2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Aras ı ilk.cocuktada düşündük şimdide düşünüyoruz da yine de kesin olsun diyemiyoruz.ilk söylediğimizde kargo firmasını soyluyo herkes geri adım atiyoruz
Ayy bu millette hemen yapıştırıyo bişeye.hem bi kere kargo firmasının sahibi belki oğlunun adını koydu.hem yokmu öyle kuaföre restauranta vs. kızının oğlunun adını koyanlar olabilir yani ne var bunda dimi.

Bi de annelerin kaynanaların ısrarla bu isim çok güzel bunu koyun demeleri yok mu madem çok begeniyordunuz kendi çocuğunuza niye koymadınız

Bi de annelerin kaynanaların ısrarla bu isim çok güzel bunu koyun demeleri yok mu madem çok begeniyordunuz kendi çocuğunuza niye koymadınız
Ayy hiç sorma hiç sevmiyorum öyle bişeye karıştılarmı.geçen nisan annelerinde okudum kadın eşiyle bi isme karar vermiş koymuş kimliğini bile çıkartmışlar bebeğin ama eşinin ailesi tarafı biz bu ismi beğenmedik ismi değiştirin şu ismi koyun diye ısrar ediyomuş.ben okurken bile sinir oldum yani

Gerçekten sinir olunmayacak gibi değil ne demek biz beğenmedik babaanne diye her şeyine karar vermeye hakki var sanıyor herhalde. Tuhaflar gerçekten.
Benim annem de 50 tane isim saydım hepsine bi kulp buldu eşim zaten zor beğeniyor en son dedim çocukların kimliğinde görürsün isimleri son karar verdiğimizi söylemedim. Insanın morali bozuluyor gerçekten ister istemez biri olumsuz bir şey söyleyince soğuyorsun bırak ismine de biz karar verelim

Kızlar, saat 3.30dan beri belden ayak bileklerime kadar olan Regl ağrısıyla boğuşuyorum. Ha geçti ha gelecek uyurum derken geçmedi Bi türlü. Bebişte hareketli. Ne yapsam bilemedim eşimi bile uyandırmadım telaşlanmasın diye

Önemli olabilir tam da bahsettiğin gibi bir ağrı canım.

Günaydın kızlar dün gece tansiyonum 19/15 oldu üniversiteye sevkedildim idrar kan nst USG bakildi vajinal tuşe istediler ben izin vermedim (alttan muayene oluyormuş) çok şükür idrarda protein çıkmadı tansiyonum 13/8 çıktı en son bebeğin suyu falanda iyiydi. Yatış verdiler istemedim sorumluluğu kabul ediyorum imzası atarak çıktım. Hicbirsey yiyip içme dediler. Sabah sezaryene alacaklardı çok korktum ailelerimiz geldi. Gece soğuk duş aldım yattım şuan yine 13/9. Kendi doktorumda şehir dışına çıkmış sürekli irtibat halindeydik. Bugün farklı bir doktora daha gideceğim olmadı alfamet başlanacak. Tansiyonum 19 çıkıyor ama ben iyiyim çok tuhaf. Hastane berbattı kadın yanımda düşük yapmaya çalışıyordu. Birini sezeryana hazırlıyorlardi. Korona ayrı bela. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı çok korktum halada korkuyorum yavrumu düşünüyorum oda çok hareketli hissetti sanki paniği kuzum.. dualarınızı eksik etmeyin

Ankara şehir hastanesini diyorsunuz sanırım benim kız kardeşim orda sezeryan oldu çok memnun kaldı hem doktorlarından hem hemşirelerin den odalarında tek kişilik randevu kısmına gelince kadın doğum bölümünde sıra sistemide varmış randevuyu bulamazsanız gidip sırada alabilirsiniz

Rabbim tez zamanda ikisini de sağlıklı sıhhatli ordan çıkarmayı nasip etsin inşallah evinize gidince bol bol koklaşıp bakışın bu günlerin acısını çıkarın benimkini de ayın 23 ünde alacaklar karmakarışık duygular yaşıyorum

Rabbim senin de bebeğinin de yardımcısı olsun inşallah canım büyük ihtimalle preeklampsi den korkmuşlar Allah korusun kendi doktorun yoksa başka bir doktora daha gitmeyi düşünmen iyi olmuş tansiyonu düzenlemeye çalışmadan neden hemen almak istemişler aklım almadı

Çok geçmiş olsun.İnşaallah zamanını bekler minik pamucak2 yada 3 hafta sabretse yeter

Ah bende de var aynısı dün akşam 9da başladı gece uyurken bile sancidan uyandığım oldu
Geçmiş olsun canım tansiyonun düzelir inşallah

Günaydın kızlar. Dün akşam yazmıştım kasılmalarım arttı çok artık can yakacak seviyede diye. Uyumaya çalışacağım uyuyamazsam ya da uykumdan uyanirsam önemlidir gidip Nst çektiririm demiştim. Uyumakta baya zorlandım ama sonunda uyumuşum. Ama gece iki kez sancidan uyandım Hep gecicek korkma diye kendimi ikna ettim üçüncüye uyanirsam hastaneye gideceğim dedim ama bir daha uyanmadim. Şimdi uyandım yine bir kez sancı girdi. Neden böyle oluyor anlamadım hiç böyle olmamıştım Bir iki kez daha sancı girerse doktoruma mesaj atacağım geleyim mi diye.

Geçmiş olsun canım, tansiyon çok önemli. Sen kendini iyi hissetsen de sık sık ölç. Ensende ağrı falan oluyor mu ona dikkat et. İnşallah zamanını bekller bebişin

çok geçmiş olsun canım

Günaydın canım ya geçmiş olsun ins kötü bişi yoktur sen yine de ihmal etme doktoruna mesaj at bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…