- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
Aynı canım hele bugün çok dardayım nefes alamıyorum. İşe gitmiştim duramadım geri eve geldim. Ben gün içinde pek hissetmiyorum zaten ekseri akşamalrı vuruyorKızlar gun icinde karnım büyüüp sertleşio sizinde oyle oluyormu patlıcak gbi oluyor kaşıklarım ağrıyor bi de bazen çok.hissedyrm bebegimi bazen hiç hissetmyrm sizlern nasil
Hmm o zmn al cnm. Gelmesi, kurması. Temizlemesi derken anca. Kıyafetleri yikicaksin daha sonrada hastane çıkışı derken. Artık yavaştan bazı şeylere başlanması lazım.Toplamda üç bine denk geliyor şuan ikeadan alicam canım bizim butcemizin çok altında aslında ama benimki kuruntu yani
Travel sistem aldim markasini hic hatrlamiyorum cnm indirim vardi 750 tl ye aldim bulundugum sehirde bi bebek magazasindanbebek arabası ve puset ne aldınız acaba
24 kuzumKac haftalik canim bebegin
Benimde sancilanio kaşıklarım.idrar torbama vuruo vurdgundada karnım çok sknti 2 gündür benimdeAynı canım hele bugün çok dardayım nefes alamıyorum. İşe gitmiştim duramadım geri eve geldim. Ben gün içinde pek hissetmiyorum zaten ekseri akşamalrı vuruyor
Güle güle kullanın.Prava nın araba puset seti gelmiş bir bebek mağazasına travel sistem istemiyordum ayrı ayrı alacaktım ama seti güzel denk geldi puset arabanın üstüne tersine oturuyor gayet kullanışlı geldi bana araba da baya büyük 3-3 buçuk yaşa kadar kullanırız herhalde
Bende avent göğüs kalkanı var canım oğlumdan kalan onu kullanacağım için şuan gümüş kapağa para vermek gereksiz geliyor. Ama ilk bebeğim olsa gümüş kapak alırdım herkes bu kadar överken zaten sonraki gebeliklerde de kullanılabiliyor.
İkisi birbirinin yerini tutar mı bilemiyorum ama arkadaşın kardeşinde de avent varmış ama gümüş kapağın yanında hiç kalır demiş.
Güle güle kullanın.Travel sistem aldim markasini hic hatrlamiyorum cnm indirim vardi 750 tl ye aldim bulundugum sehirde bi bebek magazasindan
Kontrolüm haftaya aslında ama bu hafta mı gitsem diye düşğnüyorumBenimde sancilanio kaşıklarım.idrar torbama vuruo vurdgundada karnım çok sknti 2 gündür benimde
Ben negatif oldummİnşallah bu sefer negatife döner
Öyle mi bilmiyorum ki hiç baktım şimdi MDF akrilik boya diyor canım eşim de çok hevesli hemen gelsin kurayım diyor bakalım belki de alırız ama ben Nisan diyorum gene çok sağol bilgi icinEğer sunta değil de boyalı mdf bir ürünse şimdiden al canım 1 2 ayda ancak kokusu çıkıyor boyanın.
Çok hevesliyim ama yine de gözüm korkmadi değil ne çok iş varmış inşallah hepsi hallolur yeter ki sağlık olsun çok sağol tavsiye için canimHmm o zmn al cnm. Gelmesi, kurması. Temizlemesi derken anca. Kıyafetleri yikicaksin daha sonrada hastane çıkışı derken. Artık yavaştan bazı şeylere başlanması lazım.
Bende kızlarının kıyafetini çıkartmistim, yarısını unutmuş eşim getirmeye bugün yine baştan başladım sonra dolab lari düzelicem (yani bu hafta). Beşik çıkacak bakacağım leke var mı yok mu diye.
Ona göree anca bir kaç eksik var sipariş yapacağım. Haftasında arabasını ısmarladım netten (pusete).
Yani iş hiç bitmiyor.
Aa çok sevindim canım şükür normale döndün.kuzunda çok tatlı maşallah bana sanki kız gibi geldiBen negatif oldummve bebisimi bugün gördümmmm cinsiyeti belli. Doktor kagida yazdi cumartesi günü süpriz olucak hepimize simdiden fikirleri aliyim kizlarrr tahminler ne
Gözün aydın. Cinsiyeti için de hayırlısı olsunBen negatif oldummve bebisimi bugün gördümmmm cinsiyeti belli. Doktor kagida yazdi cumartesi günü süpriz olucak hepimize simdiden fikirleri aliyim kizlarrr tahminler ne
Cook sevindim cnm bnce cinsiyeti kiz gibi geliyoBen negatif oldummve bebisimi bugün gördümmmm cinsiyeti belli. Doktor kagida yazdi cumartesi günü süpriz olucak hepimize simdiden fikirleri aliyim kizlarrr tahminler ne
Kontrolüm haftaya aslında ama bu hafta mı gitsem diye düşğnüyorum
MasallahBende çok şekerli şeyler yiyorum bu zamana kadar da 8 kilo aldım ablamda ve anne tarafımda çok kişide şeker var ama bende çıkmadı çok şükür inşallah kimsede çıkmaz herkes gönül rahatlığıyla bekler bebişlerini
Ben de sütlü tatlılar yemeye çalışıyorum ama sürekli tatlı aşeriyorum bir türlü vazgeçemedim tatlıdan meyve ve ceviz badem gibi kuruyemiş tüketmeye çalışıyorum bebeğim için özellikle muz yiyorum kilo alsın diyeMasallah
Cok sukur ins kimsede cikmaz
Ama seker isi de iyi degil bebegin beyin gelisimi icin k.hidrattan cok protein yemek lazimmisbir sekilde sekeri daha da azaltmaya calisacagim ben de bu 1 2 hafta icerisinde
Teşekkür ederimGüle güle kullanın.
Teşekkür ederim.
Güle güle kullanın.
Öncelikle geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın gözünüz aydın bebişinizi sonunda görmüşsünüz kız erkek hayırlısı olsun ama sanki kız gibi geçti içimdenBen negatif oldummve bebisimi bugün gördümmmm cinsiyeti belli. Doktor kagida yazdi cumartesi günü süpriz olucak hepimize simdiden fikirleri aliyim kizlarrr tahminler ne
Ben de sütlü tatlılar yemeye çalışıyorum ama sürekli tatlı aşeriyorum bir türlü vazgeçemedim tatlıdan meyve ve ceviz badem gibi kuruyemiş tüketmeye çalışıyorum bebeğim için özellikle muz yiyorum kilo alsın diye