kaynatıp içildiğinde acayip süt artırıyor denemek istersen
aa tabi denerim inşallah bizde de faydası olur teşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…