Teşekkür ederim canım aslında bol bol iciyordum 1 haftta kadar içemedim artık devam etcem bakalımGecmis olsun 3litre su icersen olmaz dedi doktorum bol su ic canim
Amin inşallah canımNe demek canim rabbim sifa versin cumlemiz saglikla kuzularimizi kucaklayalim insallah
Insallah iyi sonuc alırsın canımBnmde cuma gunu cnm cok m.edyrum sonucu en sona bn kaldim galiba
Canım bende 25 +3 de yaptım benim doktor 24 de gel dedi randevu bulamayınca 25 e kaldıHmm senin varmış baya ama biz buyuyuz hfta olarak bnden once yptran bir suru insan var 26+6 olcm bn cuma
Ben kapalıyım normalde hep bol alırım suan birtek kabanımın ilk 4 dügmesinden sonrasü göbege denk geliyor kapanmıyor oda zaten bu ay bitince giyilmez diye suan almicam kilo verirsem dogumdan sonra diye düşündümHep bebişlere mi kıyafet alıyorsunuz? Ben kendime giyecek bir şey bulamıyorum güzel hamile kıyafetleri alanlar da fotoğraf eklerse çok sevinirim .
Evet canım hamilelik maalesef öyle birşey işte sevdiğin şeyleri sevmiyorsun hiç yemem dediğin şeyler ise bir anda canın çekiyo.yoğurdu da eğer şekerin falan yoksa az biraz içine reçel koyarak meyveli yoğurt gibi yiyebilirsin.Hiç denemedim olabilir belki yarın alıp deneyeyim hamilelikte yediğim içtiğim herşey gaz yapıyor midemi bulandırıyor önceden severek yediğim şeyleri yiyemiyorum artık doktor süt yoğurt peynir mutlaka yemelisin dedi peynir seviyorum yoğurdu zorla yiyorum ama sütü ağzıma süremiyorum inşallah dediğin gibi laktozsuz rahatsız etmez teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti
Bende 1 kaç saat önce adet olcakmışım gibi ağrı başladı ama kasıklardan çok eklemlerde ağrı (Regl öncesi de böyle olurdu) hava birden soğudu ondan diye düşünüyorum ben gebelikte ilgili değildir heralde benimkiArkadaşla merhaba
Şu anda 24. Haftamın içindeyim ama zaman zaman kasık ağrılarım oluyor. Doktora sormayı unuttum. Var mı ağrısı olanlar? Normal mi?
Arkadaşla merhaba
Şu anda 24. Haftamın içindeyim ama zaman zaman kasık ağrılarım oluyor. Doktora sormayı unuttum. Var mı ağrısı olanlar? Normal mi?
Bende 1 kaç saat önce adet olcakmışım gibi ağrı başladı ama kasıklardan çok eklemlerde ağrı (Regl öncesi de böyle olurdu) hava birden soğudu ondan diye düşünüyorum ben gebelikte ilgili değildir heralde benimki
Canım eğer ağrı sancı şeklindeydi arkadaşların dediği gibi magnezyum iyi geliyor. Ama içerden kasiklara doğru vuran bir ağrıysa eğer benim de cumartesi akşamından beri vardı dün gittim idrar tahlili verdim enfeksiyon çıktı baya yüksek o yüzden oluyormuş doktorum antibiyotik yazdı. Burada bir kaç arkadaşa da olmuş. İstersen bir tahlil yaptır sence enfeksiyon bebekler için çok zararlı çünkü.Arkadaşla merhaba
Tecrübe olunca insan nasıl da rahatlatıyorBunlar normal arkadaşlar. Hem rahim hem. Bebek büyüyor. Plasenta çabası. Artık bizim ön kasılmalar ve ön doğum sancıları başlıcak tir. Beden bizi doğuma hazırlıyor.... Anne olmak kolay değil
Hayır İngiltere’de yaşıyorum.Bilmiyordum bunların Alman markası olduğunu sağlam ürün almışım demek ki sevindimAlmanyadami yaşıyorsunuz? Hepsi alman markası
Ya bazen bende diyorum birinci ve ikinci hamileligimde böyle değildi diye ama insan biraz daha rahat oluyor tabiki. Ne zaman normal ne zmn tehlikeli anlıya biliyorsunTecrübe olunca insan nasıl da rahatlatıyor
Quinny ve baby byörn, chicco burdada var... Alman markasını bilmiyorum ama hepsi burda varHayır İngiltere’de yaşıyorum.Bilmiyordum bunların Alman markası olduğunu sağlam ürün almışım demek ki sevindim
Ne güzelYa bazen bende diyorum birinci ve ikinci hamileligimde böyle değildi diye ama insan biraz daha rahat oluyor tabiki. Ne zaman normal ne zmn tehlikeli anlıya biliyorsun
Bende arkadaşlardan bazen birseyler öğreniyorum.Ne güzelbiz her belirti de Bi anlam arıyoruz bilmeyince böyle oluyor
Hadi ya benimki resmen kanamisti bir ay yinemi aynısı olacakOluyormuş canım komşum şubatta doğum yaptı doğuma 1 2 hafta kaladan başlamıştı krem zeytinyağı vs.kullanmaya doğumdan sonrada devam etmiş ama yinede yara olmuş
Dün arkadaşlarım benimle dalga geçiyor testte pozitifi gördün hamile pantolonunu giymeye başladın diyeBen daha hic kiyafet almadim biran once hamile kiyafetlerine gecmek istiyorum sadece kotlarimi giyemiyorum artik sıkıyor beni bende merak ediyorum hamile kiyafetlerini insallah ekleyen olurda goruruz