2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Cok sıkıldım bu hftalar gecmiyo yaa son 10 12 gun cok yavas gecti oglusumun hareketleride olmasa ölcem sıkıntıdan heralde ilk haftalar cok hizli gecmisti simdi sanki zaman durdu

Olsa sagariz olmadi iyi olur bir daha
Canım bende sağayım dedim ama dediğim gibi göğüslerim okadar şiştiki bebekte emiyo ama yeteri kadar boşaltamıyodu küçücük midesi var zaten hemen doyuyodu pompayı göğsüme değiremiyordum şiş olduğu için çok acıyodu yani.duşa girip sıcak su ile kompleks yaptım boşa akıttım valla rahatlatmak için

Masallah sutunuz bolmus demek

Aa çok sevindim canım şükür normale döndün.kuzunda çok tatlı maşallah bana sanki kız gibi geldi bakalım acaba nedir nedir? sen bilmiyomusun yani şimdi bebişin cinsiyetini
Ahahah hayir. Doktor kagida yazdi kagitta bende. Kutuya koydum cumartrsiye kadar vekliycez. Balon aldim arkadasima vericem kagidi icine o koyucak

Al
Öncelikle geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın gözünüz aydın bebişinizi sonunda görmüşsünüz kız erkek hayırlısı olsun ama sanki kız gibi geçti içimden
Allah razi olsun canim cok sükür gördük. Ayyyy bilmiyorum ki 3 kisi burda kiza benziyor dedi ❤❤❤❤❤❤ dahada heycanlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…