- 26 Şubat 2021
- 792
- 1.352
- 27
Valla en bastan beri zaman durmuş gibu geliyor bana da bebegimize kavusma arzusundan galibaCok sıkıldım bu hftalar gecmiyo yaa son 10 12 gun cok yavas gecti oglusumun hareketleride olmasa ölcem sıkıntıdan heralde ilk haftalar cok hizli gecmisti simdi sanki zaman durdu
Sen 100un altina dusmusun bileCok sıkıldım bu hftalar gecmiyo yaa son 10 12 gun cok yavas gecti oglusumun hareketleride olmasa ölcem sıkıntıdan heralde ilk haftalar cok hizli gecmisti simdi sanki zaman durdu
Arkadaşların dediğide bu kremdi zaten canım bende ondan alayım diyordum Lansinoh tan.demekki hepsinde aynısı olacak yani.Ne yaparsan yap oluyor canım. Ben lansinoh kullanmıştım. Nemlendirip camasira yapismasini engelliyor o kadar
Bnmkide boyleydi galiba tek hatrladgim bnmkinin sapiyla seninkinin sapi ayniSagolun kızlar. Internettin aldım. Çok uygundu.
Canım bende sağayım dedim ama dediğim gibi göğüslerim okadar şiştiki bebekte emiyo ama yeteri kadar boşaltamıyodu küçücük midesi var zaten hemen doyuyodu pompayı göğsüme değiremiyordum şiş olduğu için çok acıyodu yani.duşa girip sıcak su ile kompleks yaptım boşa akıttım valla rahatlatmak içinOlsa sagariz olmadi iyi olur bir daha
Dustum cnm normalde hazran annesi olmm lazim ama szden ayrilamiyrum ilk temmuz annesi die basladgm icinSen 100un altina dusmusun bile
Alman markası cnm. Tr de yok baktım.Hangi marka canım. Benim de aklımda bir marka var . Yarina sipariş verecektim
Rengidemi aynı? Hemen depoda oluyormuymus. Fiyatı zamlanir mi ya?Bnmkide boyleydi galiba tek hatrladgim bnmkinin sapiyla seninkinin sapi ayni
Ayrilma canim biz kader arkadasi olduk bu sayfada bebislerimizi beraber buyutuyoruzDustum cnm normalde hazran annesi olmm lazim ama szden ayrilamiyrum ilk temmuz annesi die basladgm icin
Masallah sutunuz bolmus demekCanım bende sağayım dedim ama dediğim gibi göğüslerim okadar şiştiki bebekte emiyo ama yeteri kadar boşaltamıyodu küçücük midesi var zaten hemen doyuyodu pompayı göğsüme değiremiyordum şiş olduğu için çok acıyodu yani.duşa girip sıcak su ile kompleks yaptım boşa akıttım valla rahatlatmak için
Gecmis olsun 3litre su icersen olmaz dedi doktorum bol su ic canimMerhaba hanımlar nasılsınız . Bu gün şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür çıkmadı şeker . Ama idrarda enfeksiyon var dedi ilac verdi pazartesi tekrar idrar tahlili vercem . Insallah geçer
Ahahah hayir. Doktor kagida yazdiAa çok sevindim canım şükür normale döndün.kuzunda çok tatlı maşallah bana sanki kız gibi geldibakalım acaba nedir nedir? sen bilmiyomusun yani şimdi bebişin cinsiyetini
Evd cnm ztn en once bn dogurcam galibaAyrilma canim biz kader arkadasi olduk bu sayfada bebislerimizi beraber buyutuyoruz
Buyuk ihtimal 38 de dogsa bide haziran ortasina gelirEvd cnm ztn en once bn dogurcam galiba
Bnmde cuma gunu cnm cok m.edyrum sonucu en sona bn kaldim galibaMerhaba hanımlar nasılsınız . Bu gün şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür çıkmadı şeker . Ama idrarda enfeksiyon var dedi ilac verdi pazartesi tekrar idrar tahlili vercem . Insallah geçer
Evd ama icimdeki ses 38 en fazla 39 un ilk günleri dio hep bklm hayırlısıBuyuk ihtimal 38 de dogsa bide haziran ortasina gelir
Yok canim ben kalirim sona kadar seker yuklemesinde nisanin 5 inde benimkisiBnmde cuma gunu cnm cok m.edyrum sonucu en sona bn kaldim galiba
Allah razi olsun canimÖncelikle geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın gözünüz aydın bebişinizi sonunda görmüşsünüz kız erkek hayırlısı olsun ama sanki kız gibi geçti içimden
Bende hep 38+0diyorum kizima ama ne yapar bilmiyorum tabiEvd ama icimdeki ses 38 en fazla 39 un ilk günleri dio hep bklm hayırlısı