2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Valla bana eşim bile karışmıyor ne istersen onu koy diyo eşim bile böyle söylerken ne benim ailemin nede eşimin ailesinin karışmasına müsaade edemem.bi isimden dolayıda kırılıp konuşmayacaklarsada kendileri bilir benim umrumda değil.onca zorluğuna biz katlanıyoruz bütün ceremesiniz biz çekiyoruz kimse kendinde bu hakkı görmesin bi zahmet

Aynen analatamiyosun bazı insanlara canim
Gerçekten bazı insanlar sırf moral bozmak için varlarmış gibi.benimde yakın arkadaşımla bi ortamda oturuyoruz bebeğin ismine koyacaksınız diye konu geçti bende söyledim ozmn için daha cinsiyetimiz belli değil ve kız için şu erkek için şu dediğimde hemen şu iyiymiş bu hoş değilmiş gibi laflar etti bende dedim kimin hoşuna gidip gitmediğine göre isim seçmiyorum ben bu isimleri düşündüm ona göre koyucam diye o günden beri konuşmuyoruz hiçte umrumda değil yani o çocuğuna isim koyduğunda hiç birimiz kötü bi yorumda bulunmadık herkes kendini bişey sanıyo resmen

Geçmiş olsun canım.umarım bi sıkıntı olmadan atlatırsın.doktor kontrolünden sonra bizleride haberdar et

Canım geçmiş olsun.sen yinede geceden beri olan durumunu doktoruna bildir bence ne olur ne olmaz yani

Geçmiş olsun...
Bak geçen korktum demiştim ya, biri yatıyor biri suni sancı alıyordu ben cuma günü gittiğimde, sanki toplu kesimhane gibi. Sende aynı hissetmisin. Bence bebisde iyide biraz daha bekle, zaten tr deki doktorlar erken almaya meraklı bebişleri.

Geçmiş olsun. Düzenli değilse sancıları ve kanaman suyun yoksa onlar yalancı kasılmalarindir. Yada bebis asaga doğru iniyordur artık. Bebis asaga indiği zamanda sancılar oluyor.
Hiç telaş etme bence.

İnşallah gecer canım. Değilse zor oluyor. Kolumu kesip atasim geliyor bazen
Benimde ilk uyandığımda ağrı oluyor sonra geçiyor ama sürekli şiş ve uyuşuk hiçbir şey tutamıyorum elime bişey alsam düşecek gibi oluyor
Şişlik yok bende ama ağrı var canım. Yemek için birşeyler bile dograyamadim geçen gün. Kızımda küçük onunla zor ilgileniyorum böyle olunca.

Yüksek tansiyon hamilelikte çok riskli diye biliyorum o yüzden öyle davranmış olabilirler. Sen yine de bugün bir doktora daha görün kendini iyi hissediyorum diye erteleme sakın. İnşallah önemli bişey yoktur.

Aaa ben konusucam doktorumla tek tek suni verilirse veya verilmese bile yataga bagli kalmak istemiyorim diye

Çok geçmiş olsun canım dikkat et tam teşekkürlü bir hastaneye git bence bazıları sırf para için bile yapıyorlar

Canım doktorunla görüşmelisin bence çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…