- 1 Mayıs 2020
- 3.243
- 3.401
Merhaba, inşallah saglıkla kucağınıza alırsınızMerhabalar
Hayırlısıyla bnde 2021 temmuz annesi olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, inşallah saglıkla kucağınıza alırsınızMerhabalar
Hayırlısıyla bnde 2021 temmuz annesi olucam
İnş hepimiz sağlıklı şekilde alırız kucaklarımızaMerhaba canım. Sağlıkla al inşallah. ❤
İnş bütün hamileler olarak sağlıklı şekilde kucağımıza alırıMerhaba, inşallah saglıkla kucağınıza alırsınız
Günaydın canım. Hayırlı kandiller. Kimin ne duası varsa kabul olsun inşallah. Hepimiz sıkıntısız kazasız belasız bir hamilelik geçirelim kolay bir doğumla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.❤Herkese günaydın kızlar , hayırlı kandiller dualarınızda bana da yer verin, Rabbim hayırla sağlıkla bebeklerimizi kulaklarımıza almayı nasip etsin
Amiiin canım inşallah. ❤Hayırlı kandıller arkadaslar, bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza alalım
Canım benim biraz korkuyla geciyor keseyi görene kadar böyle olcak heralde. Sancımda var adet olcak gibi dün falan fazlaydı ondan dolayı bi tedirginim.kontrolede gittim ama daha kese için erken dedi doktorum bu haftasonunda görüncek ama ben haftaya giderim heralde tekrar kontrole. Sen nasılsın nasıl gidiyorNasılsınız hanımlar, günleriniz nası geçiyor kontrole gidenler varsa bizimle tecrübelerini paylaşırsa sevinirim:)
Benim ilk testler silikti öyle öğrenmiştim 6 gün kala :) Pazartesi kan verdim, yarın tekrar vericem düzenli artış olmuş mu diye Ben de keseyi ve kalp atışını görmek icin sabırsızlanıyorum, bende de hala regl olacakmış gibi ağrılar oluyor ama daha farkl i sanki alt karında gibi :)Canım benim biraz korkuyla geciyor keseyi görene kadar böyle olcak heralde. Sancımda var adet olcak gibi dün falan fazlaydı ondan dolayı bi tedirginim.kontrolede gittim ama daha kese için erken dedi doktorum bu haftasonunda görüncek ama ben haftaya giderim heralde tekrar kontrole. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Agrıların sürekli mi peki arada mo oluyor? Benim aksam olmuyo uyurken falanda rahatım ama gündüz evde 2 dolanayım baslıyor hemenBenim ilk testler silikti öyle öğrenmiştim 6 gün kala :) Pazartesi kan verdim, yarın tekrar vericem düzenli artış olmuş mu diye Ben de keseyi ve kalp atışını görmek icin sabırsızlanıyorum, bende de hala regl olacakmış gibi ağrılar oluyor ama daha farkl i sanki alt karında gibi :)
Kuzum ben de mutfak tezgahında ayakta yemek yaparken falan oluyor, biraz dinlenip biraz yapıyorum bence kendini zorlama dinlene dinlene işlerini hallet ilk aylarda normaldir :)Agrıların sürekli mi peki arada mo oluyor? Benim aksam olmuyo uyurken falanda rahatım ama gündüz evde 2 dolanayım baslıyor hemen
Öyle yapıyorum canım bazen dinlenirkende olunca korkuyorum ama hayırlısı olsun inşallah Adet gününde mi kan vermiştin?Kuzum ben de mutfak tezgahında ayakta yemek yaparken falan oluyor, biraz dinlenip biraz yapıyorum bence kendini zorlama dinlene dinlene işlerini hallet ilk aylarda normaldir :)
Hayır kuzum normalde adet günüm yarın, pazartesi kan verdim 48 di, ben normalde 26 günde bir regl oluyorum bi de yarın vericem tam gününde:)Öyle yapıyorum canım bazen dinlenirkende olunca korkuyorum ama hayırlısı olsun inşallah Adet gününde mi kan vermiştin?
Hadi inşallah güzel güzel büyür bebişinHayır kuzum normalde adet günüm yarın, pazartesi kan verdim 48 di, ben normalde 26 günde bir regl oluyorum bi de yarın vericem tam gününde:)
Hepimizin insallah kuzum amin ,doktoruna falan karar verdin mi ne zaman gideceksin:)Hadi inşallah güzel güzel büyür bebişin
Merhaba canım, bende de iştahsızlık var birazMerhaba arkadaşlar,
Adet ağrısı bende de var. biraz keyifsizlik ve iştahsızlığım da var. siz nasılsınız?