2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ya benim ailem bir kere bile karismadi isme esimin ailesi benim koycagim isme biz koyduk ettik dediler diye degistirdim ve soylemedim onlarada
Ayy evet bide öyle bişey var dimi ne sinir bozucu sanki sen değilde onlar karar vermiş sende o yüzden koymuşsun gibi davranmaları

Evet gördüm canım sonlara doğru hafif yükselmiş 40-45 arasiydi en yükseği ama

Selam kızlar
amiyon sivim biraz az sorun olacak kadar değil dedi doktor 29 haftadan beri böyleyiz doğuma da yaklaşırken tekrar normal doğum istiyorum aniden sezeryana alir diye korkuyorum yasiyanlar var mi merak ettim

Evet gördüm canım sonlara doğru hafif yükselmiş 40-45 arasiydi en yükseği ama
Böyle bir bilgi var canım düzenli olmaması belki de yalancı kasılma olduğunu gösteriyordur

Eklentiler

• 21AE4218-712C-405E-B71D-96BF823DF1D7.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 48
Selam kızlar
amiyon sivim biraz az sorun olacak kadar değil dedi doktor 29 haftadan beri böyleyiz doğuma da yaklaşırken tekrar normal doğum istiyorum aniden sezeryana alir diye korkuyorum yasiyanlar var mi merak ettim
Canım banada öyle demişti doktorun biri az ama problem olacak bişey değil diye hatta ecopirin kan sulandırıcı ilaç verdi onu kullandım sonra doktor değişikliğine gittim halada o doktoruma gidiyorum o normal gördü problem etmedi.sen tek bi doktora gidiyorsan arada başka doktorlara gitmekte fayda olabiliyor.birinin görmediğini diğeri görebiliyor iyi oluyor

Böyle bir bilgi var canım düzenli olmaması belki de yalancı kasılma olduğunu gösteriyordur
Ben de 50 ve üstü sancı olarak sayılıyor diye biliyorum canım. Aslında ilkten bir şey çıkmadı sonlara doğru sancı artmaya başlamış hafiften ama o arada kapattık zaten yeterli diye belki beklesek artardı bilemiyorum neyse iyi düşünelim iyi olsun

Evet doğru söylüyorsun ama doktoruma aşırı güvenen birisiyim bilemiyorum neredeyse 10 haftadır ayni durumda sonuç olarak her kontrolde aynısını diyor

Kızlar sabah da bir iki kez sancım oldu doktoruma yazdım o da gel Nst ye gir dedi geldim az önce Nst ye girdim şimdi sonucu göstermeyi bekliyorum hiç de anlamıyorum anlayan var mı? Nst deyken kasilmam olmadi ama pek
Cnmm sancının çıkmamasına sevindim
Bebek yeri daraldığı için kasılıor olabilirmisin
Mesela uzanp dinlendiğinde geçmiormu?
Bide kilosu banada normal geldi
Daha önce öndemiysi bebeğin kilosu?
Zaman daraldıkça dengeleniormuş derler

Evet doğru söylüyorsun ama doktoruma aşırı güvenen birisiyim bilemiyorum neredeyse 10 haftadır ayni durumda sonuç olarak her kontrolde aynısını diyor
Doktorunu değiştir diye demedim canım mesela ben ilk hamileliğimde hangi doktorda doğum yapacağıma karar vermiştim ve o doktorumun her kontrolüne gittim ama o arada devlet hastanesinde de bi doktora ara ara gittim bi arkadaşım şu doktorda iyidir dedi diye ona da gittiğim oldu bikaç sefer.hani başka doktorlarında görüşünü dinlemek iyi oldu her doktor farklı bi bilgi verdi o sebeple dedim

Benm göbeğimde hiç yukarıda olmadı..
Hep aşağda...
Ama büyüdükçe aşağda olduğu daha belirgin oluyor..
Her gören erken doğum mu yapacaksın diyor

Hep aşağda...
Hep aynı şey yani biride olumlu bişey dese şaşırıcam yani benimde aşağıda diye demediklerini bırakmadılar ama şükür herşey yolunda ve şu vakite kadar geldik canım milletin lafına bakma

Hep aynı şey yani biride olumlu bişey dese şaşırıcam yani benimde aşağıda diye demediklerini bırakmadılar ama şükür herşey yolunda ve şu vakite kadar geldik canım milletin lafına bakma
Ayy kuzum baktğmdan değil ama insan sinir oluor
Mesela diorumki hep böyleydi gebeliğimin başından beri
Yok öyle değildir sen öyle sanmşsndır die cvp gelio
Arkadaş beni benden iyimi bilcen
İyisimi artık duymayp cvp vermemek

Anlıyorum seni canım birinin ağzını kapatsan diğeri yorum yapıyo hemen hangi birine laf yetiştiricen.hee öyle erken doğurcam ben de geç

Öneri icin sağol canım

Hep aşağda...
Ay banada hep denilen hiç göbeğin yok hamile gibi değilsin felan ilk kızımda da aynısını yaşadım sanki insanin elinde neyin nasil görüneceği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…