2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Allah razı olsun canım tamm yaparım yan yatır dedi doktor öyle yapıyoruz bi saga bi sola

Ayy hadi inşallah canım bi an önce toparlar miniklerde hasret sona erer
İnşallah canım
Cok hos ya ikizler yerim ya hemen toplansinlarda isira isira sev annesi insallah
Şöyle biraz daha ısırılcak kadar butlansınlar kaçışları yok
Amin canım. Hepimiz sağ sağlim alalım kucağımıza. Planlı doğumum olsaydı nasıl hissederdim bilmiyorum ama ani doğum yapmak şok içinde geçirmeme sebep olmuştu. Doktor geliyo seni sezeryana alcaz diyene kadar ağlayamadım bile. Sonrasında da tutabilene aşk olsun. Çocuklarımı koycakları küvözü gördüm ameliyathaneye giderken bu sefer katıla katıla ağlamaya başlamıştım. Sedyede titriyodum resmen aldıklarında. Kendimi sakinleştirememiştim. Çok şükür bugünlere geldik.
Teşekkür ederim canım . Iyi cok şükür beslenmesi eksik ondan olabilir dediler mama kullanıyoruz ❤
Çok geçmiş olsun canım. Yine ara da sütte veriyosun dimi. Mama +süt şeklinde mi devam ediyosun. Sütün varsa sen daha iyi bilirsin annesisin tabi ama sütünü eksik etme yine de.

Işın tuhaf yanı da bunu diyen anneler kaynanalar da hamileliği yaşamış insanlar hadi kayınpeder dese anlarım biliyor musun adam hamilelik görmemiş zorluğunu bilmiyor diye

Canım çok geçmiş olsun, nst de bebegin kalp atışları iyiyse , tansiyonun etkilememiştir bence bugün sen bask a bir doktora git iyice baktır istersen

Yaaa neden öyle yükselmiş. Benim de ilkinde cok yükselmişti sonra düşmemişti hiç bir şekilde evde yanlış mi ölctunuz acaba hastanede de yüksek miydi

Benim de iş yerimde sordular ne koyacaksın diye ben de söyledim. Bir tane iş arkadaşım var yaşı da baya büyük zaten kötü enerji vermede bir numara kendisi . Nedense o isim bana cok kotu şeyler çağrıştırıyor geçmişte o isimde sevmediğim birini tanıdım herhalde dedi.

Kızlar sabah da bir iki kez sancım oldu doktoruma yazdım o da gel Nst ye gir dedi geldim az önce Nst ye girdim şimdi sonucu göstermeyi bekliyorum hiç de anlamıyorum anlayan var mı? Nst deyken kasilmam olmadi ama pek

Sancin yok cnm bnde hep boyle cikiyor bir defasinda 2 kes sancim cikmisti nstdeyken 50 lerdeydi ikiside dayanilmayacak ni agri degildi belden vurdu sonra notmale dondu heralde yalanci sanci dedikleriydi bidahada nstde hic sancim cikmadi hep seninki gibi bnmde dumduz cizgiler 20 yi gecmiyo

Ay sevindim canım ya hala karnım kasılıyor mesela şu an. Muayene kaydı açtırdım hem muayene olucam hem sonucumu gostericem bekliyorum şimdi. Normalde randevum pazartesi günüydü ama oğlumu bugün görmek kısmetmiş

Yorulduysanda olabilir o.kasilma karnin tas gibi oluyo dimi bnmde oluyo ara ara duzensiz souc ortada son son 12 gun ne gelen var be giden assagiya bile inmedi sıpa esim ailem sürekli dogur yon mu agrin mi var sancin mi var hastaneye gdelm mi die tlfn aciyolar onlar cok heveslendikce uzerimize titredikce bizim anali ogullu rahatimiz yerinde hic dogasimiz yok 3 yasindaki yegenim bile hala hadi cikart bebegi dio bazen kendimi daha5 6 aylik hamile gibi hissedyom daha doguma cok varms gibi oluyo

Benim bir arkadasimda bebeğinde kalp sorunu vardı izle hastanede çocuk kardiyolagi yokmuş çocuk doğar doğmaz hemen ambulansla ya şehir hastanesine yada fakülteye sevk etmeleri gerekiyormus oda o sırada belki hastaneler almayacak bebeği sikinti yaşarsam diye Zaten sezeryan olacağı için 7 aydan sonra şehir hastanesine geçti cok-da memnun kaldı vede bebeğiyle çok ilgilendiler randevu içinde gidi birebir görürsen alırlarmi acaba

Benim ellerim ayaklarım şişiyor tuzu azaltınca da tansiyonum düşüyor ama ellerim çok uyuşuyor parmak uçlarımı hissetmiyorum hiçbir şey tutamıyorum senin daha zor tabi küçük çocuk olunca benim daha ilk gebelik kv geldi yanıma sağolsun o da yardımcı oluyor

Canım çok geçmiş olsun tansiyon önemli dikkat et. Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah bebeğine ❤

Çok şükür canım Rabbim en kısa zamanda kucağında evinize götürmeyi nasip etsin tabi erken olunca büyük şok olmuştur grupta erken doğumlar olunca hepimiz tedirgin olduk hem sizlerden güzel haberler bekledik hem de acaba bizim de erken olur mu telaşına düştük ama günüm belli olunca buruk bir sevinç oldu oğlum bizi ayıracaklar mı artık diyorum çok ta korkuyorum Rabbim beni evladımsız evladımı bensiz çıkarmasın o doğumhaneden

Işın tuhaf yanı da bunu diyen anneler kaynanalar da hamileliği yaşamış insanlar hadi kayınpeder dese anlarım biliyor musun adam hamilelik görmemiş zorluğunu bilmiyor diye
Aynen öyle valla onu bile bile karışmaları zaten insanın canını sıkan tarafı.kulak tıkamak lazım canım yapacak başka bişey yok yinede söylenip duracaklar nasıl olsa.bi laf etsen gönül koymaya giderler.neyse sıkma canını bu arada kızların adına ne karar verdin özel değilse tabi

Kuzum coo geçmiş olsun iyiki çıkmışım ya ikinizinde iyi olmasına sevindim rabbim birdaha yaratmasın tansiyon olayı eşimdede var vücudunda hiç bir etki yok Ama tansiyonu birde 18/10 oluyor ama ne başı ağrıyor ne ensede ben bas dönmesi hiç birini yaşamıyor sonra okadar tahlil okadar test yapıldıkiii ünv hastanesinde sebebi neymiş biliyormsuun böbrek üstünde bir bezler varmis oda aşırı kaygı endişede istemsiz olarak harekete geçiyormuş yani psikolojikmis yalanci tamsoyon deniyormuş hala takipte birde tansiyonunu ölçünce yüksek çıkınca panikliyr hemen strese kapılıyor sende de bu sıkıntılar varmi çokmu düşünüyorsun hani dönmedi kafası önde dedi acaba stresmi yapiyorsun

Ayy hasbam hayırlısı olsun de geç dimi ne diye insanın canını sıkıyosun

Kızlar çıktım şimdi hastaneden. Sancin normal çıkmış dedi. Ultrasonda baktı her şey normal dedi. Ama şu an yine sancım ve kasilmam var karnım taş gibi bebeğim toplandı kenarda nefesim daraliyo hatta. Yavaş yavas adet sancısı da vuruyor bir yandan. Ama Nst normal nasıl oluyor anlayamadım. Ayrıca bugün 34+4 üz kilosu 2350 gram çıktı 2 hafta önce 2100dü zaten bana çok az kilo almış gibi geldi. Doktor normal haftasına göre dedi ama bilmiyorum en azından 2500olmasi lazımdı bence ya onu da kafaya taktım şimdi. Normalde daha vakti var kilo alır derim ama erken doğum riskim olduğu için bari 3 kiloya ulassa diyorum.

Şu an bunu yazarken bile karnım nasıl kasılıyor bir bilseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…