2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bende henüz isim bulamadım ogluma ama. Ardaya uygun olarak Kayra

Doğru söylüyorsunuz.onlari yine takmam da ilerde çocuğa da aynı tepki gelirse üzülürse diye kararsız kaliyorum

Beren-Begüm olacak inşallah

Canım geçmiş olsun şuan durumun ne. Niye yükseldimi tansiyon problemin varmiydi stresmi yasadin

Aaa ben konusucam doktorumla tek tek suni verilirse veya verilmese bile yataga bagli kalmak istemiyorim diye
İnan sancıyla hareket etmek istiyor zaten insan bir sürü pozisyon var ve yer çekimi diye birşey var. Annem bizi dikey dokurmus mesela eskiden öyleymiş. Şuan gittiğim hastnae pilates topu veriyormuş zaten yatirmiyorlarmis orada doğum yapanlardan dinledim.Hepimizin doğumu kolay olsun inşallah

Canım ben 35+1 im bugün dün kontrolde 2400 çıktı kilosu ve normal dedi doktorum.

Canım kilosuna çok takılma, erken doğumda önemli olan ciğer ve organ gelişimi, çok çabuk toparlıyor düşük kilo ağırlıklı bebekler. Ben de bir kez sancıyla gittim acile 20ye yükseldi en fazla. Gaz sancısı olabilir dediler. Bebek toplanıyordu bir tarafta. Nst kağıdını gördün mü sen

Amin insallah

Ya bana da normal dedi aslında ama iki hafta önce 2100 gramdi o süreçte az kilo almış gibi geldi sadece bana ama normal demek ki
Şöyle söyleyeyim benimde 2 hafta önce 2090 demişti geçen hafta 2100 dedi ben de senin gibi telaşlanmıştım ama bu hafta da 2400 dedi içim rahatladı benim. Bazen olabiliyor sanırım öyle. Doktoruna güven

Canim gittin mi doktora gecmis olsun simdi okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…