2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
evde hurmalar duruyo güya 37.haftadan sonra hep hurma yicektim yerleri bezle silecektim falan. Kiz dogru duzgun yuruyus bile yapmadan dogurdum ben de temmuzda dogurmak istiyodum bu iş şans😂😂
😊olsun yengec oldu ya bebis kiz ise mi yariyor ne adet sancisi gibi sanci girdi 😅

Kızlar dün doğum yaptım. Sütüm az da olsa geliyor ama bebeğe yetiyor mu her emdiğinde sütü alabiliyor mu doyuyor mu çok kafaya takıyorum. Bol sıvı tüketmeye çalışıyorum sütü arttırmak için öneriniz var mı
Sıcak duş masaj göğüse. Tatlı şeyler ye bol su iç. Gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini 😍

Kızlar dün doğum yaptım. Sütüm az da olsa geliyor ama bebeğe yetiyor mu her emdiğinde sütü alabiliyor mu doyuyor mu çok kafaya takıyorum. Bol sıvı tüketmeye çalışıyorum sütü arttırmak için öneriniz var mı
Gözün aydın canım 🥰 Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah🤲🏻 canım ben multimalt içecek aldım.onlar baya süt yapıyor.birde yazın iyi oluyor bu tarz içecekleri soğuk tüketmek 😉 birde benim ilk doğumumda ebe sade kahve tüket demişti hem ağrılarım için hemde süt kanallarını daha çabuk açar diye.evindeysen sıcak duş almanında faydası olacaktır özellikle göğüslerine sıcak su ile kompres yap baya faydasını gördüm ben.tabi birde bol su tüketmek

Bana yazmştn cnm.. Daha sonra etiketlemedm iyi olduğunu düşünmüştüm :KK43:
Ama cok şükür kötü günler geride kalmş nerdeyse..
Minnoşun iyiymiş.. Anneside toparlanp yanına gidecrk
Cok ama cok geçmiş olsn 🤲

Cnm üzülme.. Bak neler neler yaşıyoruz
Sen ve bebek sağlıklı olsunda.. Sezeryan normal farketmezki
Doğru söylüyorsun canım. Psikolojik olarak hazırladım kendimi. Allah beterinden korusun. Rabbim derdi olanlara derman versin 🙏🏻

X