2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Gerçekten sinir olunmayacak gibi değil ne demek biz beğenmedik babaanne diye her şeyine karar vermeye hakki var sanıyor herhalde. Tuhaflar gerçekten.
Benim annem de 50 tane isim saydım hepsine bi kulp buldu eşim zaten zor beğeniyor en son dedim çocukların kimliğinde görürsün isimleri son karar verdiğimizi söylemedim. Insanın morali bozuluyor gerçekten ister istemez biri olumsuz bir şey söyleyince soğuyorsun bırak ismine de biz karar verelim
Valla bana eşim bile karışmıyor ne istersen onu koy diyo eşim bile böyle söylerken ne benim ailemin nede eşimin ailesinin karışmasına müsaade edemem.bi isimden dolayıda kırılıp konuşmayacaklarsada kendileri bilir benim umrumda değil.onca zorluğuna biz katlanıyoruz bütün ceremesiniz biz çekiyoruz kimse kendinde bu hakkı görmesin bi zahmet

Aynen analatamiyosun bazı insanlara canim
Gerçekten bazı insanlar sırf moral bozmak için varlarmış gibi.benimde yakın arkadaşımla bi ortamda oturuyoruz bebeğin ismine koyacaksınız diye konu geçti bende söyledim ozmn için daha cinsiyetimiz belli değil ve kız için şu erkek için şu dediğimde hemen şu iyiymiş bu hoş değilmiş gibi laflar etti bende dedim kimin hoşuna gidip gitmediğine göre isim seçmiyorum ben bu isimleri düşündüm ona göre koyucam diye o günden beri konuşmuyoruz hiçte umrumda değil yani o çocuğuna isim koyduğunda hiç birimiz kötü bi yorumda bulunmadık herkes kendini bişey sanıyo resmen

Günaydın kızlar dün gece tansiyonum 19/15 oldu üniversiteye sevkedildim idrar kan nst USG bakildi vajinal tuşe istediler ben izin vermedim (alttan muayene oluyormuş) çok şükür idrarda protein çıkmadı tansiyonum 13/8 çıktı en son bebeğin suyu falanda iyiydi. Yatış verdiler istemedim sorumluluğu kabul ediyorum imzası atarak çıktım. Hicbirsey yiyip içme dediler. Sabah sezaryene alacaklardı çok korktum ailelerimiz geldi. Gece soğuk duş aldım yattım şuan yine 13/9. Kendi doktorumda şehir dışına çıkmış sürekli irtibat halindeydik. Bugün farklı bir doktora daha gideceğim olmadı alfamet başlanacak. Tansiyonum 19 çıkıyor ama ben iyiyim çok tuhaf. Hastane berbattı kadın yanımda düşük yapmaya çalışıyordu. Birini sezeryana hazırlıyorlardi. Korona ayrı bela. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı çok korktum halada korkuyorum yavrumu düşünüyorum oda çok hareketli hissetti sanki paniği kuzum.. dualarınızı eksik etmeyin 🤲🤲🌸
Geçmiş olsun canım.umarım bi sıkıntı olmadan atlatırsın.doktor kontrolünden sonra bizleride haberdar et

Günaydın kızlar. Dün akşam yazmıştım kasılmalarım arttı çok artık can yakacak seviyede diye. Uyumaya çalışacağım uyuyamazsam ya da uykumdan uyanirsam önemlidir gidip Nst çektiririm demiştim. Uyumakta baya zorlandım ama sonunda uyumuşum. Ama gece iki kez sancidan uyandım 🥺 Hep gecicek korkma diye kendimi ikna ettim üçüncüye uyanirsam hastaneye gideceğim dedim ama bir daha uyanmadim. Şimdi uyandım yine bir kez sancı girdi. Neden böyle oluyor anlamadım hiç böyle olmamıştım 😥 Bir iki kez daha sancı girerse doktoruma mesaj atacağım geleyim mi diye.
Canım geçmiş olsun.sen yinede geceden beri olan durumunu doktoruna bildir bence ne olur ne olmaz yani

Günaydın kızlar dün gece tansiyonum 19/15 oldu üniversiteye sevkedildim idrar kan nst USG bakildi vajinal tuşe istediler ben izin vermedim (alttan muayene oluyormuş) çok şükür idrarda protein çıkmadı tansiyonum 13/8 çıktı en son bebeğin suyu falanda iyiydi. Yatış verdiler istemedim sorumluluğu kabul ediyorum imzası atarak çıktım. Hicbirsey yiyip içme dediler. Sabah sezaryene alacaklardı çok korktum ailelerimiz geldi. Gece soğuk duş aldım yattım şuan yine 13/9. Kendi doktorumda şehir dışına çıkmış sürekli irtibat halindeydik. Bugün farklı bir doktora daha gideceğim olmadı alfamet başlanacak. Tansiyonum 19 çıkıyor ama ben iyiyim çok tuhaf. Hastane berbattı kadın yanımda düşük yapmaya çalışıyordu. Birini sezeryana hazırlıyorlardi. Korona ayrı bela. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı çok korktum halada korkuyorum yavrumu düşünüyorum oda çok hareketli hissetti sanki paniği kuzum.. dualarınızı eksik etmeyin 🤲🤲🌸
Geçmiş olsun...
Bak geçen korktum demiştim ya, biri yatıyor biri suni sancı alıyordu ben cuma günü gittiğimde, sanki toplu kesimhane gibi. Sende aynı hissetmisin. Bence bebisde iyide biraz daha bekle, zaten tr deki doktorlar erken almaya meraklı bebişleri.

Günaydın kızlar. Dün akşam yazmıştım kasılmalarım arttı çok artık can yakacak seviyede diye. Uyumaya çalışacağım uyuyamazsam ya da uykumdan uyanirsam önemlidir gidip Nst çektiririm demiştim. Uyumakta baya zorlandım ama sonunda uyumuşum. Ama gece iki kez sancidan uyandım 🥺 Hep gecicek korkma diye kendimi ikna ettim üçüncüye uyanirsam hastaneye gideceğim dedim ama bir daha uyanmadim. Şimdi uyandım yine bir kez sancı girdi. Neden böyle oluyor anlamadım hiç böyle olmamıştım 😥 Bir iki kez daha sancı girerse doktoruma mesaj atacağım geleyim mi diye.
Geçmiş olsun. Düzenli değilse sancıları ve kanaman suyun yoksa onlar yalancı kasılmalarindir. Yada bebis asaga doğru iniyordur artık. Bebis asaga indiği zamanda sancılar oluyor.
Hiç telaş etme bence.

Kızlar benimde doğum yapmadan iki hafta önce falan başlamıştı. Bir gece sabaha kadar uyumadım. Özellikle sol kolumda vardı. İlk önce yavaş yavaş başladı. Sonra gün içinde bile gitmiyodu. Ben doktora söyleyemeden doğum yaptığım için ilaç Kullanmadım. Ama doğumdan bir hafta sonra falan geçti yavaş yavaş. Sizinde doğumdan sonra geçer Allah ın izniyle. Az daha sabredin
İnşallah gecer canım. Değilse zor oluyor. Kolumu kesip atasim geliyor bazen🙈
Benimde ilk uyandığımda ağrı oluyor sonra geçiyor ama sürekli şiş ve uyuşuk hiçbir şey tutamıyorum elime bişey alsam düşecek gibi oluyor
Şişlik yok bende ama ağrı var canım. Yemek için birşeyler bile dograyamadim geçen gün. Kızımda küçük onunla zor ilgileniyorum böyle olunca.

Yüksek tansiyon hamilelikte çok riskli diye biliyorum o yüzden öyle davranmış olabilirler. Sen yine de bugün bir doktora daha görün kendini iyi hissediyorum diye erteleme sakın. İnşallah önemli bişey yoktur.

Kendimi yerden yere atmak dışında bir zarar vermedi çok şükür. Ama tamamen benim doğum yaptığım hastanenin yanlış tutumu yuzunden. Beni sol tarafa yatırdılar suni sanciyi bagladir bir kere bile kalkmama izin vermediler. Oysaki ne kadar yanlış olduğunu şimdi anlıyorum aslında hareket etmek lazım sancıyla beraber..yatakta kasılıp kalmıştım oylece
Aaa ben konusucam doktorumla tek tek suni verilirse veya verilmese bile yataga bagli kalmak istemiyorim diye

Çok geçmiş olsun canım dikkat et tam teşekkürlü bir hastaneye git bence bazıları sırf para için bile yapıyorlar

Canım doktorunla görüşmelisin bence çok geçmiş olsun

X