2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar ben sadece 1 kere kan verdim. Hafta sonu araya giriyor diye sağlık ocağı almaya gerek yok dedi. Yarın tekrar kan vericem artış olmuş mu diye. Siz kan takibi yaptınız mı?

Kızlar ben sadece 1 kere kan verdim. Hafta sonu araya giriyor diye sağlık ocağı almaya gerek yok dedi. Yarın tekrar kan vericem artış olmuş mu diye. Siz kan takibi yaptınız mı?
Ben iki Kez kan verdım doktorum kimyasal ve dıs gebelık ihtimallerini ortadan kaldırmak ıcın kan ver dedi ben o yüzden vermstm %60 oranında bir artıs bekleniyor

İnsallah saglıkla ilerler ben bugün kese görmeye gidecegm cok heyecanlıyım bulantım oldu sabah 5+1 olduk bugun ınsallah saglıkla ilerler hepimizin ki
Aaa Maşallah ilk kese görecek olan sensin o zaman. İnşallah hiç sorun çıkmadan görürsün. Senin bulantın erken başlamış. Allah yardımcın olsun. 😊

Benim de hazıran sonu temmuz başı gözüküyor. 23 eylül son adetimin ilk günü
İnsallah canım :) merhaba keseyi gördük bugun cook şükür darısı sizlere olsn 15 gün sonra tekrar gidecegz bu kez kalp atısına. Kesemiz düzenli. Bize kalan sabırlı olmak Allah izin verirse

İnsallah canım :) merhaba keseyi gördük bugun cook şükür darısı sizlere olsn 15 gün sonra tekrar gidecegz bu kez kalp atısına. Kesemiz düzenli. Bize kalan sabırlı olmak Allah izin verirse
Maşallah darısı başımıza.😊

Herkese iyi akşamlar kızlar , bat a 3 gün var beta 48 cıktı:) Sizin betalar ne şekilde arttı ne zaman tekrar kan vermeliyim
Ben 1 kere kan verdim. Bata 2 kala araya hafta sonu giriyor diye sağlık ocağı tekrar alamaya gerek yok dedi. Bugün tekrar kan verdim yarın sonuçu alıcam inşallah. Daha arttı mı onu bile bilmiyorum.

Ben 1 kere kan verdim. Bata 2 kala araya hafta sonu giriyor diye sağlık ocağı tekrar alamaya gerek yok dedi. Bugün tekrar kan verdim yarın sonuçu alıcam inşallah. Daha arttı mı onu bile bilmiyorum.
Insallah guzel bi şekilde artmıştır canım ilk sonucun kaçtı

Benim bugün sancı gibi değil ama adet oldum hissi çok oluyor. Gidip kontrol ediyorum. Hep korkucaz heralde. 🙈
Ben de tüp bebek pozitif haberi aldim ama daha cok yeni. kasıklarımda ağrı var ve sürekli bir hareketlilik varmis adet oldum gibi hissedip lavobaya gidiyorum, sizlerde de oluyormuş okuyunca biraz rahatladım.

Ben de tüp bebek pozitif haberi aldim ama daha cok yeni. kasıklarımda ağrı var ve sürekli bir hareketlilik varmis adet oldum gibi hissedip lavobaya gidiyorum, sizlerde de oluyormuş okuyunca biraz rahatladım.
Temmuz anneleri biraz sessiz ama ben eminim bir çok kişi bu sorunu yaşıyor. Sorun etme. Çok şiddetli olmadığı sürece dert değil.

Ben bugün cok korktum canım o agrılardan yarın bi kontrole gidicem genede içim rahatlasın

Günaydın hanımlar bende Haziran sonu Temmuz başı annesi olacağım inşallah 🙏🏻🙏😍😍
25 eylül bat. Bu gün kontrolüm var kese gözükür mü sizce 🤭
Bir sorun çıkıcak diye aşırı korkuyorum çok istediğimiz uğraştığımız bebekti hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklayalım inşallah 🙏🏻

X